lekarz Jolanta Magnuszewska

ul. Krakowska 26
42-200 Częstochowa

Dr Magnuszewska już przyjmuje!! Jest to jedyny fachowy lekarz w Częstochowie. Nie umiem opisać dość odpowiednio ale byłam u kilku lekarzy a tylko Ona potrafiła mi pomóc. Każdy leciał po łebkach by tylko odbebnić pacjęta, skasować forse i przepisać to co się standardowo daje. Tylko ona zrobiła odpowiedni wywiad, nie zbagatelizowała tego co mówię i podjęła odpowiednie leczenie, po przeprowadzeniu oczywiście odpowiednich badań. Dzięki niej mam dziecko!!! Oprócz tego, że …

lekarz Przemysław Janus

Lekarz rodzinny

wizity domowe
42-200 Częstochowa

Polecam. Swietny lekarz, szczegółowe wyjaśnienie problemów bez pośpiechu, z dużą cierpliwością. Oby bylo więcej takich lekarzy. Jeszcze raz polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra Nowakowska

Klaudiusz Olszowski

Iwaszkiewicza 9 m 23
Częstochowa

Dziękuję za udaną operację. Pan Klaudiusz jest wysokiej klasy specjalistą, zaangażowanym lekarzem, pełnym humoru i dobrej energii człowiekiem. Polecam z całego serca. Świetny chirurg.
Opinia dodana przez: Krzysztof Korbel

lekarz Kamila Ślęzak-Januszko

ul. Lechonia 7/35
42-229 Częstochowa

Lekarz anioł - kulturalna (przedstawia się na początku wizyty), uprzejma, spokojna, uśmiechnięta, dowcipna, a przy tym fachowa i traktująca pacjenta poważnie (tłumaczy, pokazuje problem na zdjęciu, wyjaśnia wątpliwości jasno i przystępnie). I to wszystko na NFZ😃 Można? Można.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jerzy Wnuk

Elbląska 15
42-200 Częstochowa

Wspaniały lekarz, cudowny człowiek, oby więcej takich specjalistów było w Częstochowie. Stawia trafne diagnozy i ma bardzo konkretne podejście do pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Paweł Wodecki

Chirurg naczyniowy

CENTRUM MEDYCZNE KLARA
Wały Dwernickiego 43/45
42-202 Częstochowa

fantastyczny fachowiec i pozytywna pelna energii osoba.Do rany przyłóż.Zlikwidował moj problem z zylakami .Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Stanislaw

lekarz Urszula Andree

Laryngolog

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Wspaniała Lekarka.Godna zaufania.Pomogła mojemu synowi i wyleczyła nagłą utratę słuchu.Bardzo starannie i bez pośpiechu bada pacjenta,Na pewno będę korzystać z pomocy Pani Doktor w razie potrzeby.
Opinia dodana przez: lipnik32

dr Kamila Szyller

NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
42-200 Częstochowa

Pani doktor jest bardzo miła i uprzejma. Od wejścia wzbudza pozytywne nastawienie. Dokładnie wysluchuje pacjenta, a potem dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane z dolegliwościami. Tworzy atmosferę w której pacjent czuje się dobrze i wzbudza zaufanie.

lekarz Piotr Kamkow

NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
42-200 Częstochowa

Bardzo przyjazny Lekarz ,godny polecenia .Normalnie można porozmawiać Konkretnie podchodzi do problemu pacjenta Empatyczny 🙂
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Iwona Dobrakowska-Złotnik

Prywatna Przychodnia Lekarska
ulica Orkana 139b
42-200 Częstochowa

Bardzo mi pomogła i nadal pomaga. Zaczęłam żyć od nowa. Leczenie nadal trwa, ale są postępy. Bardzo dobre podejście. Potrafi słuchać i doradzić. Jest jedynym lekarzem do którego mam 100% zaufanie.
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Marcin Drygalski

Centrum Medyczne Klara
Częstochowa, Wały Dwernickiego 43/45
42-200 Częstochowa

Gorąco polecam . Doskonały fachowiec i dusza człowiek. Ma czas ,aby wytłumaczyc wszystko pacjentowi i fachowo postawić diagnozę. Miałam operowane kolano-zerwałam więzadło krzyżowe . Teraz jeszcze się rehabilituję ale jest wszysko super.

