Arogancki lekarz potraktował mnie jak ...pokazując mi palcem gdzie mam siadać spędziłem na sor 7 godzin i zostałem potraktowany jak nie istota luszka z ostrym bólem żołądkiem ,prędzej już miałem taką przypadłość w innym szpitalu i wyleczyli mnie w ciągu1 nocy i wszystko było ok (nawet nie chciał zobaczyć wyników z innego szpitala a myślałem że wykituję z brak profesjonalizmu.powodu mojego bólu. A żadnym wypadku ordynatorem!!!! żal mi tego .Żal mi tego lekarza,a inni niech pomyślą aby skorzystać z jego usług.
Ten lekarz chyba minął się z powołaniem, byłem u niego na dyżurze nocnym w szpitalu w Lesznie z naderwanym i skręconym stawem skokowym gdzie ten lekarz stwierdził iż nic mi nie jest i mam smarować tylko maścią. Po wizycie u specjalisty w dniu następnym założyli mi gips i ze zdziwieniem pytali dlaczego jeszcze nie mam usztywnionej kostki. Odradzam w 1000 % tego lekarza. Bardzo niemiły i opryskliwy dla pacjenta.