Doprawdy nie wiem, po co tacy ludzie są lekarzami. Pani doktor zaczęła się wydzierać na mnie jeszcze przed wizytą wchodząc do gabinetu (wchodziła razem ze mną), brak kultury osobistej nie pozwolił jej nawet odpowiedzieć na dzień dobry. Kiedy zaczęłam informować o mojej historii choroby, z miejsca fuczała pod nosem podśmiewają się i negując, sprawiała wrażenie jakbym sobie wymyślała chorobę. Stwierdziłam, że nie chce być dotykana przez kogoś takiego i powiedziałam, że przerywam wizytę i wyszlam. Na szczęście trafiłam na super panią ginekolog (nie z technikami jak z PRL, choć nie twierdzę że wiek jest tutaj warunkiem takiego zachowania) i piszę tę opinię pożal się boże lekarki na kilka dni przed zabiegiem w szpitalu ginekologicznym. To już drugi ginekolog z przychodni na ul. Mazowieckiej, od którego wyszłam z płaczem, a to raczej nie zbyt dobrze świadczy.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Najgorsza lekarka u jakiej bylam. Juz wiem skąd te wolne terminy do niej. Kobiety w ciąży traktuje jak najgorsze zlo.
Córka opowiedziała mi jak przebiegła wizyta u pożal się Boże lekarki moniki kopackiej, imię i nazwisko celowo napisane małymi literami aby oddać jakim jest lekarzem i człowiekiem - marnym . Swoje frustracje wyładowuje na pacjentkach które nie tylko przychodzą po poradę ale przede wszystkim pomoc której od tego " felczera " nie otrzymują . Miałem nadzieję że czasy felczerów minęły bezpowrotnie ale na przykładzie tej pani widzę że jeszcze są tacy , wśród prawdziwych lekarzy i psują im opinię swoim prostackim , pochodzącym z ubiegłego wieku podejściem do pacjenta . …
Żal że takie firmy jak POLMED i inne zatrudniają w swoich szeregach tak niekompetentnych lekarzy .
Szczerze odradzam kontakty z tą panią i placówki w których jest zatrudniona , a ze swojej strony zapewniam że sprawa nie zostanie zamieciona pod dywan !!!
Grzegorz
Zdecydowanie nie polecam. Pani doktor od samego początku aż do końca wizyty była opryskliwa i jakby zirytowana faktem, że w ogóle się pojawiłam. Wszystko było na nie, wszystko było krytykowane a najlepszy był komentarz na koniec rzucony tak żeby wszyscy słyszeli, że znowu kolejna przyszła w ciąży.. Pierwszy i ostatni raz postawiłam stopę w gabinecie tej kobiety.
Pani dr tarktuje z góry pacjentki,podważa kompetencje innych lekarzy,ignoruje zalecenia,jest niesympatyczna. Jestem w grupie zwiększonego ryzyka jeśli chodzi o raka piersi i mam zalecane robienie usg co 6 miesięcy,Ponieważ ostatnie robiłam ponad rok temu(tam gdzie chodziłam nie było wolnych terminów)poprosiłam o skierowanie i oczywiście odmowa bo to jest świeże usg i nie trzeba.Mówię,że mam zmiany w oiersi i zalecenia ale Pani dr nawet nie zbadała piersi i nie chciała słuchać.Z cytologią było to samo gdy powiedzialam,ze robiłam ponad rok temu a powinnam raz w roku bo mam 45 lat.O endometrium …
Jestem w grupie zwiększonego ryzyka jeśli chodzi o raka piersi i mam zalecane robienie usg co 6 miesięcy,Ponieważ ostatnie robiłam ponad rok temu(tam gdzie chodziłam nie było wolnych terminów)poprosiłam o skierowanie i oczywiście odmowa bo to jest świeże usg i nie trzeba.Mówię,że mam zmiany w oiersi i zalecenia ale Pani dr nawet nie zbadała piersi i nie chciała słuchać.Z cytologią było to samo gdy powiedzialam,ze robiłam ponad rok temu a powinnam raz w roku bo mam 45 lat.O endometrium nie wspomnę bo nawet nie chciała go zbadać ani nie sprawdziła jakie jest duże i w którym miejscu.Była bardzo nieprzyjemna.Odradazam wszystkim kobietom.Najgorszy lekarz jakiego spotkałam w życiu.
