Pan Doktor bardzo zaangażowany. Szczegółowo, cierpliwie opisuje badania prenatalne. Odpowiada na wszystkie pytania zrozumiale i bez pośpiechu.
Od 7 lat jestem pod jego opieką. Pan doktor prowadził obydwie moje ciąże. Zawsze długo i uważnie badał dzieci. Odpowiadał na każde pytanie. Wizyty przebiegły w dobrej atmosferze. Polecam tego lekarza.
Od 7 lat jestem pod jego opieką.
Pan doktor prowadził obydwie moje ciąże.
Zawsze długo i uważnie badał dzieci. Odpowiadał na każde pytanie.
Wizyty przebiegły w dobrej atmosferze.
Polecam tego lekarza.
Polecam Doktora Kopyre w 100%, pełen profesjonalizm bardzo miły i sympatyczny człowiek, na każde pytanie odpowiada beż problemu z pełnym spokojem. Najlepszy ginekolog na jakiego trafilam
Wizyta wmiare ok choć ciężko było odpowiedzieć na proste pytania które zostały zadane przy badaniu przeze mnie .Lekarz ogólnie miły .
Nie polecam tego lekarza. Skupia się na szukaniu mięśniaków, polipów i innych bardzo widocznych chorób. Jeśli jest coś "mniejszego"- nie zauważa. Wizyta w pośpiechu.
Super podejście do pacjentki. Wszystko wyjaśni w sposób zrozumiały, staranny. Bardzo dokładny w tym co mówi i robi. Polecam
Polecam Pana Doktora. Zawsze uprzejmy, z chęcią odpowiada na pytania, zapraszał męża do gabinetu, podnosił na duchu, gdy były problemy, a także szybko je rozwiązywał. Cudowny lekarz, gdyby sami tacy byli na świecie, wszystko wyglądałoby inaczej... to człowiek z pasją i prawdziwym powołaniem. Chętnie rozmawia z pacjentami. Dwie moje kuzynki również chodziły do niego w ciążach i mają takie samo zdanie. Pozdrawiam, jeśli Pan to czyta :-) MS
Wspaniały lekarz , godny polecenia.. Wszystkie pozytywne opinie w pełni zasłużone!!! Bardzo sie ciesze ze trafiłam do Pana Doktora!! Same superlatywy moge pisać! Pozdrawiam Panie Doktorze :)
Wspaniały lekarz , godny polecenia..
Wszystkie pozytywne opinie w pełni zasłużone!!!
Bardzo sie ciesze ze trafiłam do Pana Doktora!!
Same superlatywy moge pisać!
Pozdrawiam Panie Doktorze :)
Pan doktor Kopyra jest bardzo dobrym lekarzem, godnym polecenia. Zawsze miły, który wytłumaczy wszelkie niejasności. Wreszcie trafiłam na dobrego fachowca;))
Ja również dołączam się do pozytywnych opinii na temat dr-a Kopyry. Moja ciąża od początku była trudna, podczas gdy inny lekarz od razu ją przekreślił Pan doktor zajął się mną w sposób bardzo profesjonalny. Problemów było sporo, jednak dzięki kompetencji Pana doktora mam dzisiaj wspaniałego synka.Polecam z czystym sumieniem, mile widziane wizyty z tatą:)