al. Piłsudskiego 20/1
Białystok
Bardzo miły i bezpośredni lekarz.Wszystko wyjaśni i jest super specjalistą.Jestem już dwa lata pod jego opieką i bardzo sobie chwalę.Jest miły i bezpośredni.Polecam każdemu kto ma jakieś wątpliwości.Wspaniały chirurg onkolog.Krystyna
ulica Niedźwiedzia 69/110
Białystok
Pan doktor Leszek Kozlowski zadzialal na moje obawy i niepokoje zwiazane z operacja jak balsam kojacy juz podczas samego zabiegu.Moim zdaniem jest czlowiekiem szalenie empatycznym i napewno bardzo dobrym w swojej profesji.Potrafi cierpliwie wysluchac pytan pacjenta i fachowo objasnic proces leczenia.Oby takich lekarzy bylo wiecej!Dziekuje bardzo Panie Doktorze.
Sienkiewicza 2/4
Białystok
Po wizycie u dr. Pietrewicza jestem pod wielkim wrażeniem. Został mi polecony przez znajomą, która jest jego wierną pancjentka od kilku lat i u której rodziła i będzie rodzić kolejne dziecko.
To rzeczywiście bardzo spokojny, budzący zaufanie lekarz. Wizyta trwała ponad godzinę ( !!! ).
Pan doktor wnikliwie pytał o wszystko, o czym poprzednicy nawet nie pomyśleli, że może byc ważne. Zlecił badania, o których wcześniej nawet mi ...
Poliklinika Położniczo-Ginekologiczna dr Arciszewski
Zamenhofa 19 Białystok
Białystok
Szukałam lekarza, który w przyszłości prowadziłby moja ciążę. Tak trafiłam do dr Nowaka. Prowadził moją pierwszą ciążę. Czułam się spokojna. Będąc w drugiej ciąży nie miałam już dylematu z wyborem lekarza, bo wiedziałam, że będzie to dr Nowak. Niezmiennie od paru lat jestem pod jego opieką. Zawsze kulturalny, taktowny, miły, cierpliwy. Odpowiada na wszystkie pytania.
centrum onkologii
ul. Ogrodowa 12, 15-027 Białystok
Białystok
Witam! Czy może ktoś wie gdzie Pani doktor przyjmuje prywatnie? potrzebuje szybki namiar. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam
Gabinet Ginekologiczny
Kard. St. Wyszyńskiego 8B/32
Białystok
Konkretna polecana osoba szczegółowo wyjasni na czym będzie polegało leczenie bardzo polecam wszystkim już na drugiej wizycie skierowała do szpitala nie to co inni lekarze eksperymentują latami a choroba się rozwija pani doktor szybko reaguje. Bardzo chciałabym podziękować za zajęcie się moim przypadkiem. Gorąco polecam wszystkim
Stanowczo odradzam! Kobieta wykonała cytologię w trakcie rozwijającej się infekcji, którą widziała i zlekceważyła. Przy badaniu ginekologicznym są obecne osoby trzecie!!! I uwaga! Zabierają i przetrzymują dowody osobiste, co teoretycznie nie powinno mieć miejsca… najgorszy ginekolog u jakiego byłam….
ulica Zagórna 2H/9
Białystok
Lekarz ? Z takim podejściem do pacjenta to może być lekarzem ale chyba na papierze tylko.. nie polecam.
ulica Legionowa 13
Białystok
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
Białystok
Bardzo miła kompetentna osoba, młoda wprawdzie ale sumienie wykonuje swoją pracę. Dba o dobro pacjenta i każdy przypadek rozpatruje indywidualnie.