lekarz Bartłomiej Kuczyński

dr n. med. Urszula Kozłowska

Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Dr Kozłowska jest świetnym lekarzem, byłam mile zaskoczona. Od lat mam problemy z łuszczycą, dopiero dr Kozłowska zaczęła mnie tak naprawdę leczyć. Kondycja skóry głowy zdecydowanie się poprawiła. Po dość długim leczeniu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektu. Polecam Panią Doktor! Nie dość, że wiedzę ma ogromną to i osobowość bogatą :)
Opinia dodana przez: Ala

dr n. med. Agnieszka Ledniowska

Ginekolog, Medycyna estetyczna

Estei
ul. Kawek 2a/4

Jestem bardzo zadowolona z konsultacji u dr Leśniowskiej . Jako jedyna, wśród kilku lekarzy u których już byłam i się konsultowałam, przedstawiła mi w sposób rzetelny wszystkie możliwości leczenia operacyjnego mojego problemu z przerostem warg sromowych mniejszych. Uzyskam wszystkie informacje dotyczące zabiegu, przygotowania do zabiegu, przebiegu zabiegu, rekonwalescencji po zabiegowej i postępowania po zabiegowego. Zdecydowałam się na zabiegi i z niecierpliwością już czekam na niego. Bardzo polecam Pani Doktor !

lekarz Izabela Lenartowicz

Lenartowicz Clinic
Zabrska 7/1

W tej klinice personel do pacjentów z wielką uwagą i dbałością. Wszyscy są sympatyczni i pozytywnie nastawieni, co daje mi energię i pewność, że uda mi się uzyskać pomoc na jaką liczę, zwłaszcza, że wiedzy i profesjonalizmu dr Lenartowicz odmówić się nie da. Miałam przeprowadzany zabieg mezoterapii skóry głowy, wyszło dokładnie tak jak przed zabiegiem pani doktor opisywała.
Opinia dodana przez: B. B.
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Medycyna estetyczna
                                       lek. med. Agata Pakla - Misiur

lek. med. Agata Pakla - Misiur

Ks.Jałowego 10/4
35-010 Rzeszów

Wysokiej klasy specjalistka z serem na dłoni. Trafnie postawi diagnozę, z empatią doradzi, skutecznie wyleczy. Polecam!
Opinia dodana przez: Tadeusz D.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Dermatolog
                                       dr n. med. Joanna Sułowicz

dr n. med. Joanna Sułowicz

Dermatolog, Wenerolog

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Świetny fachowiec. Trafiłam na Panią doktor w SCM estetic. Moja skóra zdecydowanie nie lubi słońca. Pomimo tego, że zawsze stosowałam kremy z filtrem i badałam hormony, to z roku na rok mój problem pogłębiał się. Przebarwienia były okropne Malowałam się nawet na wycieczkę w góry, bo to po prostu brzydko wyglądało. Pani doktor zastosowała u mnie odpowiednie leczenie i proszę, jest już dużo lepiej. Myślę, że jeszcze jedno powtórzenie i …
Opinia dodana przez: Kasia

dr Arkadiusz Dołba

Scanmed Universum przy Uniwersytecie Ekonomicznym
Rakowicka 16

Ufam Panu Doktorowi bezgranicznie. Niesamowite wyczucie estetyki, profesjonalizm, miła atmosfera i piękne efekty. Przy tym bardzo korzystne ceny !! Ciągle słyszę, że nie wyglądam na swój wiek- zasługa moich regularnych wizyt u Doktora!!Serdecznie polecam !
Opinia dodana przez: Klaudia
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Medycyna estetyczna
                                       lek. med. Michał Tarkiewicz

lek. med. Michał Tarkiewicz

Tarkiewicz Clinic
Z. Krasińskiego 2, lok. 10

Serdecznie polecam, po wielu latach moje zaufanie do Pana Doktora jest absolutnie pełne. Wizyty w Tarkiewicz Clinic to komfort pacjenta wynikający z połączenia profesjonalizmu i bardzo miłego podejścia. Odpowiedni czas na wytłumaczenie każdego zagadnienia i nigdy nic na siłę. Dobre i mądre podejście lekarza do potrzeb pacjenta, zdecydowane TAK dla takiej realizacji medycyny estetycznej.
Opinia dodana przez: Hania

