Widok 8
Najlepszy pod słońcem. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie . Interesuje się każdym pacjentem z osobna . Nie traktuje olewajaco , lekarz na medal . Lepszego nie ma!
Łęczysk 5/7/12
Ostrołęka
"..poszukując chirurga w Warszawie i Białymstoku od znanych ze swoich kompetencji lekarzy uzyskałem informację, że na miejscu w Ostrołęce mam bardzo dobrego chirurga-onkologa pana Jarosława Wawryszuka. Obecnie jestem po operacji i twierdzę ,że jest to bardzo dobry lekarz nic ująć a jedynie tylko dodawać same pozytywne określenia , godny zaufania. Fachowiec ostrołęczanin i takich w Ostrołęce potrzeba , trudno pogodzić się z myślą ,że nie pracuje w szpitalu w Ostrołęce. …
Przychodnia "PODKARCZÓWKA"
Kryształowa 2
Kielce
NIESAMOWITY FACHOWIEC ! Bardzo, bardzo dobry człowiek i lekarz. Wszystko wytłumaczył mi przed operacją i to co działo się ze mną podczas . Oby cała służba zdrowia tak praktykowała jak pan doktor. Dziękuję.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Polecam wszystkim pacjentkom dr Marka Mazurka świetny lekarz , wysoka kultura , specjalista godny polecenia .Dziekuje .
NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
Siemianowice Śląskie
18 maja 2022 bylam operowana przez pana doktora w ZCO. Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i sztuki pana doktora. Wczesniej pan doktor z radiologami,, oznaczyli,, chore miejsce tzw kotwiczka abym jak najmniej ucierpiala przy operacji, pozniej zabieg z onkoplastyka. Polecam pana doktora z calego serca! Drogie panie jakby co to macie najbardziej przemyslana i zaplanowana operacje.
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
ulica Północna 20/III
Lublin
Profesor Kotarski to wspaniały lekarz i cudowny,ciepły człowiek.Jego wiedza,profesjonalizm i kultura osobista,której powinien uczyć się niejeden lekarz sprawiają,że polecam Pana Profesora każdej kobiecie,która zmaga się z problemami ginekologicznymi.Jestem pewna, że Pan Profesor nie zostawi żadnej z nas bez pomocy.
ulica Racławicka 6/7
Kraśnik
Pan Doktor Wojciech Prażmo bardzo empatyczny i profesjonalny lekarz. Podczas wizyty rzetelnie tłumaczy proces leczenia, jest bardzo miły i sympatyczny. Również Pani pielęgniarka, która jest z nim w gabinecie podczas wizyt w poradni onkologicznej jest bardzo miła i kompetentna. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Informacje przekazywane są zrozumiale. Polecam.
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Pani Doktor to wspaniała lekarka bardzo miła sympatyczna dokładna z dużą wiedzą. Godny polecenia lekarz
O stycznia 2012 roku jestem pacjentką Pani dr Anny Walaszkowskiej-Czyż w ECZ Otwock. Moje schorzenie to rak jajnika z przerzutem do jamy otrzewnej. Pomimo, że na początku leczenia stan zaawansowania był bardzo znaczny Pani dr po wnikliwej analizie badań lekarskich włącznie z badaniami genetycznymi dobrała mi taka chemię. że proces nowotworowy uległ wyhamowaniu a moje samopoczucie jest dobre. Od mojego pierwszego kontaktu byłam traktowana bardzo dobrze, Pani dr wykazuje dużo …
ulica Kamieńskiego 227/u1
bardzo komepetentny lekarz, a przy tym bardzo mila i serdeczna
Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
Sokołów Podlaski
Wspaniały specjalista pełny profesjonalizm jestem wdzięczna za pomoc i opiekę medyczną polecamm z całego serca
Doktor Włodarczyk jest lekarzem, którego mogę z przyjemnością polecić. Profesjonalny, bardzo zaangażowany w swoją pracę, empatyczny i szanujący pacjenta.Przeprowadza dokładne badania, ze spokojem i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania, a przy tym jest uprzejmy i taktowny. Dzięki Panu Doktorowi moja operacja przebiegła pomyślnie i bez komplikacji, szybko się zagoiło z pięknym efektem estetycznym. Pacjentką jestem od kilku lat i zawsze czuję się zaopiekowana.Dziękuję za cierpliwość i fachową pomoc.
Pani doktor Maria Palasik ,to wspaniały lekarz, bardzo dobry specjalista. Jest bardzo miła i uprzejma, podchodzi do pacjenta z wielkim sercem robiąc wszystko ,aby postawic go na nogi. Dzieki opiece Pani doktor żyję. Wczesniej leczylam sie u chirurga onkologa - to nie ta droga . Onkolog chirurg nie wykryje Ci raka ,ale go wyhoduje tak jak w moim przypadku. Trzeba byc pod opieką onkologa klinicznego specjalista radioterapeuta, bo taki lekarz …
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Pan Doktor bardzo mi pomógł. Gdy inni nie poswiecali mi czasu zajal sie mna calym sercem. Polecam !!
Bardzo gorąco polecam pania doktor. Bardzo miła i kompetentna, nie stwarza bariery, swobodnie moża zapytać o wszystko, pod jej opieką czuję się bardzo dobrze. Nawet jak zadzwoniłam po pół roku doskonale mnie pamiętała choć nie byłam ciężkim przypadkiem pani doktor, to było miłe.