Gabinet Chirurgii Laserowej Piotr Gross
Rubież 14 b
Doktorze dziękuję serdecznie za pomoc. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wrastający paznokieć wyleczony bezboleśnie. Efekt zabiegu zachwycający. Polecam wszystkim pacjentom potrzebującym pomocy.
ProfMedica - Prywatna klinika
Kutrzeby 16
Bardzo polecam Pana doktora, w życiu nie spotkalam tak miłego symatycznego lekarza. Z poczuciem humoru, profesjonalne podejście do pacjenta
Badanie proktologiczne zawsze kojarzy się z dyskomfortem, uczuciem zawstydzenia i strachem. Jednak czasami trzeba się na nie zdecydować, bo coś doskwiera, bo po prostu strach, że coś się niedobrego dzieje ze zdrowiem. Cieszę się, że się zdecydowałam na tą wizytę. Pan Doktor bardzo miły, empatyczny, delikatny i podczas badania i w trakcie zabiegu. Wszystko dokładnie mi wytłumaczył, przedstawiając różne opcje leczenia. W swojej specjalizacji wzorzec do naśladowania. Małgorzata
Doktor bardzo nieuprzejmy. Brak udzielenia żadnych informacji dotyczącej profilaktyki. Pacjent traktowany jest jak przedmiot i tylko kolejny przypadek. Bardzo odradzam wizytę u tego "specjalisty", ponieważ jest to temat drażliwy a od doktora bije brak profesjonalizmu.
Międzychodzka 10 lok. 38
doktor nieprzyjemny i arogancki wulgarnie zachowywal sie w stosunku do mnie i do mojej mamy z ktora weszlem razem do gabinetu jestem pacjentem po calkowitym usunieciu jelita grobego i usunieciem czesci zaladka i mam otworzony wewnetrzny zbiornik jelitowy miewam ostre bole i mam stwierdzone zapalenie zbiornika jelitowego pan doktor nie zrobil nic i nie zastosowal zadnego leczenia wydojil ze mnie 900 zlotych i nie zrobil zadnych badan nie polecam tego ...
Dzien dobry.
Uprzejmie pragne publicznie podziekowac Panu Doktorowi za fachowe podejscie do
sprawy orzeczenia o stopniu niepelnosprawnosci.
Podczas posiedzenia orzekajacego Pan Doktor lapidarnie to znaczy krótko, zwięzle
zapoznal sie z historia mojej choroby zasadniczej i schorzen wspolistniejacych.
Bezposrednie badanie przedmiotowe takze sprawne i krotkie .
A co takze wazne Pan Doktor ograniczyl do minimum stresownosc posiedzenia.
Bardzo dziekuje i polecam.Opinia dodana przez: Krzysztof
ulica Franciszka Morawskiego 1/52
Nie polecam. Przez pół roku byłam leczona na zupełnie inne schorzenie niż miałam. Bez żadnej poprawy. Dopiero konsultacja u innego lekarza pokazała co mi jest naprawdę.
WCM Remedium
Os. St. Batorego 80A/B/D
Jestem właśnie po operacji pęcherzyka żółciowego u dr, z każdym dniem czuję się coraz lepiej. Lekarz od początku odpowiadał na wszystkie moje zapytania, rozwiewał wątpliwości, a lista nie ukrywam była długa. Czułam, że wie co robi, byłam przez to spokojna. Polecam wszystkim. I jeśli ktoś ma też ochotę na spokojny, przyjazny, odgadujący w mig potrzeby pacjenta, tłumaczący i miły personel w cichym szpitalu to polecam oddział w Chodzieży. Jeszcze raz ...