NAJGORSZY LEKARZ Z JAKIM SIĘ SPOTKAŁAM!!! Przyszłam na wizytę zrobić cytologie której nie robiłam 2 lata i po skierowanie na usg piersi którego nie miałam wykonywanego nigdy (mam 26 lat). Usłyszałam od "Pani doktor" po co przyszłam jeśli nic mi nie dolega i to lekarz decyduje jakie badania będzie wykonywał a nie ja. Po takim przywitaniu zrezygnowałam z wizyty u tej Pani i wyszłam z gabinetu. Zdecydowanie nie polecam. Niemiła, opryskliwa zero profesjonalizmu i podejścia do pacjenta.
BArdzo słabo: Pani niemiła okropnie,prawie się rozpłakałam na wizycie, a to tylko dlatego że chciałam skierowanie na badanie prolaktyny - pani wyśmiała mnie że ona nie widzi powodu i stwierdziła że wysle mnie na badanie tEstosteronu który w badaniu wyszedł OK. Natomiast prolaktyne za której badanie sama musiałam zapłacić miałam parokrotnie przekroczoną maxymalną normę... Mam hiperprolaktemię pani doktor - z wynikiem poszłam już do innego lekarza. Nie polecam bo kiepski specjalista.
BArdzo słabo:
Nieuprzejma, opryskliwa, nie można zadać żadnego pytania. Nie wykonała cytologi, bo stwierdziła, że jak robiłam badanie rok temu to mi wystarczy. odradzam wizyte u tej Pani
Byłam na wizycie, oto co usłyszałam: "po co pani przyszła? co pani dolega? - nic mi nie dolega, przyszłam na wizytę kontrolną, zbadać się. - nic nie dolega i do lekarza pani przychodzi? w głowie się nie mieści" Oniemiałam i nie wiedziałam co powiedzieć, trzeba być ciężko chorym, żeby iść się zbadać? PARANOJA!! NAJGORSZY LEKARZ Z JAKIM SIĘ SPOTKAŁAM!!!
Byłam na wizycie, oto co usłyszałam:
"po co pani przyszła? co pani dolega?
- nic mi nie dolega, przyszłam na wizytę kontrolną, zbadać się.
- nic nie dolega i do lekarza pani przychodzi? w głowie się nie mieści"
Beznadziejna. Moja ciąża była zaskoczeniem gdyż kompletnie się jej nie spodziewałam. Do przychodni, w której pracuje pani doktor trafiłam z polecenia, ale wybór lekarza był kompletne przypadkowy. Teraz żałuję. Podczas każdej wizyty odnosiłam wrażenie, że interesuje ją tylko kasa, którą może na mnie zarobić. Na pierwszej wizycie okazało się, że jestem w 3 tygodniu. Na ostatniej byłam w tygodniu 12-tym, a między nimi były 3 inne wizyty. Za każdym razem uważała, że wszystko jest oki. Na usg zaprosiła mnie do szpitala między godziną 12, a 14. Kilka dni wcześniej poroniłam. Źle się czułam fizycznie i psychicznie. Do szpitala na drugi koniec Krakowa dotarłam ok. 13-tej i już na wstępie zostałam okrzyczana, że się spóźniłam. Jak jej powiedziałam co się stało, stwierdziła, że to się zdarza i tyle. Odwiedziłam panią doktor jeszcze raz - trzy tygodnie po łyżeczkowaniu. Później zmieniłam lekarza. To było 8 lat temu. Dziś przypadkiem znalazłam karteczkę z datą wizyty i nazwiskiem lekarza. Postanowiłam ostrzec inne panie przed kimś tak "uroczym".