lekarz Mieczysław Orzeł

2,1
2,3
2,6
2,3

Nie polecam pana doktora, jest bardzo nie miły na dodatek nie zalecił żadnego leczenia tarczycy jedynie na powiedział że z wyników badań wynika nadczynność, wizyta krótka mało konkretna

Jestem pacjentką Pana Doktora od kilku lat. Zawsze uprzejmy, o nienagannej kulturze osobistej. Bez pośpiechu daje dodatkowe (medyczne) objaśnienie do wyników badań. Leki sa dobrze dobrane, nie narzekam na samopoczucie.

Wyrażam głębokie rozczarowanie sposobem, w jaki zostałam potraktowana podczas mojej wizyty. Pomimo kluczowego wskazania w skierowaniu do endokrynologa dotyczącego konieczności uwzględnienia dokumentacji medycznej z uwagi na złożony charakter mojego przypadku, lekarz wykazał się całkowitym brakiem zainteresowania moją sytuacją. Wygląda na to, że przypadki wymagające większej uwagi i zaangażowania przechodzą poza kompetencje Pana Doktora, jednakże to w żadnym wypadku nie usprawiedliwia braku szacunku oraz zaniedbania w procesie diagnostycznym. Byłam traktowana jak zło konieczne, a moje obawy zostały zignorowane. Dodatkowo, sposób, w jaki Pan Doktor zareagował na istotne kwestie związane z moim …

Dodatkowo, sposób, w jaki Pan Doktor zareagował na istotne kwestie związane z moim stanem zdrowia jest nie do przyjęcia. Negowanie istnienia insulinooporności, które jest potwierdzone przez liczne diagnozy specjalistów różnych dziedzin, jest niedopuszczalne i godzi w profesjonalizm lekarza.

Niezrozumienie podstawowych aspektów medycznych oraz brak znajomości podstawowych leków stosowanych w endokrynologii budzą uzasadnione obawy co do kompetencji lekarza. Moje doświadczenie w gabinecie było niezwykle niekomfortowe, a czułam się jak intruz, który niepotrzebnie zabiera czas.

Lekarz z tytułem specjalisty - endokrynologa, kardiologa nie ma wiedzy z zakresu leczenia chorób tarczycy. Wyniki badań (RTG klatki piersiowej, USG tarczycy,ft3 ft4) dostarczone na wizytę wskazywały na ewidentną niedoczynność tarczycy i wieloguzkowatośc obu płatów, a Pan Orzeł nie zalecił żadnych leków i kolejną wizytę za rok. Aktualnie po konsultacji u kompetentnych endokrynologów jestem po całkowitej resekcji tarczycy ze względu na ucisk na drogi oddechowe.

Lekarz podchodzący do ludzi z wyższością. Mimo naocznych dowodów robi z człowieka potocznie mówiąc głupiego. Niestety doktor nie miał szczęścia trafiając w rozmowie na kogoś o dużej wiedzy medycznej w danym zakresie.

pomagał mi w ciąży z tarczycą i jestem zadowolona, udzielał informacji, lecz ogólnie nie jest zbyt rozgadany. skupia sie na pacjencie

bardzo niemiły pan , dla niego nie liczą się numerki z rejestracji tylko kto ile wysiedział pod gabinetem , na pewno więcej do niego nie pójdę