lekarz Natalia Cegła

4,1
4,3
4,1

Polecam Panią Doktor z całego serca. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pani Natalia jest bardzo empatyczna, sympatyczna, można z nią porozmawiać na każdy temat, motywuje do działania. Po wizycue i wyjściu z gabinetu " dostaję skrzydeł".

Polecam panią doktor z całego serca jest to lekarz pełen empatii dla pacjenta. Zawsze możesz liczyć na jej pomoc.

Polecam panią doktor z całego serca jest to lekarz pełen empatii dla pacjenta . Zawsze możesz liczyć na jej pomoc i dobre rady.

"Profesjonalne podejście i dużo empatii. Pani doktor uważnie wysłuchała i dokładnie wyjaśniła możliwe rozwiązania. Wizyta przebiegła w przyjaznej atmosferze, a ja wyszłam z poczuciem wsparcia. Polecam z całego serca!"

Polecam Panią Doktor ze wzgledu na jej kompetencje. Jest profesjonalna i empatyczna. Konkretna i godna zaufania. Niezwykle pomocna i niezwykle uprzejma. W dzisiejszych czasach to najważniejsze cechy. Polecam bardzo!

Jestem po kolejnej wizycie. Leki super dzialaja., idealnie dopasowane.Ale tez rozmowa z Pania Doktor duzo mi dala. Znalazla czas zeby wszystko dokladnie mi wytlumaczyc ale tez wysluchala. Bardzo dziekuje Pani doktor wrocila mi chec do zycia. Jestem wdzieczna. Serdecznie wszystkim polecam.

Chciałabym wyrazić swoją wdzięczność i uznanie dla pracy dr Natalii Cegła. Dzięki jej profesjonalizmowi, empatii oraz indywidualnemu podejściu, mogłam poczuć się wysłuchana, zrozumiana, co jest niezwykle ważne w procesie leczenia.Doktor Natalia wykazuje ogromne zaangażowanie w swoją pracę, poświęcając czas na szczegółowe wyjaśnienia i wspólne poszukiwanie najlepszych rozwiązań terapeutycznych.Wizyty u Pani doktor przebiegają w atmosferze pełnego zaufania i życzliwości, co sprawia, że mogę otwarcie rozmawiać o swoich problemach. Jestem szczególnie wdzięczna za wsparcie, jakie otrzymałam w trudnych chwilach oraz za umiejętność dostosowania terapii do moich indywidualnych potrzeb. Z całą pewnością mogę polecić doktor Natalię Cegła każdemu, kto szuka profesjonalnej pomocy psychiatrycznej połączonej z ludzkim podejściem, uważnością i troską o pacjenta.

Polecam Panią doktor. Niezwykle sympatyczna osoba z ogromnym doświadczeniem. Niejednokrotnie współpracowaliśmy zarówno na stopie firmowej jak i prywatnej. Indywidualne podejście, dokładny wywiad i analiza przyjmowanych dotychczas wszystkich leków oraz skrupulatne dobranie ew. nowych. Godny polecenia psychiatra w rejonie Opolskim.

Najlepszy lekarz w Opolu ;) profesjonalna opieka i cudowne podejście do pacjenta :) jestem bardzo zadowolona z wizyty

Super lekarz, profesjonalna, rzeczowa, rzadko się spotyka takich fachowców. Słuchała co mam do powiedzenia i czułam, że chce mi pomóc. Leki działają. Polecam tym którzy potrzebują profesjonalnej pomocy.