AM Lublin 1989 - 1995.
30 letnie doświadczenie w zawodzie.
Ukończona Roztoczańska Szkoła Ultrasonografii pod kier. Prof. Jakubowskiego
Uprawniony do badań kierowców.
AM Lublin 1989 - 1995.
30 letnie doświadczenie w zawodzie.
Ukończona Roztoczańska Szkoła Ultrasonografii pod kier. Prof. Jakubowskiego
Uprawniony do badań kierowców.
Trafna diagnoza lekarza, dobre empatyczne podejście do pacjenta, który wysłucha i na prawdę pomoże. Szczerze polecam
Pan doktor to bardzo kompetentny i życzliwy lekarz rodzinny. Zawsze uważnie słucha pacjenta, dokładnie tłumaczy diagnozę oraz proponowane leczenie. Wizyty przebiegają w spokojnej i miłej atmosferze, bez pośpiechu. Czuć zaangażowanie i prawdziwą troskę o zdrowie pacjenta. Zdecydowanie polecam – lekarz z powołania.
Zdecydowanie polecam wizytę u tego lekarza. Bardzo wnikliwe badanie, wywiad, analiza - dobrane leki bardzo szybko postawiły mnie na nogi. Zdecydowanie lekarz wie co robi a nie leci taśmowo jak większość.
Lekarz przeprowadził wnikliwy raczej wywiad, zbadał brzuch i temperaturę, gdyż pojawiłam się u niego z problemami jelitowymi. Przepisał leki, dał skierowania na podstawowe badania krwi - i to sam z siebie, a nie jak u niektórych trzeba się prosić o skierowanie na morfologię, wytłumaczył co jak i od czego. Czy diagnoza jest trafna-okaże się. Lekarz sam z siebie być może za wiele nie mówi, ale odpowiedział wyczerpująco na wszystkie moje pytania.
Osobiście nie zgadzam się z żadną negatywną opinią . Myślę sobie, że to wspaniały pomysł pisania opinii ale jeżeli ( tylko chorzy ) z negatywnymi opiniami podali by termin wizyty i jakieś dane z prośbą o konkretną odpowiedz to takich złych lekarzy by niebyło
Lekarz o dużej wiedzy, w jasny i ciekawy sposób tłumaczył objawy chorobowe, poświęcił dużo czasu na zbadanie i wyjaśnienie co się dzieje.