Gabinet pediatrii i neurologii dziecięcej lek. Małgorzata Sobierajewicz
Władysława Jagiełły 48
Leszno
Jestem zdecydowanie na TAK, to Pani doktor zawdzięczam to kim jestem teraz :) Zachorowałam gdy miałam 7 lat, dziś jestem już dorosła(ciągle pod obserwacją innego lekarza-ale od 10 lat nie miałam napadu), jestem pracownikiem socjalnym. To Pani doktor powtarzała że mimo choroby mam normalnie żyć,ale ostrożnie ;) to ona tłumaczyła moim rodzicom jak mają się zachowywać i dawała nadzieję. Pilnowała terminów badań kontrolnych, chętnie też wypisywała skierowania na badania kontrolne …
Poliklinika Kardiologiczna Serce
17 Stycznia 119
Leszno
wspaniała Pani Doktor,27 lat temu oprócz diagnozy serduszka u mojego syna wcześniaka zauważyła,że jest problem z nerką.bardzo sympatyczna i empatyczna,lekarz z powołania, dziś syn wyrósł na wspaniałego mężczyznę.Bardzo za wszystko dziękuję.
Odkąd pani Doktor jest lekarzem rodzinnym mojego syna czuję, że jest zaopiekowały medycznie w profesjonalny sposób. Nigdy nie lekceważy objawów, dokładnie analizuje każdą sytuację, ale również bardzo dokładnie tłumaczy proponowany sposób leczenia. Zawsze mogłam liczyć na wsparcie w trudnych sytuacjach.
ul. Artyleryjska 8 A
Leszno
Byłam z synem, super polecam ,czekamy na następna wizyte i to na NFZ,przyjęci zostaliśmy tak jak byśmy byli prywatnie.
Poradnia Zdrowia Psychicznego Dorośli, Młodzież, Dzieci
Wołodyjowskiego 55
Leszno
Odkąd trafiliśmy do pani dr. zapomnieliśmy o antybiotykach. Od kilku lat leczymy się homeopatią i nie chodzimy po lekarzach, którzy za zapisywanie antybiotyków ( wszystkim tych samych) jeżdżą na wakacje.
Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia