W tej klinice personel do pacjentów z wielką uwagą i dbałością. Wszyscy są sympatyczni i pozytywnie nastawieni, co daje mi energię i pewność, że uda mi się uzyskać pomoc na jaką liczę, zwłaszcza, że wiedzy i profesjonalizmu dr Lenartowicz odmówić się nie da. Miałam przeprowadzany zabieg mezoterapii skóry głowy, wyszło dokładnie tak jak przed zabiegiem pani doktor opisywała.
Wypełnienie kwasem hialuronowym, które wykonała dr Izabela przeszło moje oczekiwania. Jestem zachwycona efektem zabiegu. Wszystko ładnie się wygładziło. Wyglądam i czuję się młodziej.
Po moich przebarwieniach nie ma już śladu! Dzięki dr Lenartowicz mogę ponownie cieszyć się ładnie wyglądająca skórą :)
Dr Lenartowicz przeprowadzała u mnie lifting twarzy, efekty są natychmiastowe, udało się osiągnąć efekt taki jaki chciałam. Jestem super zadowolona, dużo bardziej się sobie teraz podobam i zdecydowanie wyglądam młodziej :)
Dr Lenartowicz to ekspertka w swojej dziedzinie, a zabiegi które oferuje w swojej klinice są przeprowadzane w najwyższym standardzie. Każdy zabieg jest dokładnie omawiany oraz to jakich efektów można się spodziewać. Profesjonalizm w każdym calu.
Klinika dr Lenartowicz to miejsce, do którego warto wracać. Skorzystałam z kilku zabiegów, w tym wypełniaczy i mezoterapii i za każdym razem efekty były wspaniałe. Dr Izabela jest bardzo profesjonalna, a jej podejście do pacjenta sprawia, że czuje się bezpiecznie i dobrze zaopiekowany. Polecam.
Miałam w klinice dr Lenartowicz wygładzane zmarszczki. Rezultat końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Wyglądam teraz znacznie młodziej, jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam na tą klinikę. Bardzo przyjemne miejsce i miła obsługa.
W klinice dr Lenartowicz skorzystałam z mezoterapii i zabiegów wypełniających. Za każdym razem efekt końcowy był wspaniały. Jest to miejsce zdecydowanie warte polecenia, pani doktor doskonale wyjaśnia jak będzie wyglądał zabieg i jakich efektów się spodziewamy, a przy tym jest bardzo sympatyczna.
Jeżeli szukacie specjalisty medycyny estetycznej to doktor Lenartowicz jest właściwym wyborem. Skorzystałam z botoksu i wypełniaczy, efekt jest piękny i naturalny. Klinika jest nowoczesną i dobrze wyposażona, a zabiegi przeprowadzane są w sposób bezpieczny i higieniczny.
Dr Izabela to ekspertka w swojej dziedzinie. Zabiegi, które oferuje w swojej klinice są na najwyższym poziomie. Klinika ma bardzo przyjemna atmosferę, a dr Lenartowicz zawsze dokładnie tłumaczy przebieg zabiegu i odpowiada na każde pytanie.