Pani doktor to bardzo zyczliwa i profesjonalna lekarka. Kolega ma od dluzszego czasu problem z kregoslupem. Wczesniej probowal uzyskac pomoc innych lekarzy w Olsztynie (podobno najlepszych). Nie badali go i zalecali masaze lub zastrzyki sterydowe do kregoslupa. Zaden nie chcial zlecic badan. Wszyscy zakladali, ze mloda osoba nie moze chorowac na nic powaznego. Dopiero pani doktor zlecila badania. Okazoalo sie, ze wczesniejsze diagnozy byly bledne. Teraz wreszcie mozna zaczac konkretne …
Świetny lekarz, nie zbywa, słucha, potem wykonuje dokładne badanie neurologiczne i jeśli coś jest nie tak, zleca dodatkowe badania. Wizyta trwa tyle ile powinna, nie mówi, że czas się skończył, że kolejka, poświęca tyle czasu pacjentowi ile potrzebuje. Naprawdę polecam.Oceniam na 5,0 w każdej kategorii, a gdybym mogła to na 6,0.
O Panu Doktorze mogę wypowiedzieć się tylko w samych superlatywach. To bardzo KOMPETENTNY PROFESJONALISTA. Zawsze pomocny, niesamowicie zaangażowany w problem pacjenta, bardzo skuteczny, a do tego miły, uśmiechnięty, z poczuciem humoru. Zdecydowanie Lekarz z powołania. Na wizytę czeka się z niecierpliwiścią :-)
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Pulmonologiczna
Partyzantów 36
Olsztyn
Jak najbardziej polecam Pana doktora Tomasza Siwka! Zmartwiona swoim problemem zdrowotnym na wizycie czułam, że trafiłam w bardzo dobre ręce. Doktor dokladnie mnie wysłuchał i przebadał. Anioł nie lekarz! Polecam z całego serca Pana doktora.
"POLKARD" Sp. z o.o. Centrum Lekarzy Specjalistów w Olsztynie
ul. Kazimierza Jaroszyka 6