Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Prywatny Gabinet Nefrologiczny
Chrobrego 22a/1
Zielona Góra
Jestem pod opieką dra Habury od 2 lat. Bardzo dobrze prowadzi moje leczenie, jest dostępny na każdy telefon. Na prawdę lekarz z powołania i godny polecenia przez ogromną wiedzę w swojej dziedzinie!
Pani doktor leczyła moją mamę. Nerki wysiadają, poras 6, kardiolog powiedział, że jak natychmiast nie ogarnie nerek i porasu to bedzie dialozowana. Inne parametry tez byly złe ale Pani Szerwczyk powiedziała, że nie ma sensu jeszcze wprowadzać leczenia. Moze innym pomaga. My sie zawiedliśmy.
Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
Zielona Góra
latwo oczernia sie ludzi jak tragedia go spotka Co do doktora Felisiaka mam dzieki niemu dziecko i zona niemusiala brac chemi jak inni lekaze niby specjalisci ja zdjagnozowali A jak barany lubicie kogos oczerniec to ciekawe jakie z was ludzie jak oczerniacie tak wspanialego lekarza jakim jest doktor Felisiak dla niego pelny szacunek a dla was odjebcie sie od czlowieka bo nato nie zasluguje za to co robi bo nie …
Poradnia Nefrologiczna
Zielona Góra
Polecam Panią Doktor, chodzę z córką już 12 lat, zawsze szczegółowo omawia wyniki, są robione częste badania. Zawsze bardzo uprzejma dla rodziców ale przede wszystkim dziecka. W razie problemu zawsze można się skontaktować telefonicznie, a w razie potrzeby doktor każe przyjechać do gabinetu.