Super lekarka! Sama jestem lekarzem ale po trzech dobach bezowocnej walki z gorączką u syna skapitulowałam. W świątecznej pomocy skorzystałam z konsultacji Pani doktor! Polecam z całego serca! Konkretna,rzeczowa osoba z anielską cierpliwością do marudnego,wystraszonego dziecka.
Gabinet Lekarski Zabrzańskiego Towarzystwa Rodziców, Opiekunów i Przyjaciół Dzieci Specjalnej Troski
ulica Wyciska 5
Zabrze
P.Ewa to nie tylko wspaniały specjalista ale także cudowny człowiek.Poświęca pacjentowi tyle czasu i uwagi,że zawsze pomaga w potrzebie.Szczerze polecam -zadowolona pacjenka.
Najlepsza Pani Doktor, jaką mieliśmy okazję poznać. Pani Ela zna się na swojej pracy, każdy problem na spokojnie wytłumaczy uspokoi zdenerwowanego Rodzica. Leczy Dzieciaki naprawdę bardzo mądrze, skończyły się niepotrzebne antybiotyki. Pani Doktor nasz nie lekki przypadek traktuje z wielkim sercem Doradzi pomoże skieruje. Wielkie dzięki Pani Elu. ❤
Zabrze
Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Zabrze
Bardzo polecam Panią Doktor. To kompetentna i zaangażowana hematolog, która z dużą empatią podchodzi do pacjenta. Dokładnie analizuje wyniki badań, wszystko jasno wyjaśnia i poświęca odpowiednią ilość czasu podczas wizyty. Dzięki trafnej diagnozie i dobrze dobranemu leczeniu czuję znaczną poprawę. Z pełnym przekonaniem polecam.
Centrum Medycyny Sportowej-CMS Sp. z o. o.
ulica Brzechwy 2/1
Zabrze
Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!
Gabinet Lekarski Pediatryczny
Łangowskiego 8
Zabrze
Niestety opinie które widnieją są prawdą. Lekarka zakręcona- w swoim świecie. Nie zainteresowana małym pacjentem Oraz jego losem. Żeby wiedzieć co leczyć to myślę że jakiś wywiad jest potrzebny a ta pani przepisuje leki jak leci. Na chybił trafił i za 5 dni przyjść jak się nie polepszy. Rodzicu omijaj szerokim łukiem jeśli zdrowie Twojego dziecka jest dla Cb ważne .
Indywidualna Praktyka Lekarska "omnibus" Zbigniew Geisler
Zabrze
Cudowny człowiek! Od urodzenia syna zajmuje się leczeniem i opieka nad nim. Fantastyczne podejście do dziecka, nawiązujące więź i pozbawiajace strachu małego pacjenta. Jednocześnie profesjonalne, wszystkie diagnozy dokładnie wyjaśnione rodzicom, z wielkim zaangażowaniem i troską. Nie jest to lekarz od antybiotyków, nim go poda dokładnie sprawdzi konieczność, crp itd. Polecam z całego serca jak matka, drugiej matce :)
Zabrze
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dawno nie spotkałam tak spokojnego i miłego lekarza ze świetnym podejściem do dziecka. Pani Doktor wszystko dokładnie wytłumaczyła, uspokoiła, odpowiedziała na każde moje pytanie.
Zabrze
Najgorszy pulmonolog jakiego znam. Leczyłem się u niego kilka dobrych lat w Katowicach. Od 10 lat przepisywał mi zawsze ten sam wziewny lek, kilka razy mówiłem, że wziew ten mi nie pomaga, mimo jego stosowania miałem nawracające zapalenia oskrzeli i płuc,przez wiele lat które dr Halkiewicz również nie leczył. Twierdził, że nie ma innych leków niż ten jeden wziew jaki dawał od 10 lat. Przez czas kiedy leczyłem się u …
Śląskie Centrum Chorób Serca w Zabrzu
ulica Szpitalna 2
Zabrze
Właśnie jestem po wizycie z córką u Pani doktor, zarówno Pani doktor jak i Pan doktor pełni profesjonalizmu i ciepła. Córka jest po 2 operacjach serca a na tej wizycie kontrolnej wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione i opisane w atmosferze pełnej spokoju . Córka bardzo zadowolona z wizyty. Badanie echo serca zostało przeprowadzone szczegółowo i dokładnie...bez pośpiechu 🙂 czuć było że Pani doktor to świetny fachowiec który wie co robi. …
Zabrze
Doktor Fisher jest znanym doktorem jednak my mieliśmy bardzo złe doświadczenie podczas cewnikowania serca. Bez początkowej konsultacji i wstępnej rozmowy z rodzicami podjął się zabiegu. Jego zła diagnoza za którą nie bierze do dnia dzisiejszego odpowiedzialności doprowadziła do utraty kontroli nad implantem. Potrzebna była natychmiastowa interwencja usunięcia implantu z aorty. Było to konieczne ponieważ groziło zatorem i brakiem krążenia. Po usunięciu implantu po 6 godzinach od jego wprowadzenia doktor oświadczył …
Zabrze
Dzień dobry, Niestety nasze doświadczenie jeśli chodzi o Panią Świetlińską są kiepskie, żeby nie mówić nic gorszego na tu i teraz. Opinia będzie się rozwijać w miarę weryfikacji wszystkich naszych zastrzeżeń przez kompetentne instytucje więc zachecam do śledzenia tematu. Polecam również wszystkim Państwu przeszukać Google i dowiedzą się Państwo, że w przeszłości były już poważne zarzuty dla Pani Świetlińskiej, nie znamy finału sprawy ale naszego zaufania nie budziła od początku …
Zabrze
czlowiek ktory na pierwszy rzut oka wydaje sie specjalista w swojej dziedznie, aczkolwiek z relacji innych jak i swojej moge z czystym sumieniem ostrzec wszystkim potencjalnych pacjentow,jest to lekarz ktory nie posiada podstawowej wiedzy medycznej,złośliwy i arogancki w obyciu,pozostawia rowniez duzo do zyczenia jezeli chodzi o samo podejscie do dzieci,taki Ktos powinien pracowac z BARANAMI ale napewno nie z dziećmi
Katedra i Oddział Kliniczny Kardiochirurgii i Transplantologii ŚUM
Marii Curie-Skłodowskiej 9