ulica Reymonta 21B
Biała Podlaska
Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Niezwykle życzliwa i kompetentna lekarka, nie musiała zbadać dziecka, ponieważ wychodziła już do domu, ale wróciła do gabinetu i dokładnie zbadała synka (łącznie ze zważeniem go, aby dobrać dokładną dawkę leku) oraz postawiła diagnozę. Bardzo dziękuję Pani za pomoc oraz za przywrócenie wiary w lekarzy z powołaniem.
Pielęgniarsko - Położniczy Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej
Braci Czeskich 13
Szamotuły
Pani Doktor to wspaniała lekarka. Zawsze trafna diagnoza. Polecam z całego serca. Na wizycie sama poleciła nam dodatkowe szczepienia i opowiedziała o nich.
Pani Doktor, to prawdziwa profesjonalistka w swoim fachu. Za każdym razem wykazuję się niezwykłą wiedzą i doświadczeniem, a przy tym poświęca dużo czasu, cierpliwie odpowiadając na wszystkie moje pytania.Nie tylko posiada ogromną wiedzę medyczną, ale również wyróżnia się niezwykłą empatią i wrażliwością na potrzeby pacjenta. Dzięki jej profesjonalnemu podejściu i trosce czuję, że moje dziecko jest bezpieczne i jest w dobrych rękach. Gorąco polecam wszystkim, którzy szukają lekarza z prawdziwym …
Bardzo polecam tego specjalistę, przede wszystkim trafnie stawia diagnozę i doskonale dobiera leczenie. Miałam duże problemy zdrowotne związane z moim synem,szukałam pomocy u kilku specjalistów niestety z marnym skutkiem.Wizyta u Pana Doktora Roja okazała się strzałem w dziesiątkę i tak już pozostało.
Poradnia Genetyczna
Wieniawskiego 64
Bardzo dobra, kompetentna lekarka, bardzo dobre podejście do dzieci :)
Centrum Medyczne Medrun
al.Niepodlełosći 107/109
Bardzo uprzejmy i kompetentny - podchodzi do leczenia kompleksowo i stara się dobrać leki w zależności od stanu pacjenta (nie przepisuje zbyt silnych leków, jeśli nie są potrzebne). Bardzo komunikatywny i opanowany. Analizuje badania i interakcje z innymi chorobami - polecam.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Lublińcu
ul. Grunwaldzka 64
Lubliniec
Świetny specjalista z super podejściem. Serdecznie polecam rodzicom zmagającym się z AZSem u dzieci.
Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1
Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Gabinet Lekarski.
Legnickie Pole
Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.
ul. Juliusza Słowackiego 7
Elbląg
Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".
NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144
Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.
LUX MED
Al. Zwycięstwa 49
Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
To świetny fachowiec i wspaniały człowiek!, cierpliwa i uważna diagnostyka, zabiegi wykonywane profesjonalnie, trafny dobór leczenia, Pani Doktor z troską i szacunkiem wysłuchuje pacjenta i skutecznie leczy!!!! Wyjaśnia, swoją wiedzę przekazuje jasno mobilizując do współpracy w procesie leczenia. Polecam z całego serca!
Beskidzka 31
Andrychów
Serdecznie polecam. Pani Doktor traktuje nas bardzo profesjonalnie i życzliwie. Wiem, że w razie potrzeby zawsze mogę liczyć na rzetelną poradę lekarską, badania, itp.
Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dzięki niej mój starszy syn od sześciu lat nie miał antybiotyku, diagnozy zawsze trafne. Pani Doktor zawsze rzetelnie informuje rodziców co do przebiegu choroby, diety, leków itd. Dzięki niej moje dzieci przestały łykać wszelkiej maści syropki itp. Doktor Mateuszczyk jest najlepszym pediatrą jakiego miałam szansę poznać i szczerze polecam ją każdemu rodzicowi.