lekarz Aleksandra Szczawińska-Popłonyk

Pediatra, Immunolog

Miła, skromna, dostępna pod telefonem w czasie weekendów i świąt.

dr n. med. Danuta Rosińska-Borkowska

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Gabinet dermatologiczny Danuta Rosińska-Borkowska
Lewartowskiego 12 lok. 55

lekarz z powolania /super podejscie do pacjentów.odpowie na wszystkie pytania,w miare mozliwosci stara sie pomoc jak tylko moze.godny polecenia
Opinia dodana przez: marzena

lek. med. Marta Toczyska

Clinica Medica
Staniszewskigo 1
Gdynia

Przemiła i kompetentna Pani Doktor! Naprawdę takiego lekarza szukałam dla swojej córeczki. Konkretna, odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania, trafnie stawia diagnozę i przepisuje właściwe leczenie. Jej wizyta była jak powiew wiosny, choć zima za oknem . Cudowna odmiana po tych wszystkich doświadczeniach w przychodni i prywatnych wizytach domowych lekarzy, którzy bombardują dzieci antybiotykami.
Opinia dodana przez: Małgorzata K.

lekarz Paweł Ciszewski

Alergolog, Pediatra

Plac mjr Ponurego 16
27-215 Wąchock

Bardzo dobry przyjemny lekarz naprawdę z powołania. Moje dziecko leczone jest od 7miesięca życia u Pana doktora. Godny polecenia ..naprawdę

lekarz Justyna Schmidt

Alergolog, Pediatra

Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
59-850 Świeradów-Zdrój

Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do

lekarz Małgorzata Wojcieszyn

Gastrolog, Pediatra

Bończyka 34
41-400 Mysłowice

Dostałam numer telefonu do pani doktor od znajomej, która również leczyła u niej swoje dzieci. Leczyłam u pani doktor dwójkę moich dzieci. Każde z nich miało inny problem. Pani doktor wysłucha, wytlumaczy. Jest bardzo miła. Dzięki pani doktor moje dzieci zostały wyleczone. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Katarzyna J

dr n. med. Aneta Gębala

Gastrolog, Pediatra

Przychodnia Rodzinna

Polecam! Poświęciła synowi sporo czasu, bardzo dokładny wywiad, nam wszystko tłumaczyła odkładanie. Choć byliśmy prywatnie, zachęcała do korzystania z publicznej służby zdrowia ( przyjmuje też w poradni na Wojciecha ).

lekarz Bogda Skowrońska

Endokrynolog, Pediatra

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

pewen profisianalizm. Cudowna lekarz. bardzo wyrozumiała, dziecko z chęcią idzie do pani na wizytę. Polecam
Opinia dodana przez: Khrystyna

lekarz Kamilla Jakubowska

Pediatra, Rehabilitant

Os. Wieniawa 58 A
64-100 Leszno

Bardzo z całego serca polecam panią doctror miła uśmiechnięta pełna empati moja córeczka ją uwielbia. Moja córeczka zazwyczaj płaczę u lekarzy a u pani Kamili zero płaczu sam uśmiech polecam wszystkim.

lekarz Agnieszka Czesak

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Znakomity fachowiec, pełna empatii kobieta. Znakomity kontakt z pacjentem (bez wzg. na wiek pacjenta).

lekarz Małgorzata Nowak-Maliszewska

ulica Nadrzeczna 18 G
22-110 Ruda-Huta

Pani doktor miła kompetentna, zna się na medycynie szczególnie w dziedzinie pedriatri ma podejście do pacjenta a szczególnie do małych dzieci.Przyjedzie w nocy o każdej porze dnia jeśli trzeba do domu . Polecam
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Dorota Ziętal

Ogrodowa 10
74-300 Myślibórz

Gorąco polecam. Pani doktor dokładnie tłumaczy przebieg choroby, oraz wykonuje wszelkie potrzebne badania dodatkowe, aby dokładnie zapoznać się z chorobą. Traktuje wspaniale zarówno dzieci jak i dorosłych. Potrfi w jasny sposób omówić daną chorobę i uspokoić pacjenta - co bardzo często jest najbardziej potrzebne. Dziękujemy Pani Doktor!

lekarz Władysława Urban

Perlista 38

Dr Urban jest bardzo dobrym lekarzem,inni lekarze nie mogli postawić prawidłowej diagnozy,ale dr od razu powiedziała co mi jest,skierowała gdzie trzeba,wyleczyli i jest z ta sprawa dobrze już,całym sercem mogę polecić dr Urban,jest miła sympatyczna,porozmawia z pacjentem,uśmiechnie się.....

lekarz Lidia Miśkiewicz-Olejarczyk

Armii Ludowej 8/6
26-900 Kozienice

Bardzo miła i przyjemna pani doktor. Trafnie i szybko zdiagnozowała chorobę i przepisała odpowiednie leki które szybko pomogły w chorobie. Przepisała skierowanie na badania. Nie było żadnych problemów. Polecam ta panią doktor
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Barbara Kaczor-Klecha

Górnośląski Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach Ligocie
ul. Medyków 16 40-752 Katowice

Pani Doktor jest najlepszym pediatrą na jakiego dotychczas trafiłam, jest zdecydowanie godna polecenia.

Leszek Strój

Neurolog, Pediatra

Podstawowe dane firmy Leszek Strój Gabinet konsultacji pediatrycznych i neurologii dziecięcej

Lekarz jak najbardziej godny polecenia.Każdego małego pacjenta diagnozuje bardzo szczegółowo(dzieci nazywa małymi zawodnikami). Wywiad zbiera bardzo szczegółowo nie spieszy się na wizycie.Wszystko tłumaczy rodzicom w sposób bardzo dokładny.Nie traktuje dziecka ani rodziców przedmiotowo.Diagnozy stawia trafne.Bardzo chciałabym żeby był pediatrą moich dzieci.
Opinia dodana przez: aga

Aneta Czupryniak

Nefrolog, Pediatra

Tomaszowskie Centrum Zdrowia - Oddział pediatryczny
Tomaszów Mazowiecki

wspaniały człowiek i lekarz z dużą wiedzą medyczną, uprzejma dla pacjentów i rodziny, godna polecenia, swój zawód wykonuje z powołania

lekarz Grażyna Żyłka

9-go Maja 5/1
78-400 Szczecinek

Wspaniały i mądry lekarz, uwielbiany przez dzieci oraz rodziców. Profesjonalizm i zaangażoeanie 100%. Polecam.

lekarz Krzysztof Trzaska

ul. Grunwaldzka 3c/12
41-106 Siemianowice Śląskie

Bardzo dobry pediatra. Cieszymy się, że przepisaliśmy do niego nasze dziecko. Żałujemy tylko, że nie zrobiliśmy tego wcześniej. Pan doktor nawiązuje dobry kontakt z dzieckiem, wydaje trafne diagnozy i udziela przydatnych, praktycznych porad. Bierze pod uwagę możliwości rodzica. Udziela wyjaśnień, ale nie traci czasu.

lekarz Zdzisław Domagała

Przychodnia
Ściegiennego 7A
26-026 Bilcza

Najlepszy i najfajniejszy lekarz jakiego znam. O pamięci absolutnej :) Jesteśmy szczęśliwe, że od urodzenia córki aż do pełnoletności, kiedy była tylko potrzeba Doktor zawsze pomógł. Szacunek i sympatia na zawsze!