Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2
Stare Miasto, Kraków
Bardzo rzetelny i kompetentny lekarz. Poświęca tyle czasu pacjentowi, ile ten potrzebuje. Mnie zdiagnozował ból gardła, z którym byłam już u wielu lekarzy i nie umieli mi pomóc. Od dr Muszyńskiego dostałam odpowiednie leki i wreszcie po tylu miesiącach cierpienia już nic nie boli.
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
PANI DOKTOR bardzo kompetentna dostałam się do niej skierowana od innego lekarza z tej jednostki. uważam że tak powinno się traktować pacjenta .Syn został bardzo dokładnie przebadany nie wiedziałam że w jednej przychodni można zrobić tyle badań, i jeszcze nie oszczędza sie na skierowaniach na badaniach.Na wizytach prywatnych robi się mniej.Synek został zdiagnozowany i po 2 miesiącach wyleczony , a wcześniejsza walka trwała kilka lat polecam serdecznie
Bujwida 8/1
Bardzo dobry i skuteczny lekarz. Na pierwszej wizycie w SCM clinic Pani doktor przeprowadziła ze mną dogłębny wywiad i zleciła badania. Dopiero na kolejnej po analizie i omówieniu wyników badań zaproponowała konkretną drogę leczenia. Co ważne Pani doktor słucha i odpowiada na wszystkie pytania, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Takich lekarzy potrzebujemy!
ul. Ludmiły Korbutowej 30B
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA