Szpital Wojewódzki - Okulistyka
Rzeszów
Kiedy wielu lekarzy uznalo,ze moja siatkowka jest calkowicie odwarstwiona (jezdzilam prawie po calej Polsce)prof.Rejdak wykonal zabieg i WIDZE!!!
Przychodnia Uniwersytecka
al. mjr. Wacława Kopisto 2A
Rzeszów
Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym okulistą, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam bardzo podziękować Panu doktorowi za Jego wprawną rękę, opanowanie i przyjemną atmosferę podczas zabiegu laserowego, który mi przeprowadził. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który …
Pani Blajer praktycznie nie patrzy na małego pacjenta. Badanie wykonuje inna osoba. Pani zajmuje się tylko dokumentami. W sytuacjach nagłych nie ma co liczyć na pomoc. Narzeka na małe dziecko że nie współpracuje i wypisuje okulary "na oko". Może jest specjalistką w swoim fachu, trudno ocenić, ale najwyraźniej straciła zainteresowanie pacjentami i korzysta z wyrobionej opinie i monopolu w zajmowaniu się małymi dziećmi. Jak masz możliwość szukaj innego lekarza.
Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Rzeszowie - Szpital
Moniuszki 8
Rzeszów
Nie polecam.Lekarz ma tylko jedno zadanie: wyleczyć chorego. Jaką drogą tego dopnie, jest rzeczą obojętną. Zazwyczaj medycyna jest sztuką czasu. Lekarstwa działają wolniej niż choroby. Gdzie nie zagląda słońce, tam zagląda lekarz
Pani doktor Anna Szczerba ulitowała się dziś widząc moje spuchnięte oko. Zostałam dokładnie przebadana, poinformowana oraz otrzymałam bardzo dobre i skuteczne lekarstwa, które za granicą przepisywali mi znakomici specjaliści. Otrzymałam również poradę dotyczącą dalszego sposobu postępowania ze skomplikowanym przypadkiem rzadkiej zaćmy typu podtorebkowego, skierowanie do szpitala oraz życzliwy uśmiech na pożegnanie. Negatywne opinie odczytane tutaj szargają jej profesjonalne eksperckie podejście i nijak się mają do rzeczywistości! W czyim interesie leży, …
Przychodnia specjalistyczna
ul .Warzywna ,Rzeszów
Rzeszów
Byłam na wizycie podczas badań okresowych w medycynie pracy na ul. Warzywnej. Kompletnie nieludzkie podejście, zwracanie się bezosobowo do pacjenta, podnoszenie głosu, brak empatii i wytłumaczenia diagnozy, nawet nie została przedstawiona tylko wpisana na kartę. Co do kompetencji nie oceniam, ale na wizytę z własnej woli na pewno nigdy bym się nie umówiła. Zdecydowanie nie polecam !
Centrum Medyczne "MEDYK"
Jagiellońska 30