dr n. med. Marcin Nylec

Chirurg plastyczny, Ginekolog

NZOZ GynCentrum
Żelazna 1

Do Pana Doktora trafiłam szukając lekarza, ktory zrobi poprawke po zabiegu labioplastyki, bylam załamana efektem, prawie wpadlam w depresje. Pan Doktor na konsultacji zbadal mnie, przeprowadzil ze mna rzeczowa rozmowe, byl empatyczny i odpowiedział na wszystkie nurtujace mnie pytania. Jestem juz po zabiegu u Pana Doktora i jestem przeszczesliwa.Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista i cudotwórca, moj przypadek byl naprawde beznadziejny.Tak bardzo wazne jest, aby wybrac odpowiedniego lekarza, by pozniej uniknac …

lekarz Monika Konczalska

Akademia Medyczna

Uprzejma poświęca dużo czasu. Na wizycie w Gdańsku nie patrzy na zegarek poświęca tyle czasu ile powinna. Przepisuje trochę drogie leki, ale skuteczne. Jedyny minus to , że kiedys napisalam do niej z prosba o nazwy lekow , ktore miala wyslac smsem. nie odezwala sie do tej pory. ale fakt jest sympatyczna mila ma BARDZA DUZA WIEDZE. Kieruje na wszystkie potrzebne badania, ANGAZUJE SIE bardzo w problem .SLUCHA TO DUZA …
Opinia dodana przez: Katarzyna Nagiel

dr n. med. Piotr Rak

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Wyspa Medycyny Przyjaznej
Toruńska 15

Specjalista z dużym doświadczeniem, anielską cierpliwością i pewną ręką, chirurg doskonały, Wyczerpująco wyjaśnia propozycję i plan pracy, a przy tym wszystkim na poczucie estetyki, elegancji i umiaru, w tym, co robi, a to już nie tylko profesjonalizm, ale talent. Po 5 gwiazdek w każdej kategorii. Asystentka doktora idealnie wkomponowuje się w wysoki poziom obsługi, walory jej pracy także błyszczą 5 gwiazdkami.
Opinia dodana przez: Weronika
{'id': 27316, 'name': 'Sopot'} Dermatolog
                                       lekarz Małgorzata Kaźmierczak-Oleszczuk

lekarz Małgorzata Kaźmierczak-Oleszczuk

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
81-824 Sopot

Wypełniałam sobie zmarszczki w Derm-Al u tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona! Pani doktor rozsądnie zaproponowała co mam zrobić i faktycznie wyglądam naturalnie, a znajomi zwracają uwagę, że odmłodniałam, ale nie wiedzą dlaczego:).
Opinia dodana przez: Malina

lekarz Paweł Siennicki

Asnyka 2
05-410 Józefów

Wspaniały lekarz, godny zaufania, wyrozumiały, cierpliwy, pacjent czuje się bezpieczny i zrozumiany. Nawet idąc do lekarzy, prywatnie nie często spotykam się z taką życzliwością lekarza do pacjenta. Pozdrawiam serdecznie Krystyna
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Ewa Markiewicz

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Pani dr. Markiewicz podchodzi do pacjenta ze zrozumieniem, wyjaśnia i odpowiada na pytania dotyczące dolegliwości, nie ponagla. Jest doświadczonym i kompetentnym lekarzem. Rzetelnie i dokładnie przeprowadza badanie. Przy tym jest bardzo miłą, serdeczna osobą.

Katarzyna Paczek

Medycyna estetyczna, Lekarz rehabilitacji ruchowej

Centrum Holymed

Po długim zastanawianiu się wreszcie zdecydowałam się na botoks czoła i kurzych łapek. Doktor mi wszystko wyjaśniła, powiedziała jaki będzie efekt i ile się utrzyma wygładzenie zmarszczek. Dzisiaj nie wyobrażam sobie mojej twarzy bez botoksu, a znajomi wreszcie mówią, że się uśmiecham i nie jestem już taka naburmuszona!!! Nigdy nie byłam, to te zmarszczki nadawały mi taki wygląd. SUPER LEKARZ! Dziękuje za opiekę.
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

Chirurg ogólny, Proktolog

Centrum Medyczne GlivClinic
pl. Piłsudskiego 6/1A
Gliwice

Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Grzegorz Mocny

dr n. med. Grzegorz Mocny

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Szpital Dworska
Dworska 1B

Dr. Mocny zasługuje na pozytywny komentarz po mojej operacji plastyki brzucha. Jego wyjątkowe podejście, dostępność nawet w święta Bożego Narodzenia i profesjonalizm są godne podkreślenia. Operacja przekroczyła oczekiwania, a lekarz wykazał się doskonałym fachowym przygotowaniem i zrozumieniem dla pacjenta. Przyjazność, ciągła dostępność telefoniczna i przystępność cenowa świadczą o trosce o pacjentów i komforcie leczenia. Ogromne doświadczenie dr. Mocnego daje pewność siebie i eliminuje niepewności związane z poważną operacją. Dziękuję za …