Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 3123 placówki
DODAJ OPINIĘ
Bardzo ładna przychodnia, czysto i przyjemnie. Obsługa bardzo kompetentna. W moim przypadku lekarz stanął na wysokości zadania. Polecam !
Opinia dodana przez Anonim
Polecam placówkę na Mokotowskiej. Wyważone podejście do pacjenta, dyskrecja i atmosfera pełna zrozumienia. Dodatkowo przyjazne podejście od pierwszej wizyty. Niebagatelne znaczenie ma wystrój placówki, który wręcz kojąco wpływa od samego wejścia. Polecam.
Opinia dodana przez Anonim
Świetna opieka, zawsze precyzyjne informacje i trafne diagnozy. Niesamowicie sympatyczna, rzeczowa obsługa w punkcie pobrań.
Opinia dodana przez Sławomir
Bardzo polecam stomatologie Łukiska Medicover. Wykwalifikowani lekarze, opiekuńcza higienistka p.Mazur, miła obsługa.
Opinia dodana przez Sł.
Obsługę salonu oceniam bardzo nisko. Oczywiscie do czasu złożenia zamówienia wszystko było super, ale jak już złożyłam zamówienie i zapłaciłam, to zostałam totalnie olana. Okulary mialy być do odbioru w ciagu 10 dni roboczych, a były po prawie 6 tygodniach i nikt nawet nie raczył mnie poinformować o wydłużającym się czasie realizacji. Sama dzwoniłam tam 2x i dostawałam informacje, ze zaraz bedą gotowe (a i tak nie były). Poza tym …
Opinia dodana przez Ewelina
Niestety nie mogę wystawić tak dobrej opinii ja inni. Totalna porażka. Okulary miesiąc od odebrania porysowane szkła (mino dbania i stosowania się do zaleceń producenta i sprzedawcy). Jedno szkło lekko się rusza. Reklamacja i obsługa poniżej krytyki. Nie chce opisywać szczegółów ale bardzo duże rozczarowanie jak na taką firmę. Nic się nie należy i nic nie uznają wszystko wina klienta i propozycja połowy kwoty celem wymiany szkieł na nowe oczywiście …
Opinia dodana przez Krzysztof
poziom kultury osobistej pseudo pielegniarek na poziomie zerowym nie mam pojecia gdzie te paniusie byly wychowywane ale naprawde do pracy to przychodza chyba za kare
Opinia dodana przez Anonim
Pomimo opłacenia wizyty i przyjścia w wyznaczonym terminie i zarejestrowania się w rejestracji! - wizyta nie doszła do skutku. Pan doktor mnie nie przyjął, bo na komputerze nie miał uruchomionej wizyty. Zanim sprawa się wyjaśniła - skończył się czas mojej wizyty. Czyli za 180 zł miała trwać 5 minut. Miałam problemy z odzyskaniem wpłaconych pieniędzy. Szkoda nerwów - porażka.
Opinia dodana przez Joanna