Wybitny specjalista jako jedyny właściwie zdiagnozował problem w mojej ręce dzięki niemu mogę nią poruszać inni specjaliści zalecali zupełnie innne leczenie
Niestety, muszę polecić pana doktora; muszę, bo jest tego wart, a niestety, bo będzie jeszcze bardziej obłożony pracą - jako polecany lekarz, frekwencja pacjentów jeszcze mu wzrośnie a i dostęp do niego będzie utrudniony;
Wspaniały specjalista, trudno i takiego człowieka oddanego temu co robi. Opiekował się moim bolącym kolanem - do dziś mam spokój. Doskwierał mi bark - teraz mam spokój. Wszystkim swoim znajomym polecam mojego kolegę specjalistę, oni również mają takie samo zdanie na ten temat. Pozdrawiam i polecam - Ryszard Ryducha
Super lekarz z powołania bardzo uprzejmy i kompetentny wyrozumiały. Trafna diagnoza i leczenie polecam z przyjemnością Kala
Kala
Pan dr oprócz obejrzenia obrazów rtg mojego dziecka zbadał je należycie i dzięki swemu doświadczeniu wychwycił istotną wadę budowy nogi. Dzięki temu w porę zostały podjęte działania rehabilitacyjne. Jest poprawa. Dziękuję bardzo!
Świetny lekarz. Bardzo sympatyczny i jak najbardziej kompetentny.Polecam!!!
Świetny lekarz. Bardzo sympatyczny i jak najbardziej kompetentny.Polecam!!!
Doktor uśmiechnięty i upszejmy. Szkoda, że nieświeży chuch powoduje niepewność ręki. Robił kiedyś mamie punkcję i "blokadę" w kolano. 3 x wbijał igłę. Od tego czasu mama miała wiele razy podawane leki do kolana, ale nigdy nie miała tyle bólu co wtedy. Nie polecam.
Pan doktór Świąder pracuje w tutejszej poradni , jako lekarz konsultant. Zawsze uśmiechnięty. Podchodzi do każdego pacjenta indywidualnie, tłumaczy pacjentowi sposób leczenia. Nie odmawia przyjęcia jako dodatkowego. Nie patrzy na zegarek. Polecam w 100% jako dobrego , profesjonalnego ortopedę.