Lekarz oddany pacjentowi , wysoki profesjonalizm . Na Panią Doktor zawsze można liczyć, dzięki niej na powrót wiem że żyję. Szczerze polecam Panią Doktor.
Pełen profesjonalizm, pełne zaangażowanie i rewelacyjne podejście do pacjenta. Pacjent jest zaopiekowany od pierwszej rozmowy. Lekarz godny polecenia!
Pani doktor kompetentna, cierpliwa i ciepła. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana podczas wizyty. Polecam
Pani Doktor to bardzo kompetentny lekarz. Ustaliła mi tereapię i wytłumaczyła dokładnie schemat leczenia. Jest osobą bardzo uprzejmą i cierpliwą, ma szerokie spojrzenie na pacjenta. Szczerze polecam Panią doktor,ponieważ jest świetnym specjalistą.
Wspaniała lekarka. Ciepła, kompetentna, doświadczona. Potrafi wysłuchać i pomóc. Polecam z całego serca każdemu, komu zależy na tym żeby uzyskać profesjonalną pomoc i czuć się dobrze w towarzystwie lekarza.
Pani Doktor wykazała się dużym profesjonalizmem. Uprzejma w kontakcie, z odpowiednim podejściem do pacjenta. Miałam poczucie zrozumienia. Bardzo pomogła mi w radzeniu sobie z trudnościami. Polecam
Wspaniala Pani Doktor. Potrafi schuchac. Nastawiona na pomoc. Bardzo mi pomogla.Polecam z calego serca. To lekarz z powolania.
Pani Doktor Natalia jest bardzo dobrym specjalistą, rzetelnie wytłumaczyła mi chorobę, możliwości i leczenie. Przywitała w drzwiach i odprowadziła. Leczenie mam dobrane dobrze a w momencie wątpliwości służyła pomocą przez telefon. Bardzo dziękuję I polecam
Trafiłam do Pani Doktor z polecania, bardzo miła, empatyczna, z uwagą wysłuchała mój problem. Wizyta trwała około godziny. Dobrała mi leki, które bardzo pomogły. Naprawdę polecam Panią Doktor z całego serca. Myślę, że uratowała mi życie bo było naprawdę bardzo ciężko... Do dziś jestem stałą pacjentką Pani Doktor.