Wspanialy lekarz, profesjonalizm i ludzkie podejscie do pacjenta. Nie zostawil nas w bardzo trudnej sytuacji, wrecz przeciwnie robil wszystko zeby leczenie zakonczylo sie pomyslnie i tak tez sie stalo. Polecamy, bo malo dzis takich lekarzy, ktorzy chca pochylic sie nad pacjentem, wtedy kiedy sytuacja dla rodzica wydaje sie ciezka, a Pan doktor umial po ludzku doradzic i doprowadzic leczenie do konca. POLECAMY
Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
Wodzisław Śląski
Gorąco polecam! Szybka i przede wszystkim TRAFNA diagnoza. Bardzo profesjonalne podejście, wytłumaczenie z czym się zmagam, co należy zrobić, jakie są następne kroki. Najlepszy lekarz do jakiego trafiłam!!!!!
Lekarz godny polecenia. Pana Doktora cechują nie tylko ogromna wiedza, wysokie kompetencje czy pełen profesjonalizm, ale i wysoka kultura osobista i świetne podejście do pacjenta. W bardzo przystępny sposób potrafi wytłumaczyć problem z którym się do niego zwraca. Szczerze polecam i życzę szybkiej profesury :)
Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
Nowy Targ
Bardzo dobry lekarz jeżeli ktoś trafi na niego tak jak ja to ma farta :) niesamowite doświadczenie zrozumiałe wytłumaczenie przebiegu leczenia samo leczenie i opieka na najwyższym poziomie .
Ortped
Grunwaldzka 18
Bydgoszcz
Najlepszy ginekolog w Pasłęku. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na wizycie byłam w przychodni na NFZ w Otwocku, 450 km od miejsca zamieszkania, ale było warto. Duże zaangażowanie ze strony lekarza, szybka i prawidłowa diagnoza mojej dolegliwości. Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna, że pomógł mi, zlecił tomograf nogi a potem znalazł rozwiązanie i przekierował mnie do innego specjalisty, który podjął się zoperowania mojej nogi, staw rzekomy goleni. Polecam
Małopolska 18
Opole
Prawdziwy fachowiec z olbrzymią wiedzą. Byłam wieloletnią pacjentką dr. Marka Czernera i polecam. Oddany ludziom i pracy którą wykonuje dla pacjentów. Polecam. Maria. Gdyby było więcej gwiazdek to bym dała bo na to zasługuje.
SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
Chorzów
Pierwszy taki lekarz z jakim się kiedykolwiek spotkałem. Pełna fachowość i znajomość zagadnień. Przesympatyczny i bardzo miły lekarz. Bezinteresowny !!! Oby więcej takich w naszych gabinetach. Bardzo Panu Doktorowi dziękuję za skrócenie mojej męki. Życzę dużo zdrowia i pomyślności.
Zamoyskiego 2c (Vita) lok. 3
Zielona Góra
Bardzo dobry lekarz, ale również po prostu cudowny człowiek. Trafiłam do niego z urazem kolana i on bardzo dokładnie mnie zbadał a następnie cierpliwie i rzeczowo wytłumaczył w czy jest problem oraz jakie i kiedy należy podjąć leczenie. Ten lekarz od pierwszego wejrzenia wzbudził moje zaufanie i nie pomyliłam się, bo trafiłam w dobre ręce. Naprawdę polecam.
Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
Gliwice
Bardzo dobry specjalista, dr konsultował mnie po kontuzji kolana ale również moją mamę czekającą na wstawienie endoprotezy. Za każdym razem byłem usatysfakcjonowany usługami doktora. Polecam
Przychodnia rehabilitacyjna
al. Józefa Piłsudskiego 1
Rzeszów
Po poważnych zaniedbaniach w jednej z przemyskich przychodni chirurgicznych trafiłam pod opiekę Pana Doktora Walerego Sienkiel – i był to punkt zwrotny w moim leczeniu. Od marca br. przeszłam dwa zabiegi metodą MICA, każdy przeprowadzony z pełnym profesjonalizmem, precyzją i troską o pacjenta. Pan Doktor Sienkiel postawił trafną diagnozę i jasno przedstawił plan leczenia, który został konsekwentnie zrealizowany. Cały proces odbył się w atmosferze spokoju i zaufania, a efekty przerosły …
NZOZ ESKULAP Centrum Medyczne
ul. Gabriela Narutowicza 20
Ciechanów
Świetny lekarz, pełen empatii,profesjonalne podejście do pacjenta. Od chwili zabiegu na oddziale chirurgii urazowo ortopedycznejl,wizyty w poradni urazowo ortopedycznej Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w Ciechanowie do zakończenia leczenia prowadził mnie jak ,, dziecko" do żłobka.Lekarz o wielkim sercu ❤️🔥.Prostym słowem Panie doktorze Dziękujęęę........🫶 Dzięki Panu jeszcze wierzę w służbę zdrowia. Operacja prawej dłoni 30.09.2024 rok godz.18³⁰.Świetny zespół wykonujący lekarz Marcin Rulka, Pani lekarz Ewelina Wiater i ON dla mnie doktor House …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ANIMED
Kozienice
Wspaniały lekarz. Żaden medyk nie wytłumaczył mi tak dokładnie, w jaki sposób będzie przebiegać leczenie u mojej córki. Córka uległa poważnemu wypadkowi samochodowemu, po zabiegach przeprowadzonych przez Doktora Tymińskiego obyło się bez żadnej rehabilitacji, a córka na nogi stanęła już po niecałym miesiącu od wypadku. Serdecznie dziękuję Panie Doktorze. I jestem wdzięczna, ze trafiłyśmy właśnie na Pana.