dr Barbara Lorek

SPZOZ
Zalesicka 41
97-300 Piotrków Trybunalski

Chodzę do niej od małego, za każdym razem potrafi wszystko wytłumaczyć i nigdy nie postawiła mi złej diagnozy, zna już moją historię leczenia od podszewki. Serdecznie ją polecam.

dr Jacek Surmacz

Piotrków Trybunalski

Bardzo kompetentny lekarz. Przy każdej wizycie robi standardowe badanie wzroku bez względu. Rozwiązał mój problem, z którym inny lekarz nie mógł sobie poradzić. Polecam.

lekarz Marcin Mazerant

Otolaryngolog

447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry Laryngolog!. Kompetentny, rzeczowy. Trafnie stawia diagnozę i prowadzi kompleksowe leczenie. Uprzejmy, taktowny, bez zbytniej poufałości. Polecam!
Opinia dodana przez: BMasin

lekarz Andrzej Stawowy

Neurochirurg

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Wspaniały lekarz. Dokładny, poświęca dużo czasupacjetowi, tłumaczy choroby i efekty przypuszczalne po operacji

lekarz Marta Zaik-Myślińska

97-300 Piotrków Trybunalski

Konkretna,kompetentna sympatyczna,życzliwa pani doktor Jestem już po kilku wizytach i z czystym sumieniem polecam!
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Anna Westrych

Krucza 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Pierwsza wizyta pani doktor wepchnela dziecku 6 cio tygodniowemu patyczek drewniany do buzi po czym go obkrecila i uszkodzila dziecku dziaslo. Jedna z kolejnych wizyt gdzie dziecko bylo szczepione 7 miesiac pani doktor tak naciagnela dziecku napletek ze skora na nim popekala dziecko placze podczas oddawania moczu. Nie polacam brak kompetencji.
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Krzysztof Brucki-Stempkowski

Diabetolog, Internista

Wojska Polskiego 127C/11
97-300 Piotrków Trybunalski

W swoim życiu nie trafiłam jeszcze na tak chamskiego lekarza. Który ocenia pacjenta, nie wiedząc tak naprawdę jakie ma choroby i dlaczego zmaga się z otyłością. Usłyszałam że jestem tak gruba ponieważ nie znam umiaru w jedzeniu. Co jest nie prawdą. Nie polecam i przestrzegam!

lek. dent. Liliana Fulara

Słowackiego 98 (Medyk)
97-300 Piotrków Trybunalski

Naprawdę jeden z najlepszych lekarzy stomatologów jakich znam w kraju. Oprócz pomocy na gruncie dentystycznym potrafi, także doradzić lepiej niż nie jeden specjalista w innych dziedzinach lekarskich.

lekarz Lidia Olejnik-Daniluk

97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry lekarz . Dokładnie bada, wypytuje się o stan zdrowia, samopoczucie.Cena za wizytę nie jest wygórowana. Jestem naprawdę zadowolona .

dr n. med. Stanisław Misztela

Laryngolog

Dzieci Polskich 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Lekarz z doświadczeniem, nie stosuje antybiotyków na chybił trafił tylko stosuje leczenie celowane. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Ewa Haze

Endokrynolog, Pediatra

97-300 Piotrków Trybunalski

Dla mniej nie ma lepszego lekarza w Piotrkowie i tyle. Kompetencja na 100. Moja córka bardzo ją lubi. Nie raz Pani Doktor uratowała nas z opresji nawet przez telefon. Polecam

lekarz Krzysztof Grejcz

Przychodnia
Adama Próchnika 17
97-300 Piotrków Trybunalski

Najlepszy lekarz psychiatra u jakiego kiedykolwiek byłem. Z wielką przyjemnością zostawiam pięć gwiazdek!
Opinia dodana przez: Anonymous

lek. dent. Lidia Maciejewska-Siemaszko

Ortodonta, Stomatolog

Wysoka 5/4
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani skierowała mnie na usunięcia zębów bez możliwości innego leczenia, teraz żałuję że u niej zostałam

lekarz Cezary Paszkowski

97-300 Piotrków Trybunalski

Byłam u doktora i prywatnie i przez NFZ świetny ortopeda, bardzo dobrze podejście. Jednym rzeczowo opisał mój problem z kolanem. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Maria Trzebska

Biała 22
97-300 Piotrków Trybunalski

Nie polecam, Pani doktor niekompetentna i nieuprzejma. Odradzam każdemu, szukajcie innego stomatologa

lek. med. Paweł Krauze

97-300 Piotrków Trybunalski

W dniu wczorajszym miałem wizytę u ortopedy Paweł Krauze.Powiedzial że kończy moje leczenie ponieważ jestem już w stanie chodzić mimo iż informowałem że ledwo co chodzę i odczuwam jeszcze ból tego mięśnia.Ortopeda poinformował że nie wystawi mi L4 (mam ciężką pracę fizyczną) ponieważ zakończył moje leczenie i wystawi mi zaświadczenie o niezdolności do pracy natomiast na zaświadczeniu jest informacja że jestem zdolny do pracy i nikt nie chce mi tego …
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lekarz Ewa Karzewnik

Endokrynolog

Słowackiego 98 (Medyk)
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani Doktor jest strasznie nieuprzejma. Tydzień temu miałam u nich w placówce badania krwi (muszę dojeżdżać tam 90km) dziś miałam wizytę i nic nie wiem o swoich wynikach. Nie pokazano mi ich, Pani Karzewnik tylko stwierdziła, ze coś jeszcze jest nie tak więc zwiększyła mi dawkę leku. Na moje pytania odpowiadała z wielką łaską i ciągłym wzdychaniem. Nie udziela konkretnych informacji o stanie zdrowia Pacjenta, ani go nie słucha. Pytając …

lekarz Jarosław Droś

Urolog

Przychodnia
Polna 13/13A
97-300 Piotrków Trybunalski

Brak komputera w gabinecie aby ocenić badanie na płytce z urografi trzeba położyć się do szpitala coś jest nie tak!!!!
Opinia dodana przez: Iwona

Zbigniew Haze

Ginekolog położnik, Ginekolog

Prywatny Gabinet Ginekologiczny
97-300 Piotrków Trybunalski

Nie rozpoznał mojej dolegliwości, jest niecierpliwy i nie tłumaczy dobrze. Przepisuje leki rutynowo.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Paweł Sochaczewski

Słowackiego 87/89
97-300 Piotrków Trybunalski

Ten pan nie powinien być lekarzem. Trafiłam Do szpitala w Turku w 8 tygodniu ciąży z krwawieniem. Była sobota popołudniu, więc "pan doktor" był strasznie zniesmaczona faktem,że w ogóle musi mnie zbadać i przyjąć na oddział. W niedzielę rano krwawienie się mocno nasililo, więc zgłosiłam to na obchodzie, po czym reakcja "pana doktora" była nastepujaca: ja na to nic nie poradzę!!!! Po kilku godzinach zgłosiłam się do pielęgniarek,ponieważ krwawienie nie …