ulica Rezedowa 2/19
Lekarz do którego mam duże zaufanie,bardzo dokładnie bada, zawsze wszystkie moje wątpliwości dogłębnie wytłumaczy bardzo dba o swoich pacjętów .Poświęca dużo czasu pacjentom jest bardzo uprzejmy.Jako pacjent z chorobą nowotworową czuję się bezpiecznie jest kompetentny Szczerze polecam
Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
Gliwice
Bardzo dobry lekarz. Zasługuje na zaufanie. Fachowo zdiagnozowana choroba, perfekcyjnie przeprowadzona operacja. Bardzo dobry kontakt i podejście do pacjenta oraz zainteresowanie zarówno przed operacją jak i po zabiegu. To niezmiernie ważne, ponieważ pacjenci onkologiczni to wyjątkowa grupa osób, która wymaga szczególnego podejścia. Takie ma doktor Maciej Wideł. Polecam Go zdecydowanie.
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Kompetencja, profesjonalizm, uprzejmość, czas dla pacjenta, miły uśmiech i zaopiekowanie na najwyższym poziomie. Dziękuję :)
Cicha 59
Skierniewice
Fachowość, zaangażowanie, indywidualne podejście, profesjonalizm, kompetencje merytoryczne. Dziękuję i polecam.
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stacja Opieki Caritas
Hetmana Jana Zamoyskiego 1
Zamość
Wspaniały lekarz. Polecam z całego serca, kto do Niego trafi na pewno będzie dobrze leczony.
Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
Śrem
Witam , zwracam się z prośbą o informacje, czy Ktoś z Państwa ma namiary na gabinet prywatny do pani Doktor? Czy Pani Doktor przymuje na wizyty prywatne? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Moja Mama (61 lat) zachorowała na nowotwór złośliwy krtani Jest to pierwszy przypadek choroby nowotworowej w mojej najbliższej rodzinie. Mama leczy się w Centrum Radioterapii Ametyst w Krakowie, gdzie pierwszym lekarzem z którym miała kontakt była właśnie Pani Dr Maria Marczak-Ziętkiewicz, która jest bardzo miłą osobą, niesamowicie pozytywnie nastawiona do pacjenta. To jest dopiero początek drogi w długim procesie radioterapii mojej Mamy, ale dzięki Pani Doktor Marii, ten trudny początek …
ulica Orzepowicka 16a/20
Rybnik
Pani dr Aleksandra Sarna to osoba perfekcyjna w swoim zawodzie. Specjalizacją jest dla tej lekarki priorytetem, o czym świadczy duża wiedzą i praktyczne podejście do pacjenta.Dba o pacjenta. Odnosi się do niego z szacunkiem. Spokojnie odpowiada na pytania nie ignorując go, mimo, że czasem pytania są infantylne i nie na miejscu. Zawsze służy profesjonalną radą. Cieszę się,że byłam pacjentką dr Sarny i każdemu choremu życzę opieki tak serdecznej i inteligentnej …
Indywidualna Praktyka Lekarska Radosław Sitarz Lekarz Medycyny
Bydgoszcz
pisze w imieniu mojej mamy jest zachwycona życzliwością i uprzejmością oraz kompleksowa opieka lekarską z jaką spotkała sie będąc pod opieka p doktora Radosława Sitarza
Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15
4 operacje (jelito grube usunięcie nowotworu,wyłonienie a póżniej usunięcie stomii,przepukliny) Super fachowiec,wielkie serce dla pacjentów.Uratował mi życie .Dziękuję.
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Polecam Pana Doktora Laskowicza pod każdym względem, każda wizyta przebiega zawsze na najwyższym poziomie. Pan Doktor to lekarz z powołania. Najlepszy jakiego znam! Posiada ogromną wiedzę, jest bardzo dokładny i konkretny. Jako jedyny z wielu ginekologów zaproponował odpowiedni zabieg. Wspaniały lekarz i człowiek. Polecam z całego serca.
Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
Śrem
Tu,Iwona Zając,z Siemowo.Dziękuje za opieke i za usunięcie mi kamieni ,w Szpitalu Gostyniu.Na chwile obecną czuje się dobrze,a rany po usunięciu drenu zaczynają sie goić,a diete dalej trzymam.Jest pan bardzo dobrym lekarzem,ludzie są z pana zadowoleni jaką prace pan trzyma,ja również.pozdrawiam serdecznie.
Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15