| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Serdecznie polecam Pana Doktora, profesjonalista w 100%. Pana doktor usuwał mi dwie ie ósemki, głęboko schowane w dziąsłach do tego duże. Zabieg był raczej z tych trudniejszych, nie było lekko ale czułam, że jestem w odpowiednim miejscu i w odpowiednich rękach. Wszystko ładnie się wygoiło a leczenie przebiegło dokładnie tak jak Doktor mi powiedział. Przede mną jeszcze dwie ósemki do usunięcia, czekam już w kolejce do Pana , nie wyobrażam sobie abym miała z tym pójść gdzie indziej. Polecam! https://www.4udentalclinic.pl/
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii