lekarz Jarosław Puścion

JOLLY MED - SZPITAL LELECHOWSKA
Lelechowska 5

Wspaniały specjalista pełny profesjonalizm jestem wdzięczna za pomoc i opiekę medyczną polecamm z całego serca
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Dariusz Włodarczyk

Ginekolog onkolog

Powstańców Śląskich

Doktor Włodarczyk jest lekarzem, którego mogę z przyjemnością polecić. Profesjonalny, bardzo zaangażowany w swoją pracę, empatyczny i szanujący pacjenta.Przeprowadza dokładne badania, ze spokojem i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania, a przy tym jest uprzejmy i taktowny. Dzięki Panu Doktorowi moja operacja przebiegła pomyślnie i bez komplikacji, szybko się zagoiło z pięknym efektem estetycznym. Pacjentką jestem od kilku lat i zawsze czuję się zaopiekowana.Dziękuję za cierpliwość i fachową pomoc.

prof. dr hab. n. med. Danuta Perek

Pediatra, Onkolog dziecięcy

NZOZ STREFA ZDROWIA
Żegańska 48

Jako jedyna lekarz z wielu ,która na pierwszej wizycie pomogła w dalszej diagnostyce. Z pełnym zaufaniem mogę polecić Panią Profesor innym bezradnym rodzicom

lekarz Agnieszka Chaładaj-Kujawska

Internista, Onkolog

Pogodna 17 A/30

Bardzo proszę o kontakt bowiem tylko Pani ufam i pragnę pozostać Pani pacjentem . 664 933929 Koralowa 20 Stara Milisna
Opinia dodana przez: Mirosław Slomczewski

lekarz Anna Skrzypczyk-Ostaszewicz

Onkolog

Centrum Onkologii Instytut im. Marii Skłodowkiej Curie
Reontgena 5

Wspaniała specjalistka i osoba, kompetentna i empatyczna, pod jej opieką poczułam się zaopiekowana właśnie i nareszcie!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Mariusz Żmijewski

dr n. med. Mariusz Żmijewski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.

lekarz Paweł Knapp

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Opinia dodana przez: Danuta

Wacław Śmiertka

Ginekolog, Ginekolog onkolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Al. KEN 19 lok 99 wejście od Balo

Wspaniały lekarz z sercem do pacjenta, spokojnie wszystko tłumaczy i omawia, szuka rozwiązań, kieruje na dokładną diagnostykę. Jeżeli chodzi o operację -złote ręce. Gorąco polecam. Jestem zachwycona.
Opinia dodana przez: M. T.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Krzysztof Szala

dr n. med. Krzysztof Szala

Chirurg naczyniowy, Chirurg onkolog

SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35

Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).

Izabela Lemańska

Internista, Onkolog

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Dr Lemańska jest lekarzem, niezwykłym. Wsłuchana w pacjenta, pełna optymizmu i ciepła, a jednocześnie bardzo profesjonalna, pewną ręką przeprowadza swoje pacjentki przez kolejne etapy leczenia. Pragnę jej najserdeczniej podziękować również za to, że można się do niej zawsze zwrócić o pomoc i radę , że natychmiast reaguje, modyfikuje leczenie i z ogromną cierpliwością leczy, wspiera, dodaje otuchy w trudnych chwilach. Jest po prostu kochana, cudowna i takiego lekarza chciałabym życzyć …
Opinia dodana przez: Zofia Kwapisz

dr Zbigniew Nowecki

Klinika onkologiczna

The Professor is the best Dr I have met in Poland. He removed a tumor from my chest. He was excellent. Precise, calming, caring but most of all a true healer who goes 100% plus for his patients. No other dr or group of drs compare to this man. A true gift to medicine.
Opinia dodana przez: John Lazi

lekarz Bogusław Lindner

Ginekolog, Onkolog

Piękna 31/37

Byłam pacjentką Pana Doktora — uratował mi życie ,wspaniały człowiek , wspaniały lekarz . Moją wdzięczność do końca moich dni .

