Godny polecenia | 5,0 |
Byłam u Pani Izabeli Lenartowicz w jej gabinecie Med Estetica. Jestem bardzo zadowolona z pomocy jąką od niej uzyskałam.Teraz jestem stałą klientką i muszę przyznać ze z rok na roku starzeję się tylko.... na papierze:) Skteczność zabiegów mogę ocenić na 100%.
Godny polecenia | 5,0 |
Świetne podejście do pacjentów.Duża wiedza i miła atmosfera.Wracam tak z przyjemnością!!
Godny polecenia | 5,0 |
Witam, Pani doktor Lenartowicz jest prawdziwym fachowcem,bardzo szybko nawiązuje kontakt z pacjentem, odpowiada na każde pytania, doradza jak coś jest niejasnego. Rzetelnie podchodzi do swoich zadań. Takich lekarzy nam trzeba! Gorąco polecam!
Witam,
Godny polecenia | 5,0 |
jestem bardzo zadowolona z usług w Klinice MedEstetica.Profesjonalne podejście,przystepne ceny i bardzo moła i kompetentna pani doktor.Polecam i na pewno tam wrócę
Świetny fachowiec.Przemiła atmosfera.Polecam
Świetny fachowiec.Przemiła atmosfera.Polecam
Godny polecenia | 5,0 |
Zdecydowałam sie za namową przyjaciółki na wykonanie paru zabiegów w Klinice Pani doktor Lenartowicz i jestm pod wrazeniem efektów(skulpra,lipoliza,botox) i bardzo merytorycznego podejścia Pani doktor, a na dodatek panuje tam przemiła atmosfera.Polecam zdecydowanie
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry gabinet,mialam zabiegi do skory mieszanej,twarz mi sie bardzo wygladzila, Pani doktor ma duza wiedze i sporo doradza co do pielegnacji na co dzien. Szczerze polecam!
Godny polecenia | 5,0 |
Profesjonalny gabinet w którym panuje przemiła atmosfera. Gorąco polecam!
Profesjonalny gabinet w którym panuje przemiła atmosfera. Gorąco polecam!
Godny polecenia | 5,0 |
Swietny fachowiec.Bardzo kontaktowa osoba o miłym usposobieniu i fachowej wiedzy.POLECAM
Godny polecenia | 5,0 |
Niesamowita pani doktor,żeby tak wszyscy medycy mieli takie podejście i wiedzę merytoryczną(pełna fachowa porada,żadnego naciągania), to wszyscy pacjenci byliby zachwyceni.po wizycie u pani doktor mam piękne usta!!!zero zmarszczek i czuję sie o wiele młodsza :).Polecam bardzo gorąco!
Usługa | Cena (zł) |
---|