Doktor nauk medycznych, lekarz, wykładowca, ekspert medycyny estetycznej (dyplom prestiżowej uczelni GWSH na kierunku medycyna estetyczna dla lekarzy uzyskany w 2009r), zwyciężczyni plebiscytu Mistrzowie Urody 2018 w kategorii lekarz medycyny estetyczne-j ranking Kraków, absolwentka Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach, wydziału Lekarskiego w Zabrzu. W 2016r. uzyskała tytuł doktora nauk medycznych po dwóch i pół letnich studiach doktoranckich na ŚUM w Katowicach pod opi…
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Jestem bardzo bardzo zadowolona z zabiegu labioplastyki z hoodoplastyka u pani Doktor. Wszystko przebiegło pomyślnie a na koniec efekt wow. Jestem przeszczęśliwa i zadowolona. Polecam
Dzień dobry, chciała przedstawić moje doświadczenie z dr Ledniowska. Długo szukałam lekarza, wiele lat się zastanawiałam nad wyborem ginekologa estetycznego do zabiegu labioplastyki. Zdecydowałam się na dr Ledniowska i to był bardzo dobry wybór. Zostałam rzetelnie poinformowana o przygotowaniu do zabiegu, przebiegu zabiegu i postępowaniu po zabiegu, dojściu do siebie po operacji. Zabieg przebiegł sprawnie. Efekt zabiegu przeszedł moje oczekiwania. Żałuję , że nie zdecydowałam się na zabieg wcześniej. Polecam panią doktor !!!!
Bardzo polecam zabiegi u Pani doktor Ledniowskiej. Wszystko na najwyższym poziome, miła atmosfera i sprawnie wykonane zabiegi. Z pewnością wrócę na kolejne !!
Wykonałam zabieg labioplastyki. Efekt zabiegu świetny, czułam się zaopiekowana przez Panią doktor, wszystko przebiegło pomyślnie i bez komplikacji. Polecam
Skorzystałam z kilku zabiegów i jestem zadowolona. Polecam serdecznie panią doktor i usługi .
Od kilku lat korzystam z botoxu i jestem bardzo zadowolona . Polecam usługi u Pani Ledniowskiej
Wykonałam labioplastykę u pani doktor i jestem bardzo bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, bez komplikacji, efekt zabiegu super. Profesjonalna opieka w klinice i po zabiegu.
Bardzo polecam zabieg labioplastyki u pani doktor. Wszystko przebiegło pomyślnie, zabieg niebolesny z efektem wow!! Bardzo dziękuję za opiekę i polecam
Korzystam z usług bez stresu. Wszystkie zabiegi dobrane dokładnie do moich potrzeb, wszystko przeprowadzone sprawnie, miła rozmowa z panią doktor. Bardzo bardzo polecam !!!
Jestem bardzo zadowolona z usług Pani doktor. Konkretne zabiegi dały zadawalające efekty, bez naciągania na dodatkowe usługi. Polecam w 100%!!!
Jestem bardzo zadowolona z usług Pani doktor.