lekarz Joanna Estrella Binet

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Kompetentna lekarka.Dobre podejście do pacjęta, dobra diagnoza i leczenie. Gorąco polecam i dziękuję. Wiesław Wolańczyk
Opinia dodana przez: Wieslaw

lekarz Jerzy Tarnowski

Pediatra, Pulmonolog

Lubelska 20
21-100 Lubartów

Super lekarz . Kompetentny. Godny zaufania.Wszystko wytłumaczy . Indywidualnie podchodzi do pacjenta. Polecam z całego serca

lekarz Dorota Sroczyńska-Chomicz

Alergolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Konrada Wallenroda 15

Nie mam zastrzeżeń do leczenia u Pani Doktor.Kompetentna i dokładna.Są dobre efekty terapii.Pani Doktor nie jest gadułą ale odpowie na każde zadane pytanie dotyczące leczenia.Mnie to bardzo odpowiada,że jest konkretna i rzeczowa.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Lis

Lekarz rodzinny, Pediatra

Chrobrego 7
66-210 Zbąszynek

Miła, kompleksowa usługa. Pani doktor pytała o historię wcześniejszych chorób i dobrze dobrała leki. Szybkie wyleczenie moich dwóch szkrabów.
Opinia dodana przez: Karolina

Jolanta Pełka

Przychodnia Specjalistyczna "MEDYK" - Poradnia alergologiczna
98-300 Wieluń

U pani doktor leczę się od 11 lat. Leczę się ja, mój syn a ostatnio na wizytę wzięłam również tatę-osobę starszą. Za każdym razem pani doktor podchodzi do wizyty profesjonalnie, poświęca czasu tak dużo jak trzeba. Ratuje mi życie (w dosłownym tego słowa znaczeniu) pod kątem astmy a dziecku (kiedy skończył tylko 1,5 roku a ma 13 lat) zawsze pomogła jako pediatra i alergolog. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Danuta Ostalska - Nowicka

ul. Sowiniecka 74
62-050 Mosina

Cudowna Pani Profesor, nie ma lepszych w jej dziedzinie. Naprawdę z całego serca polecam. Cudowna zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

lekarz Czesław Błaszczyszyn

Neonatolog, Pediatra

Rubinowa 5
48-300 Nysa

Najlepszy pediatra w Nysie.Polecam.Pełna kompetencja, wiedza i podejście do pacjenta.Diagnoza postawiona zawsze poprawnie,
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Michał Hoffman

Dojazdowa 44
Kobyłka

Nie polecam. Właściwie powinnam podać go do sądu, bo z powodu jego ignorancji moje dziecko będzie najprawdopodobniej niewidome na jedno oko ( lub w najlepszym wypadku słabowidzące). Gdy miało ospę wyskoczyła mu krosta na rogowce w oku. Pan doktor nie dość , że bardzo nas popędzał ( bo czekała kolejka osób ) to zajął się głównie krostami na ciele. Gdy upomniałam się o coś na oko to przypisał kropelki ( …

lekarz Zbigniew Muszewski

Szeroka 10 lok. 12
42-700 Lubliniec

W mojej opinii genialny lekarz, 2miesiace meczylem sie z zapaleniem zatok i węzłów chłonnych, straciłem kupę czasu i pieniędzy na innych lekarzy, jedna wizyta, 3tabletki i 2lata spokoju a sezonowo chorowalem. Dodatkowo jako jedyny zdiagniozowal przewlekłą pokrzywe u żony, ktora wcześnie leżała w klinice we Wrocławiu gdzie nie mogli jej pomóż. Jak dla mnie to najlepszy lekarz i człowiek

lekarz Krzysztof Godek

Tumska 10
62-200 Gniezno

Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom

Joanna Wiechowska

Strzelców Bytomskich 4/1
Bytom

Pani doktor zawsze pomoże naszej Natalii nasza malutka uwielbia do niej chodzić bardzo profesjonalny lekarz pani doktor podchodzi indywidualnie do każdego pacjenta polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Mama Natalii
Polecam z czystym sumieniem tego lekarza. Ma świetne podejście do dzieci. Uprzejmy dla rodzica. Indywidualne leczenie, trafne diagnozy.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Piotr Plizga

ul.Sienkiewicza
48-385 Otmuchów

Szczerze polecam. Bardzo kompetentny lekarz. Świetne podejście do małego pacjenta. Pan doktor uważnie nas wysłuchał i dokładnie zbadał synka. Z pewnością nie traktuje pacjenta przedmiotowo. Cechuje go empatia. A wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Moim zdaniem najlepszy pediatra w okolicy.

lekarz Maria Pniewska

Nefrolog, Pediatra

ul.bema
08-110 Siedlce

Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .

lekarz Marek Zawiła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
34-106 Wadowice

Polecam z całego serca Pana Marka. Od kilku lat jest lekarzem naszych dzieci. Wspaniałe podejście do małego pacjenta z delikatnością, spokojem, troską i cierpliwością. Czy w przychodni czy prywatnie zawsze znajdzie czas dla chorego dziecka! Polecam!

lekarz Ewa Jędrzak

Spichrzowa 16
63-400 Ostrów Wielkopolski

Dołączam się do pochlebnych opinii. Świetny specjalista, zawsze w humorze do swoich małych pacjentów, dużo czasu poświęca na zbadanie, zagłębienie dolegliwości i nie zapisuje niepotrzebnie antybiotykow. Synek jak dotąd ich uniknął choć niejednokrotnie myślałam że bez nich się nie obejdzie, a tu prosze czyli jednak MOŻNA:))POLECAMY Panią Dr z całego serca:))

lekarz Patrycja Sapun

ulica Chopina 30A
68-200 Żary

Byliśmy u pani doktor pierwszy raz z synem, a teraz z córką, super podejście do dzieci, pani doktor jest empatyczna i jasno tlumaczy co dziecku dolega, jak pomóc itd. Dziękujemy za szybką i fachową pomoc, polecam!

lekarz Ewa Aloksa

Wojnickie Centrum Medyczne
ulica Rolnicza 3
32-930 Wojnicz

Brak słów,aby opisać ! Najlepszy pediatra, wspaniały człowiek! Chodze do Pani Doktor Z moimi maluchami od 2016 roku - zawsze trafna diagnoza,super podejście do dzieci. Miła, sympatyczna, kompetentna ! Lepszej nie znajdziecie !
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Małgorzata Mikołajczak

Słowackiego 2 (Varius Medica)
Września

Najlepsza Pani Doktor Pediatra. Jeżdżę do Pani Doktor z córką od jej narodzin a córka ma już 12 lat. Nigdy nas Pani Doktor nie zawiodła, córka zawsze bardzo dobrze przebadana, diagnoza zawsze prawidłowo postawiona. Polecamy :-)

lekarz Krzysztof Zyś

Jasionka 297e
36-002 Trzebownisko

Bardzo miły, z dobrym podejściem do dzieci. Moja córka z natury bardzo zachowawcza, bardzo szybko zaakceptowała Pana doktora. Co do fachowości bez zarzutu, co prawda nie obeszło się bez drugiej wizyty ale Pan doktor mnie uprzedzał, że może dojść do innego scenariusza rozwoju choroby i efekt był zadowalający. Szczerze polecam!