Nie jest to idealna Pani Doktor lecz fakty są takie że gdyby nie ona to byłoby o wiele , wiele gorzej niż jest teraz. Swoim leczeniem doprowadziła mnie do niezłego stanu psychicznego umożliwiającego mi względnie normalną egzystencję. Jestem jej za to mimo wszystko za to wdzięczny i gdybym miał rozdawać ordery dla osób dla mnie zasłużonych to Pani Natalia z pewnością by go dostała ;).
Najlepsza pani doktor, dobrala dobre leki wysluchala i podeszla do mnie z ogromna empatia i zrozumieniem
Serdecznie polecam wybrać się do Pani doktor - w końcu dostałam poprawną diagnozę i dobrane pod nią leki
Pani doktor bardzo empatyczna, zadawala dokladnie pytania i interesowala sie kazdym problemem z jakim do niej przyszlam. Pomogla mi zrozumiec z czym sie zmagam na codzien i dobrala odpowiednie leki
Lekarz zdecydowanie więcej czasu woli poświęcić na plotki niż na faktyczną diagnozę pacjenta. Nie wydaje mi się, że 5 minut rozmowy wystarczy, żeby wystawić jakąkolwiek diagnozę a co dopiero przepisać mocne leki. Czułam się kompletnie nie wysłuchana a moje wszelkie obawy i wątpliwości były zbywane. Porady i wnioski na poziomie ciotki, która raz przeczytała podręcznik “samopomocowy”.
Bardzo dobry specjalista, lekarz otwarty i cierpliwy, uważnie słucha pacjenta, wnikliwie obserwuje, pomaga znaleźć pozytywy w różnych sytuacjach życiowych, pogodzić się z trudem choroby, wspiera pacjenta w poszukiwaniu rozwiązań problemów, a nie sztampowo udziela rad.
Najlepsza pani doktor u jakiej bylam. Mila empatyczna otacza kazdego opieka. Duzo czasu poswieca na wysluchanie kazdej historii, indywidualne podejscie do pacjenta
Zdecydowanie polecam! Profesjonalne podejście, empatia i pełne zaangażowanie. Wizyta przebiegła w komfortowej atmosferze.
Wysyp bardzo dobrych opinii w bardzo krótkim czasie. Cóż niech każdy przekona się sam choć może wizyta pięciominutowa może być niewystarczająca.
Wspaniały lekarz, świetne indywidualne podejście do pacjenta, otwarta,życzliwa, od pierwszej wizyty otacza pacjenta opieką, wizyta w gabinecie nigdy nie ograniczana czasowo, zawsze ma czas ,żeby człowieka po ludzku wysłuchać,wspiera często rodzinę pacjenta, ma stały kontakt ze swoimi pacjentami, zawsze można zadzwonić i pomoże w kryzysowej sytuacji, z całą odpowiedzialnością polecam jako empatycznego , profesjonalnego i świetnego specjalistę,który od lat mi pomaga i prowadzi nawet w najtrudniejszych chwilach.