dr hab. n. med. Zbigniew Szutkowski

Onkolog, Radioterapeuta

Centrum Onkologii - Instytut im. M. Skłodowskiej - Curie
Roentgena 5, Warszawa

Najlepszy człowiek na jakiego trafiliśmy podczas leczenia taty. Sympatia i zaangażowanie pod każdym kątem. Bardzo wspaniały człowiek. Bardzo pomocny i podchodzi z ogromnym zaangażowaniem. Otacza indywidualnie każdego pacjenta ogromną opieka i fachowym podejściem. Polecam i zachęcam wszystkich w razie potrzeby. Jesteśmy mega zadowoleni. Cudowny człowiek i lekarz. Mało takich ludzi w dzisiejszych czasach.
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Maciej Chwaliński

Chirurg onkolog, Proktolog

Klinka Flebologii
ul. Wawelska 5

Według mnie Dr Maciej Chwaliński to bardzo dobry chirurg onkologiczny. Teraz krótka historia. 3 lata temu mój Ojciec zachorował na bardzo rzadki nowotwór GIST. Po 3 latach przyjmowaniu leku -Glivec, który kontrolował chorobę jedna zmiana zaczęła progresować. Pozostałe zarówno w wątrobie jak i w jamie brzusznej były dalej pod kontrolą leku. W centrum onkologii lekarz prowadzący nie chciał podjąć się operacji i usunięcia rosnącego guza ( twierdził, ze to leczenie …
Opinia dodana przez: Piotr Witkowski

lekarz Eryk Chrapowicki

Instytut Onkologii im. M.Skłodowskiej Curie
Wawelska

Przyjazny , konkretny, potrafi słuchać pacjenta, bardzo empatyczny posiadający bogatą wiedzę medyczną i doświadczenie. Szczerze polecamy
Opinia dodana przez: Sławek

dr n. med. Paweł Piotrowski

Chirurg onkolog

Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Katarzyna Waśniewska

Onkolog

Górczewska 80/70

Wspaniała pani doktor. Trafiłam do doktor z dotkliwymi bólami po operacji onkologicznej oraz w złym stanie psychicznym. Pani doktor nie zbagatelizowala moich problemów, dała skierowania na różnorodne badania. Postawiła też wstępnie diagnozę, która się ,na szczęście sprawdziła. Oby wszyscy lekarze byli tak empatyczni i kompetentni. Dziękuję z całego serca.
Opinia dodana przez: Marzanna

dr n. med. Jakub Radziszewski

ul.Roentgena

Dzięki Panu profesorowi żyję już ponad 16 lat,tyle minęło od profesjonalnie przeprowadzonej operacji przez cudownego Człowieka-lekarza .Bardzo dzlęmuję

dr Wanda Badowska

Hematolog, Onkolog

Pani doktor jest świetnym specjalista. Ma przeogromną wiedzę. Moje dziecko w żadnym gabinecie nie było tak dokładnie zbadane. Wnikliwie słucha rodzica, skrupulatnie notuje i składa wszystko w całość. Nie bagatelizuje objawów, które przez poprzednich lekarzy były lekceważone. Odpowiada na wszystkie pytania, nie odsyła z przysłowiowym kwitkiem. Polecam!

Rafał Sopyło

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Pan dr Rafał Sopyło to lekarz z powołania. Miałam okazje poznać dra przed operacja mojej mamy w szpitalu przy ul. Wawelskiej. Pan dr dokładnie wyjaśniał sposoby i metody leczenia. Jego podejście do pacjenta jest bardzo profesjonalne. W trakcie pobytu w szpitalu dużo czasu poświęcał pacjentce, okazywał dużo empatii, wszystko spokojnie tłumaczył. Moja mama była bardzo wdzięczna. Ta drogą chcemy podziękować za opiekę i szczerze polecić innym tego specjalistę .
Opinia dodana przez: Barbara