Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 3123 placówki
Bardzo miła obsługa, szybkie terminy do stomatologa. Pani Doktor Grądkowska - przemiły lekarz z powołaniem. Przyjęła zarówno mnie jak i mojego syna. Polecam
Opinia dodana przez Kamil
Bardzo dobra klinika chirurgiczna w Warszawie. Miałam tam wycinane wrastające paznokcie, jestem też pacjentką poradni stomatologicznej. Z usług i opieki jestem bardzo zadowolona, miejsce czyste, nowoczesne, bardzo dobrze wyposażone. Łatwo trafić.
Opinia dodana przez Karolina
Wspaniała Przychodnia, wspaniali lekarze i wspaniała obsługa. Leczę się w tej Przychodni od lat (żona również) i nie mogę powiedzieć złego słowa. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby nie umówić na czas wizyty u lekarza rodzinnego (a tele wizyty są dostępne praktycznie od ręki). Lekarze są bardzo profesjonalni i pomocni. Wyjątkowo profesjonalny personel placówki zawsze pomoże umówić badania w innych placówkach na trudniejsze badania / RTG / USG itd = …
Opinia dodana przez Paweł
Trafiłam do placówki w ramach rehabilitacji po zabiegu cieśni nadgarstka (po 8 m-cach, wcześniej korzystałam dwukrotnie z rehabilitacji w innych poradniach); jestem zachwycona podejściem do pacjenta Pań z kinezytorapii - ogromna empatia p. Olgi, Bożenki i Karoliny (akurat te Panie zajmowały się mną). Ćwiczenia, które wykonywałam pod nadzorem tych Pań przyniosły ogromną ulgę. Świadczy to o ogromnej wiedzy i umiejętnościach tych Pań. Stokrotne podziękowanie w powrocie do normalności (prawa ręka). …
Opinia dodana przez Anonim
Zdecydowanie polecam. Widać, że Pani stomatolog nie marnowała czasu na studiach. Niezwykle miły, fachowy, spokojny wręcz opiekuńczy personel. Leczę się u Pań już 2 rok i nie wyobrażam sobie, że musiałbym zmienić placówkę.
Opinia dodana przez Wojciech
Serdecznie polecam! Specjaliści światowej klasy, przesympatyczna obsługa, miejsce w którym Pacjent czuje się zaopiekowany, czuje się bezpiecznie, szeroki wachlarz badań diagnostycznych :)
Opinia dodana przez Magdalena
Bardzo ładna i nowoczesna przychodnia. Obsługa kompetentna, pomocna chętnie i uprzejmie udzielająca porad związanych z rezerwacją terminów. Byłam na USG 4D i otrzymałam zdjęcia oraz film z badania w bardzo dobrej jakości. Kadra lekarzy wydaje się być bardzo dobra (jeżeli nie najlepsza w Warszawie), ale korzystałam tylko z usług ginekologa, więc z praktyki nic więcej nie dodam.
Opinia dodana przez Kaśka
Doktór Izabela Borowiecka, przychodnia "Verde" znakomity kontakt z pacjentem, wnikliwa ocena stanu zdrowia i świetne dobranie sposobu leczenia
Opinia dodana przez Anonim
Lekarze bardzo empatyczni z dużą wiedzą. Bardzo fachowa i kompetentna pani dietetyk. Dzięki Programowi utraty wagi z balonem Elipse zrzucilam 20 kg. Efekty utrzymują się od ponad 10 miesięcy. Bardzo wszystkim dziękuję
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany
Wspaniałe miejsce w sieci warte zapamiętania. W ostrej sytuacji umówiłem telefonicznie wizytę domową specjalisty z dnia na dzień. Osoba, z którą rozmawiałem musiała tylko sprawdzić, czy lekarz da radę. W nocy sytuacja radykalnie się poprawiła i wizyta przestała być konieczna. Jeszcze przed 7 rano mogłem bez żadnych problemów wizytę odwołać. W mojej ocenie ci ludzie wykazują wielką determinację i oddanie, by służyć swoim pacjentom. Bardzo dziękuję!
Opinia dodana przez Anonim
Z czystym sumieniem polecam placówkę Ochota Medical Center. Lekarze jak i cały personel są naprawdę bardzo profesjonalni i pomocni. Byłam na wizycie u dr Gardockiego i na pewno będę wracać do tego lekarza i placówki. POLECAM
Opinia dodana przez Anonim
Polecam. Nie wie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność. Jak dla mnie - wszystko ok. Tak świetnej opieki dawno nie miałem. Każdemu choremu polecam taką opiekę.
Opinia dodana przez Anonim
Bardzo polecam, robiłem lifting twarzy. Cały personel i Doktor bardzo pomocni. Efekt super, lepszy niż oczekiwałem
Opinia dodana przez Anonim
Z całego serca polecam Klinikę Neurochirurgii w IPiN. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalnej pomocy jakiej udzielono mojej żonie (przepuklina dysku lędźwiowego L5). Szczególnie dziękujemy Panu doktorowi Sławomirowi Barszcz i troskliwym pielęgniarkom za opiekę, wsparcie i uśmiech !!!
Opinia dodana przez Krzysztof
Do Warszawskiego Ośrodka Proktologii w szpitalu Św. Elżbiety trafiłam z ciężkim przypadkiem, według lekarzy w innym szpitalu - nieoperacyjnym. Zostałam przyjęta na konsultację i ku mojej ogromnej radości zespół specjalistów docent Kołodziejczak zdecydował się podjąć operacji. Dzięki nim jestem teraz zdrowa, pozbyłam się wstydliwych objawów i wreszcie żyję na pełnych obrotach. Polecam serdecznie szpital, opieka na najwyższym poziomie, czysto, przytulnie.
Opinia dodana przez Marta
Polecam przychodnie na badania okresowe. Wybierając się na wizytę, zapomniałem skierowania. Panie z rejestracji, najpierw mnie uspokoiły, następnie wykonały krótki telefon, po czym udałem się na dwie miłe, szybkie i konkretne wizyty (łącznie 15 minut) i już miałem wolne popołudnie. Kierowca
Opinia dodana przez Anonim
Mogę spokojnie polecić przychodnię. W tym miejscu wykonywane są wszelkie badania, które umożliwiają szybszą diagnozę. Miejsce czyste, bogate w sprzęt, a do tego wszystkiego świetni lekarze i bardzo miła obsługa.
Opinia dodana przez Mania
Jestem starym pacjentem dr. Krzysztofa Szali. Doktor przyjmował wcześniej na Mokotowie, dziś miałem okazje do sprawdzenia nowej placówki SKJ CM na Wilanowie. Bardzo miła obsługa i przytulne wnętrze sprawia iż jestem rozluźniony przed zabiegiem. Polecam – bezstresowo i komfortowo.
Opinia dodana przez wyczi
Przemiła obsługa na recepcji, Panie bardzo pomocne i uśmiechnięte. Pan doktor Kieszek przemiły. Wyjaśnił mi wszystkie moje wątpliwości. Na pewno będę polecała tego lekarza.
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany
Najlepsza nowoczesna klinika w jakiej byłem. Atmosfera niebywała wręcz koleżeńska. Kawka w poczekalni jak w kawiarni....extra. czysto, piękny wystrój, muzyczka. No rewelacja
Opinia dodana przez Piotr