lekarz Adela Uchacz

Sądecka 33d lok. 3
34-700 Rabka-Zdrój

lekarz prawdziwy z powołania. Stawiający zawsze trafne diagnozy, a jak wiadomo pozwala to skutecznie leczyc pacjentów.
Opinia dodana przez: Darek
Dziecko bardzo mi chorowało. Znajomi polecili mi DR Stachowicza, ich rodzice też z nimi do niego chodzili. Oni również ze swoją córeczką tam chodzą. Nam zachorował syn.byliśmy zapisani do innego lekarza rodzinnego, jednak zostaliśmy pomimo tego przyjęci. Diagnoza trafna pomimo, że poprzedni lekarz podejrzewał inną chorobę. Dopiero po wizycie u DR Stachowicza dziecko odzyskało zdrowie. Bez wahania przepisaliśmy do niego dziecko.

lek. med. Edward Marciniak

Alergolog, Pediatra

Gabinet Prywatny
ul Firmowa 2a
Rudno

korekta danych do prof dr Marciniaka Gab Prywatny , Firmowa 2 a Rudno k Nowej Soli , tel 683553351
Opinia dodana przez: edyta

lekarz Beata Dolik

ul. Opolska 31/211

Trafiliśmy do dr Dolik kiedy mój synek Antoś miał niewiele ponad rok. Był dzieckiem który od początku zmagał się problemami alergologicznymi, tak jak nietolerancja laktozy. Miał czerwona buzie, jego ciało było permanentnie obsypane, w zgięciach łokci i kolan miał wysypkę, Co noc budził się i uderzał plecami o ścianę łóżeczka i nikt nie znał powodu. Lekarze przepisywali maści ze sterydami i machali ręką, że kiedyś wyrośnie.. Na całe szczęście wtedy …

lekarz Iwona Willmann

Endokrynolog, Pediatra

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Bardzo dobry lekarz. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, wszystko tłumaczy. Pani doktor jest przy tym bardzo miła i sympatyczna. Polecam całym sercem

lekarz Agata Wachowska-Witbrodt

Pediatra, Rehabilitant

ul. św. Jacka 24A
84-200 Wejherowo

Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam

lekarz Grzegorz Żybort

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
87-600 Lipno

Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Opinia dodana przez: Włodzimierz

lekarz Jan Wojtyła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zrdowotnej "Soteria" s.c.
ul.Grunwaldzka 104
43-600 Jaworzno

Świetny lekarz, z idealnym podejściem do dzieci :) bardzo dokładny w swojej pracy i godny zaufania. Jest również bardzo wyrozumiały i dokładnie wszystko tłumaczy :)
Opinia dodana przez: gosia

lekarz Katarzyna Buława

NZOZ NOVMED
ulica Długa 22a
83-323 Kamienica Szlachecka

Świetna Pani Doktor ,szczerze polecam , ma bardzo dużą wiedzę , empatię,jest bardzo szczegółowa,bez problemu wystawia potrzebne skierowania, jestem bardzo zadowolona z opieki.

lekarz Marianna Tumasz

NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2

Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Wanda Sawicka-Dainda

KEN 1/13
06-100 Pułtusk

Wspaniała p.doktor,leczyła moje dziecko i przez 18 lat i zawsze trafna diagnoza ,polecam serdecznie wszystkim

lekarz Anna Gniatkowska-Nowakowska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Bieszczadzka 1
25-550 Kielce

Przyjechaliśmy do Pani Doktor prawie 200 km w takiej dosyć nietypowej sprawie, ale warto było, mogę z całego serca polecić wszystkim. Pani Doktor przesympatyczna, wspaniała osoba, miła atmosfera, bardzo dobre i profesjonalne podejście do dziecka. Badanie na najwyższym poziomie. Takich lekarzy warto zapamiętać i polecać dalej, gdyż w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć kogoś z tak dobrym i wielkim sercem jak Pani Doktor. Pani Doktor serdecznie z całego serca dziękujemy. Zdecydowanie …

lekarz Paweł Błaszkiewicz

Anestezjolog, Pediatra

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8

Najlepszy pediatra dziecięcy w kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta , wiedza na najwyższym poziomie światowym , dobrze zorietowany w nowościach .Polecam
Opinia dodana przez: Lukasz

lekarz Maria Adanowicz

os. Stefana Batorego 14

Dr Maria to Anioł na ziemi. Doktor wielkiej wiedzy cierpliwości i lekarz z prawdziwego zdarzenia. Godny polecenia.

lekarz Eulalia Urbanowicz

Słowiańska 50
58-260 Bielawa

Z całego serca polecam doktor Eulalię jako lekarza rodzimego.Jest osobą bardzo kompetentną dociekliwą i dokładną.Aby zdiagnozować dolegliwość nie ma problemu ze skierowaniem na wszelkie badania.czy do konkretnego specjalisty.Szybko reaguje.Dzięki jej błyskawicznej interwencji i reakcji zostałam wyleczona z sepsy
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Elżbieta Sendecka

Szymanowskiego 7/81

Jestem zachwycona, przyszłam z dwójką dzieci na 1 wizytę i mimo braku czasu przyjęła oboje dzieci, dokładnie zbadała, wysłała na rentgen i dodatkowe badania i wystawiła dobra diagnozę, widać, w każdej sekundzie odczuwalne wieloletnie doświadczenie lekarza. Do tego była miła:)
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Jolanta Węgierska-Januszkiewicz

Pediatra, Psychiatra

ulica Skalników 35/6
59-101 Polkowice

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, zawsze dobrze diagnozuje. Prowadzi moje dzieci od urodzenia. Życzliwa, kompetentna. Ufam Pani doktor całkowicie jeśli chodzi o zdrowie moich dzieci.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Ewa Zeńczak

Pediatra, Pulmonolog

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Cudowna Pani doktor. Super podejście i zaangażowanie. Wcale nie liczy się pieniądz tylko trafna diagnoza i leczenie. Dziękuję.
Opinia dodana przez: iza

lekarz Hanna Chrystyniak

Prywatny Gabinet Pediatryczny Hanna Chrystyniak
Dekerta 59/b
66-400 Gorzów Wielkopolski

Cudowny lekarz z powołania. Opiekuje się moimi dziećmi od kilku lat. Wizyty przebiegają bez pośpiechu. Wszystko jest dokładnie wyjaśnione, a diagnozy są trafne. Polecam!

lekarz Andrzej Chrobot

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Cekcynie
ulica Dworcowa 6
89-511 Cekcyn

Fantastyczny lekarz.Wymarzone podejście do dzieci.Jestem Panu Doktorowi wdzięczna za pomoc mojej córce
Opinia dodana przez: Sylwia