Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Wrzosowiak"

Uprzejmość personelu

Opieka medyczna
Dostępność informacji
Wyposażenie pomieszczeń
Kompleksowość leczenia

Przychodnia Wrzosowiak to najgorsza przychodnia pod słońcem. Z takim brakiem kompetencji i szacunku dla pacjenta nie spotkałem się nigdy. Mistrzyniami są pani Zalasińska, która pomimo wypisanych na ścianie godzin pracy, wychodzi z gabinetu i znika na ponad pół godziny, nie informując o tym pacjentów. Po rozmowie z kierowniczką przychodni dowiedziałem się, że pani wyszła na śniadanie. Pani kierownik była zdziwiona moim oburzeniem, ponieważ uważała, że każdy musi jeść. Oczywiście, że tak, ale nie w godzinach pracy i w czasie kiedy ma przyjmować pacjentów. Następna pani, posiadła wyjątkową zdolność badania pacjenta na odległość - nie odrywając swoich szanownych pośladków od fotela zbadała mi gardło i przepisała antybiotyk, świecąc na nie latarką z odległości dwóch metrów. Mistrzyni medycyny bezdotykowej.
Każdemu, któremu jest drogie zdrowie odradzam korzystania z tej placówki niemedycznej.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii