lekarz Piotr Cwenar

Urolog

4,2

Witam, nie chcę być uszczypliwa, ale ostatni komentarz nie ma ładu ani składu. Jeśli lekarz, o którym mowa, wykrył coś u Pani partnera, to chyba dobrze. Następnie, jeśli inni lekarze stwierdzili, że jest wszystko w porządku, więc moje pytanie...to coś w końcu było czy nie? Odnośnie zabiegu wykonywanego prywatnie, dlaczego partner nie zgłosił się do przychodni lub szpitala?Brak kosztów z zabiegiem! Nie mam zamiaru bronić doktorka, ale nie znoszę opinii , które są nierzeczowe a uwierzcie, że jestem dość wrażliwa na tę elitarną grupę zawodową. Poruszony został także ważny aspekt a mianowicie jego sposób bycia? Ludzie!!! on ma leczyć a nie ucinać sobie pogawędkę ( ewentualnie prywatnie). Mogę śmiało powiedzieć, że gość jest ok, leczy mojego ojca (nie prywatnie!!!!!!!) i z pełną odpowiedzialnością piszę, że nie bierze! Pełne zaangażowanie. Więc zostaje tylko życzyć powodzenia i oby nie zmienił podejścia !

Witam, bardzo odradzam tego Pana, chciał operować u mojego partnera coś czego nie było oczywiście prywatnie. Na szczęście skonsultowaliśmy się z innym urologiem a potem z jeszcze jednym aby mieś pewność i obaj potwierdzili, że wszystko jest w porządku. Nie mam pojęcia co Pan doktor chciał operować byle tylko pieniądze zdobyć. Zdecydowanie odradzam.

Nie oceniam sposobu bycia Pana doktora pomimo iż niektórych może on nieco denerwować. Są tacy, którzy mówią o nim „Buc” lub „Gbur”. Znikome zainteresowanie pacjentem kończy się po wykonaniu świadczenia o dużej ilości punktów rozliczeniowych…. Po operacji, zgodnie z zaleceniami przyszedłem na prywatną wizytę, która trwała kilka sekund (120 zł/s), Pan doktor nie był w stanie wyznaczyć mi terminu badania finansowanego przez NFZ z powodu jak sądzę wyczerpania się limitu. Podczas następnej wizyty udało mi się umówić na badanie, lecz w dniu badania okazało się że informacja o tym nie została przekazana – zapisana… Czekałem pół dnia w szpitalu na badanie które się nie odbyło z przyczyn leżących oczywiście po mojej stronie – otóż nie mogłem spędzić całej soboty ubrany jedynie w flizelinową koszulę na korytarzu. I TAK BYŁO SPOKO BO ZIOMALE RATOWNICY Z IZBY PRZYJĘĆ PRO-RODZINNEJ ZAJMUJĄ SIĘ PACJĘTAMI JAK NAJBLIŻSZĄ RODZINĄ – DO WSZYSTKICH WALĄ NA „TY”

Niezwykle uprzejmy, kompetentny, kulturalny z absolutnie wyjątkowym poczuciem humoru. Zawsze życzliwy, taktowny -bardzo dobry specjalista.

Bardzo dobry fachowiec, godny polecenia, zleca dużo badań, bardzo miły i uprzejmy , bardzo kompetentna osoba,

Rewelacyjny lekarz, fachowiec w swojej dziedzinie, przez kilka lat inny lekarz leczył mnie bez efektu, ten lekarz po kilku miesiącach i masie różnych badań które mi zlecił znalazł przyczynę mojej choroby

Bardzo dobry specjalista,kompetentny,podchodzący do kazdego pacjenta indywidualnie.Stawia na jakosć wizyty a nie na ilość!!!Polecam

Bardzo Mily lekarz, uprzejmy, zdecydowany i stanowczy, dbający z troska o pacjentów. Na pewno nie można powiedzieć o nim ze jest gburem lub nie ma szacunku do innych osób a przede wszystkim swoim pacjentów, bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego przypadku. Zdecydowanie godny polecenia!

Straszny gbur, brak słów, zero szacunku do drugiego człowieka. Wizyta poszpitalna u niego ze względu na to że mój etatowy Urolog terminy ma dopiero za pół roku. Chciałem tylko się dowiedzieć czy mogę wrócić do czynnego uprawiania sportu i NIC SIĘ NIE DOWIEDZIAŁEM. Nawet USG nie zrobił, on za każde słowo zawarte w pytaniu chciałby skierowanie, aby się nachapać!! A tak to on się nie zna, on nie wie itp. Głęboko wierzę w to, że już w niedługim czasie przekona się na własnej skórze, że pieniądze szczęścia nie dają!!! Także lepiej trzymajcie się od niego z daleka, no chyba że macie worek pieniędzy....

Super lekarz,z dużą cierpliwoscią do pacjenta.Bardzo pomógł mojemu tacie, który był u nie jednego urologa w Mielcu.Oby więcej takich lekarzy jak dr Cwenar. Polecam