Profesjonalista w każdym calu. Miły rzeczowy i stać to zawsze na miłe slowo. W tych czsach ciężko spotkać takiego milego lekarza
Jest wspaniałym lekarzem.Godnym polecenia.Wspaniala komunikacja .,poczucie bezpieczeństwa w rękach tego lekarza.Dziękuję.
To był wspaniały specjalista i niezwykle sympatyczny i miły człowiek. Niósł pomoc niezależnie od pory dnia i nocy. Uratował życie dwóm osobom w mojej rodzinie.
Wspaniały lekarz z powołania. Niezwykle cierpliwy i bardzo delikatny, co jest niezwykle ważne w tym bolesnym schorzeniu. Doskonały specjalista w swojej dziedzinie, który nie pozostawia pacjenta samemu sobie. Wszystkie problemy dokładnie tłumaczy.
Jestem szczęśliwa, że w końcu trafiłam do gabinetu nie tylko prawdziwego specjalisty, ale po prostu wspaniałego człowieka. Polecam wszystkim, którzy stracili nadzieję borykając się z tym problemem.
Jestem właśnie po operacji pęcherzyka żółciowego u dr, z każdym dniem czuję się coraz lepiej. Lekarz od początku odpowiadał na wszystkie moje zapytania, rozwiewał wątpliwości, a lista nie ukrywam była długa. Czułam, że wie co robi, byłam przez to spokojna. Polecam wszystkim. I jeśli ktoś ma też ochotę na spokojny, przyjazny, odgadujący w mig potrzeby pacjenta, tłumaczący i miły personel w cichym szpitalu to polecam oddział w Chodzieży. Jeszcze raz ...
Serdeczne podziękowania dla pana doktora za poświęcony czas i pełen profesjonalizm. Lekarz kompetentny i wyrozumiały, a także troskliwy i przewidujący. Byłam operowana przez pana Jacka, nie mam zastrzeżeń i serdecznie polecam, 5/5 ;)
Pan doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, wspaniały lekarz i praktyk.. z problemami, które miałem wiele lat lekarz poradził sobie bez problemu..
POLECAM!!!
Bardzo miły i życzliwy lekarz.Świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, Jasno przedstawia sytuacje. Leczenie i zabieg na drogach żółciowych przynosi efekty. Szczerze polecam.
Pan doktor jest chamem . Prywatny gabinet moim zdaniem traktuje jak fabrykę pieniędzy.
Byłam u niego w październiku z przetoką odbytową-pochwową. Po pierwsze potraktował mnie jak intruza bo za dużo chciałam wiedzieć, za 7 minut wizyty ( w międzyczasie odebrał 2 prywatne telefony) zapłaciłam 300 złotych.
Stwierdził, że pomoże mi tylko stomia . Na moje pytanie jak długo będę miała stomię odpowiedział, "w pani wieku to może już pani nosić ...
Pan orzecznik zus (zakład utylizacji szmalu) pomaga swoim mocodawcą nie wypłacać należnych kwot odszkodowań, uważam za nie etyczne bycie proktologa w komisji orzekającej niedowłady spowodowane uszkodzeniem rdzenia kręgowego, ale dla kasy można wszystko!!!! Nawet nie można mówić o jakichkolwiek kwalifikacjach do tego rodzaju uszczerbków na zdrowiu. Być orzecznikiem zus to sposób na wszechwiedzę.