lekarz Izabela Lenartowicz

Medycyna estetyczna

Idniwydualne podejście dr Lenartowicz sprawia, że czuje się odpowiednio zaopiekowania i pewna, że jestem w dobrych rękach. Zabieg mezoterapii przyniósł niesamowite rezultaty.

Zdecydowałem się w końcu na wygładzenie zmarszczek przy oczach. Znajoma poleciła gabinet Lenartowicz, z którego korzystała kilkukrotnie. Powiem tyle, zmarszczki zostały wygładzone, a pani Izabela to urocza i wspaniała kobieta.

To miejsce gdzie pacjent czuje się wyjątkowo. Miałam zabieg mezoterapii i jestem bardzo zadowolona z efektów. Sama klinika jest bardzo nowoczesna i estetyczna, a personel dba o to by każdy czuł się komfortowo.

Miałam okazję skorzystać w tej Klinice z mezoterapii. Efekt jest super. Klinika jest nowoczesna, zadbana, wręcz sterylnie higieniczna, a cały personel jest bardzo miło nastawiony do pacjenta.

Klinika jest nowoczesną, a personel bardzo pomocy. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu dr Lenartowicz. Skorzystałam z laserowego zabiegu odmładzania skóry i jestem zdumiona rezultatami. Dr Lenartowicz potrafi doskonale doradzić i dobrać odpowiednie zabiegi.

Od pierwszej wizyty w klinice dr Lenartowicz wiedziałam, że trafiłam w dobre ręce. Profesjonalizm i empatia, które cechują dr Izabelę, sprawiają, że każda wizyta jest przyjemnością. Korzystałam z zabiegu wypełniania i muszę przyznać, że efekty przerosły moje oczekiwania. Wyszło bardzo estetycznie i naturalne.

Świetny gabinet dermatologiczny, dzięki któremu w końcu pozbyłam się długoletnich problemów skórnych.

Doktor Izabela fenomenalnie powiekszyła i wymodelowała moje usta. Są teraz pełne i ponętne, zdecydowanie nie za duże, takie w sam raz. Dalej wyglądają naturalnie. Bardzo się sobie podobam.

Najlepszy dr medycyny estetycznej jakiego spotkałam na swojej drodze. Efekty zabiegów są zniewalające, wszystko wygląda bardzo subtelnie o naturalnie.

Polecam tę panią doktor. Przede wszystkim doskonale i w zrozumiały sposób wszystko tłumaczy i wyjaśnia, chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Zarówno dr Lenartowicz jak i personel jest bardzo uprzejmy, a efekty zabiegów takie jak sobie wyobrażałam.