Pan doktor to wspaniały lekarz. Mamy za sobą kilka wizyt,jak to zazwyczaj bywa,dzieci rozkłada przed weekendem. Pan doktor nigdy nam nie odmówił pomocy. Nigdy nie zignorował telefonu. No i przede wszystkim sumiennie bada. Ogromna wiedza i intuicja. No i mieliśmy sytuację że oprócz dwuletniego synka chcieliśmy osłuchać też drugie dziecko mające dwa miesiące, ponieważ coś nas niepokoiło. Pan doktor,zrobił to przy okazji,nie obciążając nas podwójnie,co było dla nas sporym zaskoczeniem …
ul. Juliusza Słowackiego 7
Elbląg
Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "ZAWADA" S.C.
ulica Wiejska 18
Elbląg
Bardzo uprzejmy kompetentny lekarz. Zgłębia problem i zbiera dokładny wywiad. Bardzo polecam. Duża wiedza
Centrum Pediatryczne OPTIMA tel. 609 919 777
Zakopiańska 13
Elbląg
najlepsz`y pediatra z ajkim miałam do czynienia , zawsze kompetntna, zawsze ma czas dla pacjenta, zawsze usmiechnieta do swoich małych pacjentów podchodzi bardzo indywidualnie,.
Problemem zgłoszonym przy rejestracji było sprawdzenie po pewnym wypadku oraz wyczyszczenie uszu. Wizyta skończyła się po minucie lekarz po powierzchownym sprawdzeniu powiedział ze jest w porządku i proszę wyczyścić sobie wodą z mydłem. Ta jakże cenna minutowa wizyta kosztowała 150zł za praktycznie powiedzenie dzień dobry i trzaśnięcie drzwiami. Odradzam korzystania z usług tego lekarza strata czasu i pieniędzy
"Pro Spółka Jawna" Grażyna Jastalska: Grzegorz Jastalski
Władysława Sikorskiego 3