dr n. med. Wojciech Skrzypczak

Centrum Medicover Grunwaldzka
al. Grunwaldzka 472 A

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że Dr Wojciech Skrzypczak uratował mojego tatę, który w wieku 89 lat zachorował na złośliwy nowotwór migdałka. Po dokładnym badaniu i wnikliwej rozmowie zlecił natychmiastową radioterapię. Tata początkowo skarżył się tylko na ból gardła i nalot na migdałku, zaczął mieć też niewielkie trudności z przełykaniem – dla pewności postanowiliśmy to skonsultować. Dr Skrzypczak bez wahania stwierdził nowotwór w dość zaawansowanym już stanie, który w jego ocenie …
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Jakub Piątkowski

Otolaryngolog, Lekarz medycyny estetycznej

Centrum Medyczne POLMED
ulica Startowa 1

Serdecznie dziękujemy za przeprowadzoną operację mojej mamy, usunięcie ości ryby usadowionej w bardzo niebezpiecznym miejscu w gardle. Pan doktor bardzo precyzyjnie i z wielką intuicją lekarską wyjął tą ość i uratował życie mojej mamy. Mama wraca do zdrowia, czuje się coraz lepiej i bardzo dziękuje, że Pan Doktor uratował jej życie. Mama gratuluje mu umiejętności i życzy wszelkich sukcesów w zawodzie lekarskim. Oby w naszym kraju było jak najwięcej takich …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Laryngolog
                                       dr n. med. Paweł Szwedowicz

dr n. med. Paweł Szwedowicz

Optimum Medica
Broniewskiego 3

Pan Doktor super specjalista i konkretny człowiek.. Umie podejść do człowieka i opisać problem. Więcej takich lekarzy nam potrzeba.Teraz czekam na wizytę z synkiem i mam wielką nadzieje ze pan Doktor nam pomoże. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Tomasz Kwiatkowski
{'id': 41730, 'name': 'Kościerzyna'} Laryngolog
                                       lekarz Edward Mollin

lekarz Edward Mollin

Edward Mollin Twój Doktor
Partyzantów 1
83-400 Kościerzyna

Bardzo polecam Pana Doktora! Trafiłam z uciążliwym zapaleniem zatok. Lekarz przeprowadził dokładny wywiad i badanie, a następnie wykonał płukanie zatok w gabinecie, co przyniosło natychmiastową ulgę. Leczenie okazało się bardzo skuteczne. Dodatkowo, aby uniknąć nawrotów i dokładnie zdiagnozować przyczynę, otrzymałam skierowanie na rezonans magnetyczny i TK. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Doktor Edward Mollin to najlepszy laryngolog jakiego spotkałam!!
Opinia dodana przez: MAGDALENA

lekarz Piotr Napierała

MEDICUS
Leśna 8
59-300 Lubin

Lekarz z powołania od dziecka chodziłam do laryngologów u mnie w mieście i nikt nie potrafił konkretnie powiedzieć co sie dzieje i dać poprawną diagnozę a doktor Napierała na pierwszej wizycie postawił diagnozę , takich lekarzy powinno być więcej 🙂
Opinia dodana przez: Gabriela

dr n. med. Paulina Zielińska

Sana S.C.
Batorego 31 A

Pani doktor wykonywała u mnie zabieg konchoplastyki. Na konsultacji przed zabiegiem wyjaśniła wszystko dokładnie, także co robić po zabiegu. Sam zabieg bez problemu, efekt super. Polecam
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Otolaryngolog
                                       lekarz Dawid Matyniak

lekarz Dawid Matyniak

CM Kwiatowa
Kwiatowa 1
Bydgoszcz

Na początku marca tego roku przeszedłem plastykę nosa ze względów zdrowotnych w Szpitalu Wojskowym, operował mnie Doktor Matyniak. W życiu nie pomyślałbym, że zdecydują się na taki zabieg. Myślę, że ocena bardzo dobra to i tak mało. Po trzech dniach czułem się już super. Od jutra rozpoczynam pracę, a oddycham jak odrzutowiec:)) Lekarz uprzejmy, poświęca czas, dokładnie wytłumaczy przebieg zabiegu, jest osobą kompetentną i godną zaufania, po prostu godny polecenia!!!
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Ireneusz Struzik

PRYWATNY GABINET LARYNGOLOGICZNY
Topolowa 3
09-530 Gąbin

Bardzo dobry Lekarz Prowadzi mojego chorego brata już kilkanaście lat Podejście super i zawsze pomoże Dziękujemy bardzo
Opinia dodana przez: Magda

lek. med. Jarosław Kijewski

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

Przychodnia Rejonowa w Żukowie
ulica Pożarna 4
83-330 Żukowo

moje 1-e wrazenie jest takie.Bardzo dokladny i konkretny lekarz.widzi wszystko,-nawet to co nie nalezy do jego dziedziny.leki dobiera bardzo starannie i stara sie pomoc pacjentowi.Jest grzeczny , kompetentny.,spokojny i uczynny.To jest lekarz z prawdziwego zdarzenia.W chwili obecnej trudno jest trafic na takiego lekarza.
Opinia dodana przez: miroslaw

lek. med. Violetta Lorek

Laryngolog, Otolaryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie" Sp. z o.o.Zdrowotnej "Zdrowie" s.c.
Zawierciańska 14
32-310 Klucze

Pani dr Lorek, to najwspanialszy lekarz, jakiego poznałam. Mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że uratowała mnie od poważnych problemów zdrowotnych. Pani doktor, to lekarz na wysokim poziomie, bardzo uprzejma, wrażliwa na cierpienia pacjenta, o rozległej wiedzy medycznej, ma wspaniałe i serdecznie podejście do chorego, zawsze pomocna. Jednym słowem lekarz na " złoty medal". Polecam na 200%. Serdecznie Panią pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Krystyna

dr n. med. Tymoteusz Pietrewicz

Larderm Pietrewicz
Świętojańska 16
Białystok

Bardzo dobry prawdziwy fachowiec o dużej wiedzy specjalistycznej skutecznie leczy dolegliwości laryngologiczne przy tym miły i kulturalny bardzo polecam

lek. med. Ewa Cwynar-Pitera

Zawierciańska 14
32-310 Klucze

Rany w życiu nie trafiłam do takiej lekarki i nawet najwiekszemu wrogowi bym jej nie polecila.Ja nie wiem jak taka osoba może być lekarzem i mieć styczność z pacjentami.Pani pożal sie boże doktor wogóle nie poświeca uwagi pacjentowi bo zawsze ma ważniejsze sprawy na głowie.Poszłam do niej z dzieckiem które płakało cała noc z powodu bólu ucha dodam że miałam na skierowaniu napisane pilne a ona mi wyjezdza z tekstem …
Opinia dodana przez: Ewka

lekarz Urszula Sujkowska

Szpital Damiana - Wałbrzyska
ul. Wałbrzyska 46

Brak podejścia do dzieci. Jeśli chodzi o młodszych pacjentów nie polecam. Leki zostały wypisane. Wizyta trwała dość długo.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Agnieszka Ryncarz - Łucka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Opiekuńczo Leczniczy nr 1
ulica Prądnicka 36

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Wizyta w przyjemnej atmosferze Pani Doktor bardzo dokładnie stara się znaleźć przyczynę choroby aby po kompleksowych badaniach i wytłumaczeniu źródła dolegliwości ( choroby ) zaproponować skuteczne leczenie. Bardzo polecam .
Opinia dodana przez: Slawomir