Regionalny Szpital
ulica Łopuskiego Edmunda 31
Kołobrzeg
Nie polecam nikomu. Byłam na wizycie z dwójką dzieci. Pani doktor nie sympatyczna, zamiast obsłużyć pacjentów, rozmawiała z inną pacjentką na tematy nie związane z wizytą, np o ubraniach z Lidla. Dzieci już zniecierpliwione , kazała je trzymać, żeby nic nie ruszały. 3 razy tłumaczyłam o co chodzi i dlaczego przyszłam na wizytę. Po czym stwierdziła,że trzeba było przyjść w wakacje a nie w październiku. Nie polecam , dawno nie ...
Regionalny Szpital
ulica Łopuskiego Edmunda 31
Kołobrzeg
Polecam serdecznie, byłam na turnusie i potrzebowałam pomocy, świetny okulista cieszcie się , że macie takiego specjalistę następnym razem gdy będę w Kołobrzegu na pewno odwiedzę Panią Doktor - jest wnikliwa i zależy jej na dobru pacjenta.
Emilii Gierczak 27b
Kołobrzeg
Jestem bardzo zadowolona. Pani doktor bardzo dokładnie mnie przebadała, była bardzo uprzejma, poradziła jakie powinnam dobrać okulary oraz co robić, aby nie psuć sobie wzroku.
Kołobrzeg
bardzo rzeczowa i fachowa pani doktor . Lecze się u niej od kilku miesięcy prywatnie, gabinet na nowej starówce i z całego serduszka mogę polecić tego lekarza, który uchronil mnie przed operacja i wyratowal lekami. jeszcze raz dziekuje pani doktor! !!
Prywatny Gabinet Lekarski Ginekologiczno-Położniczy lek. specj. Urszula Pawlak
ulica Giełdowa 8F/1
Kołobrzeg
Wizyta u Pani Doktor to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Świetny lekarz, kompetentny, rzeczowy, słowem: chce i wie jak pomóc pacjentowi. Lekarz, do którego mam pełne zaufanie i w razie konieczności, bez najmniejszych obaw oddam moje oczy w ręce Pani Doktor, bo wiem, że podejmie trafną decyzję i perfekcyjnie wykona zabieg. Zdecydowanie POLECAM !