lek. med. Paweł Palacz

- prowadzeniem ciąży fizjologicznej i powikłanej
- wykonywanie zabiegów krioterapii
- poradnictwem antykoncepcyjnym
- badaniami profilaktycznymi, leczeniem stanów zapalnych narządu rodnego
- badaniami USG (pomocnicze przy wizycie)

Dr przyjmował mnie na IP przy Żelaznej (kwalifikacja do cc), później tak się złożyło, że to właśnie on robił mi cięcie! Zarówno wizytę na IP jak i cięcie to wspaniałe wspomnienie. Z czystym sumieniem polecam dr. Palacza. Kompetentny, rzeczowy, miły, a atmosfera podczas porodu super. Życzę wszystkim takich wspomnień z porodu.

Dr Paweł Palacz prowadził moją pierwszą ciążę kochani brak mi słów to wspaniały człowiek i fantastyczny lekarz. Wszystkim kobietom polecam go z czystym sercem. Pragnę nadmienić, iż trafiłam do dr przypadkiem tzn. bez poleceń i układów :)

Przemiły i sympatyczny lekarz. Jestem zdziwiona wcześniejszym komentarzem, że lekarz był mało delikatny. To był najdelikatniejszy lekarz u jakiego byłam! Do tego bardzo cierpliwy, pomocny, wszystko dokładnie mi wytłumaczył. Bardzo polecam:)

to dobry lekarz mam problem z ciążą bardzo mi pomaga mam kontakt całą dobę polecam

4,0

Dr Palacz przyjmował mnie na IP w szpitalu Św. Zofii. Zajął sie mną bardzo rzetelnie. Muszę nadmienić, że nie byłam pacjętką bez żadnego polecenia tzw. "z ulicy". Był bardzo miły i cierpliwy. Panie Doktorze, dziękuje za ludzkie podejście.

3,0
3,0
2,0

bolesne badanie - mało delikatny, zbędne komentarze, sprawiał wrażenie rozbieganego, mało skupiony na pacjentce