lekarz Patryk Romaszkiewicz

2,2
1,9
2,1

Lekarz nieprzyjemny w kontakcie, cechował go brak empatii i wytłumaczenia problemu. Wizyta trwała 2 minuty.

Wizyta na NFZ z 2 godzinnym opóźnieniem, trwała zaledwie 10minut. Arogancki, chamski i niemiły człowiek. Twierdzi, że skoro nie boli to problemu nie ma i po co wogule pacjent do niego przyszedł. Nie daje dojść do słowa i nazywa pacjenta nieogarniętym. Nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim miejscu. Omijać szerokim łukiem!

Jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak aroganckim i nieuprzejmym i chamskim lekarzem. Od wejścia lekarz poniża pacjenta. Brak szacunku i jeszcze płaci człowiek za wizytę. Wszystko mówił tylko nie na temat. Nic nie pomógł w chorobie. Zero pomocy i diagnozy. Tragedia ten lekarz. Stracony czas i 250zł.

Katastrofa. Lekarz bardzo nieuprzejmy, wręcz chamski. Zero zainteresowania twierdzi że pacjent wymyślił sobie chorobę nie słucha wmawia. Nie polecam nikomu

Jest to człowiek który nie powinien być lekarzem pacjentowi nie da dojść do słowa i wmawia że wymyślił sobie uraz mając przed sobą kartę informacyjną z izby przyjęć szpitala jak i wynik rezonansu magnetycznego z którego wynika że jednak jest uraz nie czyta twierdzi wręcz że rezonans jest nie istotny nie miły wręcz hamaki omijać szerokim łukiem

Lekarz nieuprzejmy, chamski, mówi nie na temat, nieprofesjonalny. Gdyby się dało wystawiłabym mu 0 gwiazdek.

Uważam że pójście do p. Doktora to stracony czas i tak się niczego nie dowiedziałam. A kontakt z lekarzem jedynie migowy. Nie polecam pewnie gdyby nie informacja na drzwiach to nawet bym nie wiedziała do kogo przyszłam. Nie spotkałam do tej pory tak aroganckiego lekarza i mam nadzieję że nie spotkam bo do tego lekarza więcej napewno nie pójdę.

Polecam pana doktora. Rzeczowy, starannie robi wywiad i słucha pacjenta. Przyszłam z bólem kolana...od razu wykonał USG. Skierował na rezonans . Miły uśmiechnięty, kulturalny. W tych czasach tak kompetentnych lekarzy że świecą szukać.

Szczerze odradzam tego lekarza brak empatii do pacjenta choruję na reumatyczne zapalenie stawów od 5 lat nigdy nie spotkałam się z takim wrednym człowiekiem jak on kazał mi się położyć na kozetce zaczął wyginać moją chorą nogę na wszystkie strony widział że mam problem z zgięciem i że to mnie boli krzyczał dlaczego trzymam mięśnie a ja nawet z bólu nie trzymałam mam opuchniętą nogę że nie mogę spać powiedział że moja noga nie kwalifikuje się do operacji uważajcie na tego lekarza i nie dajcie się naciągnąć