Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Anna Barucha Kępka - Specjalista Ortodonta
wrocławska 36/2a
Bytom
Zakończenie leczenia przerosło moje oczekiwania. Bardzo dziękuję za profesjonalizm dalszych sukcesów zawodowych. Zbych
VIP DENTAL CLINIC
Pułkownika Karola Zagórskiego 3
Bielsko-Biała
Dziś byłam pierwszy raz u Pana dr. Krysty. Jestem bardzo szczęśliwa że było mi dane znaleźć się u niego po kilku nieudanych wizytach u różnych lekarzy. Po dzisiejszej wizycie mam ogromną nadzieję że Pan dr. Krysta mi pomoże. Cudowny lekarz a przede wszystkim wspaniały ciepły empatyczny człowiek. Bardzo dziękuję.
ulica Grunwaldzka 56/36
Przemyśl
Pani Lidia Skowronek to bardzo uprzejma i solidna w swej profesji lekarz stomatolog, których niewiele można spotkać w innych gabinetach stomatologicznych w Przemyślu. Za swoją rzetelną i fachową pracę oraz za reprezentowaną kulturę osobistą w kontaktach z pacjentami w pełni zasługuje na ocenę bardzo dobrą. Przy okazji zachęcam wszystkich będących w potrzebie do kompleksowego leczenia swojego uzębienia u Pani Dr Skowronek. Edmund Hałasik.
DENS Jan Gawur
Krakowska 55
Radomsko
Wyobraźcie sobie sytuacje ze tracicie jedynkę podczas wypadku przy samym korzeniu ,udałem się niedaleko obok Pana Jana gabinetu "ząb do wyrwania" takie słowa usłyszałem i do tego wyliczenia rzędu 6 tyś złotych mowie świetnie ale pisze się ( no bo jak chodzić bez jedynki ?) został wyrwany mi korzeń zęba (ból jak cholera co okazało się później że znieczulenie było dla dzieci a gdzie facetowi co waży kolo 90 kg …
Ortodoncja i Stomatologia Całe i Białe
Daliowa 3
Gorąco polecam doktor Osikowicz. Świetna specjalistka. Jakość usług na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony że trafiłem właśnie na panią doktor. Podczas wizyty konsultacyjnej zostałem zapoznany z planem leczenia i kosztami. Po założeniu aparatu pouczono mnie na temat diety i higieny oraz jakie ewentualnie dolegliwości mogą się pojawić. Podczas wizyt doktor lub asystentka informuje co zostało zrobione, a co jeszcze należy wykonać.Gdy wystąpiła jakaś awaria aparatu wystarczyło ,że zadzwoniłem i …
Gabinet Ortodontyczny
Przedbronie
Dobczyce
Piorunujące efekty w krótkim czasie dzięki zastosowaniu nakładek invisalign. Doktor Paweł Kudlik jest profesjonalny, dobrze doradza i leczenie idzie w szybkim tempie z widocznymi efektami po miesiącu!!! Gabinet doktora wygrał pod względem dobrego dojazdu bez korków oraz dzięki najlepszej cenie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Stomatologiczna
Aleja "Solidarności" 155/22
Moja wizyta dotyczyła zbijania kamienia czyli nalotu nazębnego, wizyta refundowana z nfz. Nie miałem szczególnych oczekiwań, bo wizyta nfz, rutynowa czynność... a tu na początku pytanie "co Panu dolega?". Na początku nie zrozumiałem, i myślałem, że to żart. Ale po mojej odpowiedzi nastąpiła wnikliwa analiza moich dolegliwości periodontologicznych (a mam ich kilka). No i robota wykonana została bardzo porządnie, co oczywiście nie jest bez znaczenia. Było opóźnienie, tak jak to …
al. 1 Maja 49 lok. 4
Pani doktor wyprostowała moje zęby bez usuwania zębów trzonowych, jak proponowali mi inni specjaliści. Do każdej wizyty była przygotowana w 100%, zawsze wyjaśniła mi co będzie robione oraz czego się spodziewać po każdej aktywacji aparatów. Oceniam ją bardzo pozytywnie, efekt leczenia u niej był powyżej moich oczekiwań i utrzymuje się do dziś (niedawno minęło 5 lat od zdjęcia aparatów).
Świetna ortodontka! Rzeczowa, kompetentna. Leczyłam się prawie dwa lata. Wadę miałam naprawdę trudną. Dziś mija rok od zdjęcia aparatu, a moje zęby są dokładnie tak piękne, jak w dniu, kiedy go ściągałam. Polecam serdecznie Panią Justynę - świetna jakość za przystępną cenę.
Na wizycie u Pani doktor miałam usuwany ząb mądrości, który był zatrzymany głęboko w kości. Pani doktor szybko i bezboleśnie usunęła ząbek. Wszystko odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze. Na pewno wszystkie pozostałe ósemki usunę właśnie u tej Pani doktor, serdecznie polecam wszystkim, a szczególnie tym, którzy boją się wizyty u dentysty! Pani doktor jest niesamowita!
Centrum Diagnostyczno - Lecznicze Gastroenterologii "Ochrona Zdrowia"
ulica Dworcowa 2
Płock
Świetny z dużą wiedzą i ogromnym doświadczeniem lekarz , przy tym bardzo miła i otwarta na pacjenta.
Doktor bardzo miła i sympatyczna, całe leczenie dokładnie mi wyjaśniła, więc wiedziałam za co płacę, a nie płaciłam dużo. Wszystkie podejmowane decyzje konsultowała ze mną, więc miałam wpływ, oczywiście tam gdzie był jakikolwiek wybór (np. wybierałam między retainerem a płytą retencyjną). Leczyłam się u niej jeszcze wiele lat temu dlatego tym razem moje leczenie poszło bardzo szybko i sprawnie. Polecam:)