lekarz Michał Brosz

4,2
4,2

Lekarz z powołania, bardzo dobry w swoim fachu, prowadzi pacjenta "od a do z" nie pozostawiając bez pomocy. Naprawdę godny polecenia.

Lekarz jak dla mnie nie jest wcale godny polecenia. O 4 w nocy w weekend pojechałam na ostry dyżur do szpitala w Knurowie z ostrym bólem brzucha po prawej stronie na dole. Lekarz zbadał mnie, zlecił badania krwii. Podczas badania zapytał mnie czy kłamie czy udaje. Absurd! Tak mówi lekarz do pacjenta? O tej godzinie mogłabym być na imprezie i dobrze się bawić a nie jechać do szpitala. Po zobaczeniu wyników stwierdził, że to nie wyrostek że to może torbiele na jajnikach. Wysłał mnie do domu bez niczego. 2 dni później gdzie ból był nadal i to gorszy, pojechałam do szpitala w gliwicach gdzie tego samego dnia zrobili mi operacje bo miałam ostre zapalenie wyrostka - wyniki badań krwii praktycznie takie same jak w szpitalu w Knurowie. Co z tego wynika? Lekarz zlekceważył mnie i moje dolegliwości. Nie polecam ani trochę tego lekarza - wręcz odradzam.

Zdecydowanie zgadzam się z pochlebnymi opiniami na temat Pana dr Michała Brosza. To nie tylko doskonały lekarz , ale i bardzo dobry człowiek. Nie pozostawia bez diagnozy i odpowiedniej pomocy. Zawsze uczynny, empatyczny, skrupulatny, rzeczowy, a przy tym pełen życia, pogodny i otwarty. Zdiagnozował moją chorobę na izbie przyjęć ,zalecił zabieg, który zorganizował natychmiast - prawdopodobnie uratował mi życie. Po zabiegu i leczeniu szpitalnym zgłosiłam się do gabinetu. Doktor w przyjazny i szczegółowy sposób wytłumaczył mi mój przypadek oraz jakie dalsze kroki w leczeniu będą podjęte. Dziś po 2 tygodniach …

To nie tylko doskonały lekarz , ale i bardzo dobry człowiek.
Nie pozostawia bez diagnozy i odpowiedniej pomocy.

Po zabiegu i leczeniu szpitalnym zgłosiłam się do gabinetu.
Dziś po 2 tygodniach po zabiegu operacyjnym czuję się znakomicie i cieszę się powrotem do życia.
Dziękuje za wszystko Panie Doktorze .

Bardzo dobry, uprzejmy i znający się na rzeczy lekarz. Pomimo iż zgłosiłam się na wizytę na bad. żył, to doradził mi w całkiem innej chorobie. I to bardzo trafnie. Polecam z całego serca.

Lekarz godny polecenia. Kiedy inni lekarze odsyłali mnie z kwitkiem przy uciążliwym bólu kolana, dr Brosz zajął się mną kompleksowo. Począwszy od natychmiastowego uleżenia w bólu po diagnostykę i dalsze leczenie. Dla mnie wspaniały lekarz!

2,0

Nie mam miłych wspomień ze szpitala w Knurowie z tym panem. Jego pacjenci, którzy przebywali na oddziele (z prywatnej praktyki) byli oczywiście w sposób bardzo szczególny przez niego traktowani. Reszta raczej jako intruzi i niepotrzebny chłam przebywający na tej planecie. Ja, jako podejrzany alkoholik z zapaleniem trzustki to według tego pana, zwykły odpad spłeczny poniżej jakiejkolwiek wartości. Niestety ten pan niewiedział kim jestem i co w życiu robiłem. Nie wiedział że ponad 26 lat przepracowałem w służbie mundurowej gdzie na co dzień byłem wystawiony na cholerny stres mając do czynienia z przestępcami, ten pan nie wiedział, że po przejściu na emeryturę nadal pracowałem i pracuję no i oczywiście odprowadzam dwie składki na ubezpieczenie zdrowatne na m.i. jego pensję. Bo po co wiedzieć, po co drążyć, jak niema się z kogoś korzyści, lepiej tego kogoś przekreślić i wysłać na tamten świat.
Szczerze nie polecam tego człowieka, bo według mnie, jest to osoba bez jakiejkolwiek empatii, a lekarz bez empatii mimo wiedzy to kiepski lekarz.

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Uczciwy, rzetelny i profesjonalny. Jego pomoc i szybka interwencja najprawdopodobniej ocalił mnie przed

Lekarz godny zaufania, kompetentny i przede wszystkim życzliwy. Już na pierwszej wizycie wywarł na mnie niesamowite wrażenie - poświęcił mi ogrom czasu i uwagi, wyjaśniając przebieg mojego zabiegu. Po zabiegu wszystko goi się bardzo dobrze, blizna jest praktycznie niewidoczna. Jestem pewna, że będę polecać dr Brosza każdemu.

Profesionalne podejscie, rzeczowo wytlumaczyl o co chodzi i jaki bedzie przebieg leczenia. Odwiedzilem dokotra po 2 wizytach u innego chirurga ktory czekal co sie bedzie z rana dzialo, a tu szybkie dzielanie i plan leczenia.

Pan dr Michał Brosz jest bardzo dobrym lekarzem godnym polecenia. Bardzo przyjazny, dostępny i opiekuńczy wyróżniający się wśród lekarzy knurowskiego szpitala. Naprawdę polecam, bardzo dobry chirurg.