lekarz Paweł Janecki

al. Aleja Pokoju
42-200 Częstochowa

Super lekarz , leczy mnie od 2009 roku, uratował mi ręce gdzie inni lekarze rozkładali ręce będę zawsze wdzięczna , jest lekarzem z powołania ma fajne podejście do pacjenta

lekarz Włodzimierz Migacz

MM-Med Częstochowa
Gajowa 44
42-200 Częstochowa

PAN DOKTOR TO WSPANIALY CZLOWIEK! EMPATYCZNY, DOSKONALY FACHOWIEC! SZYBKA REAKCJA, SKIEROWANIE NA OPERACJE I JUZ JESTEM PO WSZYSTKIM. URATOWAL MI PAN ZYCIE PANIE DOKTORZE! BARDZO Z CALEGO SERCA PANU DZIEKUJE!

lekarz Anna Minkner

Neurolog dziecięcy, Neurolog

GABINET PRYWATNY
Cz-wa, ul.Gen. Andersa 12
42-200 Częstochowa

Pani dr jest dość specyficzna w mojej ocenie co nie oznacza nic złego. Do pani dr trafiliśmy z 8 msc dzieckiem po napadzie drgawkowym. Obecnie dziecko leczone na padaczkę. Uważam że pani dr jest lekarzem z powołania, jest miła rzeczowa, sama opowiada wszelkie szczegóły choroby tak że nie trzeba już o nic pytać. Chodzimy do pani dr prywatnie i uważam że nie zdziera z nas. To prawda można się dodzwonić …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Jacek Ziębiński

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Serdecznie polecam! Pan Doktor prowadził moją pierwsza ciąże. Bardzo rzetelny, troskliwy i oddany swojej pracy z dużą wiedzą i doświadczeniem. Interesuje się swoimi pacjentkami zarówno w trakcie ciąży jak i po urodzeniu dziecka.

lekarz Lech Panek

Al. Najświętszej Marii Panny 52
Częstochowa

Bardzo konkretny i miły lekarz,Zrobił badanie i dokladnie wszystko wyjaśnił.Wizyta na fundusz.Polecam z całego serca.

lekarz Piotr Ślęzak

Chirurg ogólny, USG

Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszańska 25a
42-200 Częstochowa

Nie daje 5 gwiazdek bez powodu. Specjalista z prawdziwego zdarzenia ,wiedza na najwyższym poziomie ,podejście do pacjenta ....inni specjaliści powinni tego podejścia do pacjenta właśnie uczyć się od p.Doktora Ślezaka .Brawo że w Częstochowie mamy takie skarby👍👍👍👍😊
Opinia dodana przez: Adam

lek. stom. Marek Parchański

Ortodonta

Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna
Pużaka 13 lok. 3
42-200 Częstochowa

Nosilam aparat ortodontyczny przez 4lata nie powiem ze bylo lekko i nie powiem ze bylo tanio...ale moge powiedziec jedno bylo warto! Wlasnie mam juz sciagniety aparat i jestem bardzo zadowolona ,nie spodziewalam sie ze moje zeby moga wygladac tak ladnie, czesto dramatyzowalam podczas calego leczenia , bol ,dolek czy warto wogole przez to wszystko przechodzic... kazda aktywacja czy zmiana luku bywala bardzo ciezka...psychika wystawiona na probe.... i ten czas 4 …
Opinia dodana przez: Ewela

lekarz Przemysław Gorzelak

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Jeden z wyjątków u nas w mieście. Życzliwy, spokojny, uśmiechnięty. Traktuje człowieka jak kogoś komu chce pomoc i nie bagatelizuje.
Opinia dodana przez: Sara

lek. dent. Halina Winczo

Olsztyńska 109
Częstochowa

Pani doktor jako jedyna z okolicy Opole - Cęstochowa odebrała telefon w niedzielę. Moje dziecko (6-cio latek) pilnie potrzebowało pomocy ze względu na zgorzel i opuchliznę, która pojawiła się w nocy. Pani doktor szybko i sprawnie rozwiązała problem, mój synek płakal tylko profilaktycznie przy znieczuleniu, a nawet się nie zorientował, kiedy ząb został wyrwany. Ząb dostał na pamiątkę i śmieje się zadowolony, że juz go nie boli. Polecam.