NZOZ ArkaNZOZ Arka - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3

NZOZ Arka

O nas

Zapraszamy do kontaktu - nasza infolinia działa codziennie. Potrzebujesz tele-porady lub pilnej pomocy? Kontakt: +48 880-245-685, +48 692 464 346

Nasza …

Nasza placówka medyczna działa w modelu hybrydowym - zarówno stacjonarnie jak i on-line. Zapraszamy na naszą stronę internetową w celu szczegółowego zapoznania z ofertą kliniki:

www.nzoz-arka.eu

Specjalizujemy się w konsultacjach z zakresu:
- farmakologia kliniczna
- ginekologia
- anty-kon.cep.cja
- leczenie nie-płod.ności
- seksuologia
- diag nostyka lab.orat.oryjna - pełen zakres
- USG piersi, tarczycy, jamy brzusznej, jąder
- badania pre na talne - TEST SANCO
- zabiegi chirurgiczne
- laparoskopia
- histeroskopia
- kolposkopia
- konsultacje on-line z wystawieniem e-rec epty
- zabiegi wazektomii, laparoskopii jajowodów oraz ginekologii estetycznej - więcej pod adresem: https://bezpiecznezabiegiczechy.eu/o-nas

Nasi lekarze

Ortopeda (+1 więcej)
Ginekolog położnik (+4 więcej)

Kompleksowość leczenia

W naszym przypadku fototerapia w domu okazała się skuteczna. Około 30 godzin naświetlania w ciągu 2 dni i poziom bilirubiny spadł z 248 do 165. Żona nie musiała odstawić pokarmu także jestem bardzo zadowolony. Polecam

Kompleksowość leczenia

Bardzo fajna opcja dla rodzicow ktorzy nie chca spedzic swiat na naswietlaniach w szpitalu. Pan dr Balasz stanol na wysokosci zadania i zaczelismy naswietlania juz w wigilie a do dzisiaj poziom bilirubiny spadl z 230 do 170. A i serdeczne "podziekowania" dla pani doktor pediatry ktora twierdzi ze te lampy nie dzialaja i najchetniej skieruje nas do szpitala naswieta.

Kompleksowość leczenia

super super super!!!! lampa łózeczkowa zadziałała :) dzięki szybkiej reakcji doktora Bałasza nie musieliśmy spędzić paru dni w szpitalu na naświetlaniach :) nasz wynik: 3 doby naświetlania (w sumie 32 godziny) i spadek poziomu bilirubiny z 13 do 6 jednostek Dziękujemy :)))

Kompleksowość leczenia

Dziękuję za możliwość szybkiego wypożyczenia lampy do fototerapii dziecka. Dzięki szybkiej interwencji i bardzo profesjonalnej poradzie pana doktora Michała Bałasza, nie musieliśmy wracać do szpitala na leczenie. Bardzo dziękuję!

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii