Doktor nauk medycznych, lekarz, wykładowca, ekspert medycyny estetycznej (dyplom prestiżowej uczelni GWSH na kierunku medycyna estetyczna dla lekarzy uzyskany w 2009r), zwyciężczyni plebiscytu Mistrzowie Urody 2018 w kategorii lekarz medycyny estetyczne-j ranking Kraków, absolwentka Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach, wydziału Lekarskiego w Zabrzu. W 2016r. uzyskała tytuł doktora nauk medycznych po dwóch i pół letnich studiach doktoranckich na ŚUM w Katowicach pod opi…
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Doktor Ledniowską to empatyczną, pełna wrażliwości i kompetentna lekarka. Na wszystkie pytania odpowiada spokojne, profesjonalnie, wyczerpując temat. Dba o komfort podczas zabiegu. Efekt labioplastyki z hoodoplastyką jest wspaniały. Bardzo polecam.
Cudowną Pani doktor. Zabieg labioplastyki przebieg bez bólu z super efektem. Bardzo polecam, w razie potrzeby jest szybki kontakt.
Bardzo polecam zabieg labioplastyki u dr Ledniowskiej. Wszystko przebiegło starannie, sprawnie i bez problemów.
Bardzo polecam zabieg labioplastyki z hoodoplastyką u pani Doktor Ledniowskiej. Cała procedura ( przygotowanie do zabiegu, rekonwalescencja oraz okres pozabiegowy) przebiegły zgodnie z oczekiwaniami i planem. W chwili zwątpienia mogłam się do pani Doktor zwrócić telefonicznie. Bardzo dziękuję za opiekę i zmianę życia.
Skończyłam z zabiegu botoxem na nadpotliwość pach. Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Efekt taki, że się nie pocę.
Jestem 6 miesięcy po zabiegu labioplastyki u Pani doktor Ledniowskiej. Bardzo polecam zabieg, obsługę i kontakt z panią doktor. Wszystko przebiegło prawidłowo i zgodnie z tym co usłyszałam na konsultacji. Zabieg niebolesny, rekonwalescencja krótka i w miarę komfortowa. Polecam
Polecam powiększanie ust u dr Ledniowskiej. Efekt bardzo naturalny, taki jakiego oczekiwałam. Sama wizyta przebiegła w miłej atmosferze
Korzystam z zabiegów od kilku lat i jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów zabiegów jak i sposobu wykonywania zabiegów. Pani doktor wykonuje zabiegi sprawnie i niebolesne. Efekty są naturalne. Bardzo polecam
Skorzystałem z zabiegu botox na nadpotliwość pach. Polecam, zabieg niebolesny i skuteczny. Pani doktor działa sprawnie i szybko .
Wyjątkowa lekarka! Podjęła się trudnej operacji po 2 nieudanych labioplastykach. Wszystko poszło zgodnie z planem. Efekt w końcu jest taki jakiego oczekiwałam. Dziękuję bardzo za pomoc i polecam labioplastykę u dr Ledniowskiej.