dr n. med. Paweł Kopyra

4,6
4,6
4,8

Znakomity lekarz, wszystko dokładnie wytłumaczy, poświęca tyle czasu ile potrzeba. Nie bagatelizuje nawet najmniejszego problemu. Naprawdę bardzo polecam!

Pan Doktor, to świetny specjalista, posiada dużą umiejętność tłumaczenia pacjentowi niejasności w przystępny sposób. Jest niezwykle empatyczny, spokojny, delikatny i uprzejmy. Poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu. Cieszę się, że udało mi się trafić na profesjonalistę godnego zaufania.

4,0

Wspanialy specjalista z kultura i taktem.

Wspanialy specjalista z kultura i taktem.

Oprócz uprzejmości i sympatycznej aparycji Pan Doktor bardzo dokładnie wykonuje badania, poświęca bardzo dłużo czasu pacjentce nie ograniczając wizyty do 10-15 minut jak w wielu przypadkach. Dzięki temu wykrył w mojej ciąży nieprawidłowość i poważnie zajął się tematem drążąc go do samego końca. Bezinteresownie przyjął mnie w szpitalu by wykonać dodatkowe badania. Konsultuje się z innymi lekarzami w razie potrzeby. Konsultował mnie dodatkowo bez pobierania opłat. SUPER Lekarz

Z czystym sumieniem mogę polecić, jest najlepszym ginekologiem na jakiego trafiłam a było ich nie mało...

super lekarz :) miły i konkretny, super podejście do pacjentki, konkretne opisywanie choroby, 100% pozytywu

polecam!!! wspaniały lekarz i człowiek

polecam!!! wspaniały lekarz i człowiek

Serdecznie polecam wszystkim Pana Doktora. Przeprowadza bardzo szczegółowy wywiad, odpowiada na wszystkie pytania cierpliwie. Bardzo taktowny i uprzejmy. Badanie przeprowadzone bardzo delikatnie. Spośród wszystkich ginekologów (również kobiet), których odwiedziłam, właśnie Pana Doktora poleciłabym na pierwsze badanie nastolatki czy Pani, która ma kłopot z przełamaniem wstydu przed wizytą- pełen profesjonalizm w połączeniu z ludzkim obliczem!

Lekarz rewelacyjny,z powolania.Żałuję,ze trafilam na niego tak późno.Jak sobie pomyslę ile czasu i pieniędzy zmarnowałam na "lekarzy dorobkiewiczów" to krew mnie zalewa. Pan Doktor jest bardzo dokładny,kompetentny i przede wszystkim przesympatyczny i ludzki! Polecam go wszystkim.

jest świetnym ginekologiem podchodzi do swojego zawodu bardzo poważanie i tak traktuje pacjentów. wcześniej miałam 4 ginekologów a ten jet rewelacyjny wszystko umie wytłumaczyć tak żeby człowiek zrozumiał a po operacji przychodzi odwiedza pyta się i dba o dobro pacjentki