Gabinet dermatologiczny Danuta Rosińska-Borkowska
Lewartowskiego 12 lok. 55
lekarz z powolania /super podejscie do pacjentów.odpowie na wszystkie pytania,w miare mozliwosci stara sie pomoc jak tylko moze.godny polecenia
Przemiła i kompetentna Pani Doktor! Naprawdę takiego lekarza szukałam dla swojej córeczki. Konkretna, odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania, trafnie stawia diagnozę i przepisuje właściwe leczenie. Jej wizyta była jak powiew wiosny, choć zima za oknem . Cudowna odmiana po tych wszystkich doświadczeniach w przychodni i prywatnych wizytach domowych lekarzy, którzy bombardują dzieci antybiotykami.
Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
Świeradów-Zdrój
Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do
Dostałam numer telefonu do pani doktor od znajomej, która również leczyła u niej swoje dzieci. Leczyłam u pani doktor dwójkę moich dzieci. Każde z nich miało inny problem. Pani doktor wysłucha, wytlumaczy. Jest bardzo miła. Dzięki pani doktor moje dzieci zostały wyleczone. Serdecznie polecam.
LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18
pewen profisianalizm. Cudowna lekarz. bardzo wyrozumiała, dziecko z chęcią idzie do pani na wizytę. Polecam
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Znakomity fachowiec, pełna empatii kobieta. Znakomity kontakt z pacjentem (bez wzg. na wiek pacjenta).
ulica Nadrzeczna 18 G
Ruda-Huta
Pani doktor miła kompetentna, zna się na medycynie szczególnie w dziedzinie pedriatri ma podejście do pacjenta a szczególnie do małych dzieci.Przyjedzie w nocy o każdej porze dnia jeśli trzeba do domu . Polecam
Gorąco polecam. Pani doktor dokładnie tłumaczy przebieg choroby, oraz wykonuje wszelkie potrzebne badania dodatkowe, aby dokładnie zapoznać się z chorobą. Traktuje wspaniale zarówno dzieci jak i dorosłych. Potrfi w jasny sposób omówić daną chorobę i uspokoić pacjenta - co bardzo często jest najbardziej potrzebne. Dziękujemy Pani Doktor!
Dr Urban jest bardzo dobrym lekarzem,inni lekarze nie mogli postawić prawidłowej diagnozy,ale dr od razu powiedziała co mi jest,skierowała gdzie trzeba,wyleczyli i jest z ta sprawa dobrze już,całym sercem mogę polecić dr Urban,jest miła sympatyczna,porozmawia z pacjentem,uśmiechnie się.....
Armii Ludowej 8/6
Kozienice
Bardzo miła i przyjemna pani doktor. Trafnie i szybko zdiagnozowała chorobę i przepisała odpowiednie leki które szybko pomogły w chorobie. Przepisała skierowanie na badania. Nie było żadnych problemów. Polecam ta panią doktor
Górnośląski Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach Ligocie
ul. Medyków 16 40-752 Katowice
Pani Doktor jest najlepszym pediatrą na jakiego dotychczas trafiłam, jest zdecydowanie godna polecenia.
Podstawowe dane firmy
Leszek Strój Gabinet konsultacji pediatrycznych i neurologii dziecięcej
Lekarz jak najbardziej godny polecenia.Każdego małego pacjenta diagnozuje bardzo szczegółowo(dzieci nazywa małymi zawodnikami). Wywiad zbiera bardzo szczegółowo nie spieszy się na wizycie.Wszystko tłumaczy rodzicom w sposób bardzo dokładny.Nie traktuje dziecka ani rodziców przedmiotowo.Diagnozy stawia trafne.Bardzo chciałabym żeby był pediatrą moich dzieci.
Tomaszowskie Centrum Zdrowia - Oddział pediatryczny
Tomaszów Mazowiecki
wspaniały człowiek i lekarz z dużą wiedzą medyczną, uprzejma dla pacjentów i rodziny, godna polecenia, swój zawód wykonuje z powołania
Bardzo dobry pediatra. Cieszymy się, że przepisaliśmy do niego nasze dziecko. Żałujemy tylko, że nie zrobiliśmy tego wcześniej. Pan doktor nawiązuje dobry kontakt z dzieckiem, wydaje trafne diagnozy i udziela przydatnych, praktycznych porad. Bierze pod uwagę możliwości rodzica. Udziela wyjaśnień, ale nie traci czasu.