Pan Doktor to prawdziwy Anioł w lekarskim kitlu. Empatyczny, cierpliwy, ciepły i niezwykle kompetentny – człowiek, który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Już od pierwszych chwil rozmowy czuć, że spotyka się nie tylko z lekarzem, ale przede wszystkim z dobrym człowiekiem o ogromnym sercu. W czasach, kiedy często brakuje czasu, uwagi i zrozumienia, Pan Doktor potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania. Tłumaczy wszystko z niesamowitą cierpliwością, nie patrzy na zegarek, traktuje pacjenta z prawdziwym szacunkiem. W jego postawie widać powołanie, a nie tylko zawód. Jestem pod ogromnym wrażeniem – …
Jestem pod ogromnym wrażeniem – nie tylko jego wiedzy i profesjonalizmu, ale też niezwykłej życzliwości, jaką okazuje drugiemu człowiekowi. Spotkanie z takim lekarzem przywraca wiarę w medycynę i w ludzi.
Z całego serca dziękuję i polecam każdemu, kto szuka nie tylko specjalisty najwyższej klasy, ale też człowieka o wyjątkowej duszy. Tacy lekarze to skarb.
Mogę powiedzieć tylko jedno. Dr. Michał Frybes przywrócił mnie do życia. Przez 13 lat tułałam się z niedoczynnością i Haschimoto od lekarza do lekarza. Nikt nie zadał sobie trudu, żeby się pochylić nad moją chorobą. Przez ten czas przytyłam 40 kg i właściwie wegetowałam, bo trudno nazwać życiem stan permanentnego zmęczenia. Dopiero dr. Frybes dopasował mi leki, które postawiły mnie na nogi i przywróciły do normalnego funkcjonowania. Zrzuciłam też nadmiar kilogramów i znów mogę cieszyć się normalną wagą. Mam 100% zaufanie do tego lekarza i polecam go każdemu, kto szuka odpowiedzialnego i zaangażowanego doktora. Wartością dodaną jest wysoki poziom kultury osobistej dr. Michała Frybesa, a co za tym idzie szacunku dla pacjenta. Polecam go z całego serca.
Cieszę się ogromnie że wreszcie trafiłem do dobrego lekarza takiego jak trzeba o jakim po prostu marzyłem.Już wierzę,że jestem w dobrych rękach.Tą drogą Panu doktorowi serdecznie dziękuję za opiekę i o jeszcze trochę proszę. Zyczę jednocześnie wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrowia i wytrwałości w pracy i szczęscia w życiu prywatnym.
Świetny lekarz, specjalista, fajne podejście do pacjenta, cierpliwy, troskliwy, oddany pacjentowi a do tego bardzo skromny i delikatny. Wszystko na wysokim poziomie.
Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Polecam każdemu zwłaszcza jako endokrynologa. Do Pana doktora zgłosiłam się z niedoczynnością tarczycy wykrytą w ciąży. Jestem jego pacjentką do dziś.
Świetny lekarz, specjalista, fajne podejście do pacjenta. Poświęca tyle czasu ile potrzeba w danej, konkretnej sytuacji. Przejrzyście tłumaczy co się dzieje z Twoim zdrowiem. Gorąco polecam dr Frybesa.
Wszystko na wysokim poziomie.Więcej takich lekarzy , a nasza służba zdrowia przestanie kuleć.
Wspanialy lekarz ale i czlowiek. Uprzejmy, odczuwa sie ze troszczy sie o pacjenta, stawia dobre diagnozy, bardzo dobrez radzi, nie tylko w dziedzinie ednokrynologii. Lecze sie juz u Niego kilka lat, do niego na wizyty chodzi sie z przyjemnoscia, nigdy nie lekcewazy opinii pacjenta. Bardzo polecam, mimo ze przez to jeszcze trudniej bedzie sie do niego dostac.
Żczę wszystkim którzy mają problemy zdrowotne aby spotkali na swej drodze TEGO lekarza !!!! cierpliwy, troskliwy, oddany pacjentowi a do tego bardzo skromny i delikatny.
Polecam p. doktora Frybesa jako endokrynologa. Wszystko dokładnie tłumaczy, nie trzeba wyciągać z niego odpowiedzi na siłę, daje bez problemu skierowania na wszystkie potrzebne badania. Bardzo kontaktowy, z dużą wiedzą, pyta o rzeczy pozornie niezwiązane z daną dolegliwością, ale jak się później okazuje, te pytania mają swoje uzasadnienie. Szkoda tylko że terminy w Luxmedzie ma zajęte na 2 miesiące naprzód.