Pruszcz Gdański

lekarz Adam Kaczmarkiewicz

Cyprysowa 5a/8
83-000 Pruszcz Gdański

W końcu ktoś miał odwagę podjąć w mojej sprawie jakąś decyzję........ Czas wizyty mógłby być nieco dłuższy ale jak na fundusz to i tak była długa (mam porównanie). No i w końcu jest porządek. Przychodzę na swoją godzinę i wchodzę mniej więcej o czasie a nie za 2 godziny. Polecam
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Andrzej Skorek

Laryngolog

Widokowa 6
83-000 Pruszcz Gdański

Wspaniały lekarz. Pomógł mojej mamie Stefanii w ulżeniu jej problemom z kanałem łzowym. Wzór doktora. A przy tym bardzo kulturalny, życzliwy i uśmiechnięty.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Małgorzata Kotajny

Mickiewicza 1
83-000 Pruszcz Gdański

Bardzo profesjonalnie. Sama jestem medyczką i wiem jak czasem wyglada badanie okulistyczne . Polecam, cena faktycznie przystępna a do tego czas oczekiwania szybki. Odbiór okularów również. Pozdrawiam serdecznie Panią doktor i Pana optyka również.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Wojciech Marks

Chirurg ogólny, Ortopeda

NZOZ "Lemed"
Raciborskiego 1A/C/L1
83-000 Pruszcz Gdański

Bardzo dobry lekarz. Doktor wszystko dokładnie wyjaśnia. Nie trzeba zadawać pytań. Zdecydowanie polecam.

dr n. med. Piotr Czarniak

Nefrolog dziecięcy

Przychodnia Specjalistyczna Medivec
ulica Chopina 19/11
83-000 Pruszcz Gdański

Bardzo dobry nefrolog dziecięcy. Ma dobre podejście zarówno do dzieci, jak i do rodziców. Badanie jest wykonywane dokładnie i w spokojnej atmosferze, bez stresu dla dziecka. Doktor wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania, daje konkretne zalecenia. W razie potrzeby panikujacych rodziców potrafi uspokoić rzeczowymi, konkretnymi argumentami. Dr Czarniak wyprowadził moje dziecko z refluksu 4 stopnia, za co jestem mu wdzięczna. Polecają go i chwalą jego kompetencje inni lekarze, m.in. w szpitalu …

lek. dent. Maciej Goczewski

Okrzei 4
83-000 Pruszcz Gdański

Faktycznie bardzo drogo. Za leczenie kanałowe 7 dolnej zapłaciłam 3800 zł. Lecz sposób leczenia i jakosc wykonanej przez doktora Goczewskiego pracy w 100% rekompensuje powyższy wydatek. Bardzo polecam

lekarz Bożena Nowak-Zając

Pogodna 1
83-000 Pruszcz Gdański

Bardzo dobra lekarka wyleczyła mi 4 tygodniowe dziecko , w przechodni nie chcieli się moim dzieckiem zająć. Bardzo polecam panią doktor dziecko bada szczegółowo już parę razy byliśmy i zawsze choroba i leki odpowiednio trafione.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Urszula Woźniak-Białobrzeska

Diabetolog, Gastroenterolog

NZOZ im. Ireny Olborskiej
Obrońców Poczty Polskiej 21/22
83-000 Pruszcz Gdański

Witam, miałam okazję być pacjentka tej Pani doktor i trochę tego żałuję. Była to moja pierwsza wizyta i na pewno ostatnia. Pozwolę sobie napisać kilka słów na temat podejścia do pacjenta - nie oceniam tu kompetencji lekarskich w zakresie wiedzy i doświadczenia. Już czekając na wizytę słyszałam krzyki z gabinetu, i nie były to krzyki pacjenta. Na wstępie wizyty oberwałam za pacjentów, którzy zapisują się na wizyty i nie przychodzą …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Grażyna Piotrowicz

Gastrolog, Internista

Przychodnia Swissmed
Wita Stwosza 1
83-000 Pruszcz Gdański

Jest kompetentna /wiedza plus doświadczenie tj. mądra/ i empatyczna jako człowiek i lekarz. Wielokrotnie korzystałem z jej umiejętności, skutecznego usuwania wielu polipów. Dzięki temu do dziś chodzę po tym świecie. W pełni polecam
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Małgorzata Krac

Lekarz rodzinny

Przychodnia Swissmed
Wita Stwosza 1
83-000 Pruszcz Gdański

Nie polecam pani doktor. Przywiozłam do pani na wizytę swojego tatusia, pani doktor podczas badania nie „wybadała”, że tatuś ma poważnie chore serce. Trafił do szpitala z zagrożeniem życia. W szpitalu lekarze powiedzieli wprost, że w każdej chwili mógł umrzeć. Zero podejścia do pacjenta.

lekarz Iwona Flis

Pruszcz Gdański

Pani Iwona Flis jest lekarzem z kompleksem małego miasteczka, jej poczucie wartości jest tak niskie, że wyżywa się na pacjentach, pokazując co to nie ona, kto tu rządzi, kto ma władzę, wiedzę, a kto jest "nikim" i "nic nie wie". To jej sposób na dowartościowanie. Rozmawiając z pacjentem na szpitalnej izbie przyjęć wchodzi w rolę nauczyciela, a pacjenta sprowadza do roli niesfornego ucznia. Do mnie miała pretensje, bo pojawiłam się …
Opinia dodana przez: Zaspa

lekarz Katarzyna Pietrzyk-Szymczak

CENTRUM PEDIATRYCZNE "PINOKIO"
UL. JANA Z KOLNA 1 S 3-4
83-300 Pruszcz Gdański

Pani Doktor stwierdziła u córki anginę. Przepisała antybiotyk. Nie było poprawy więc udałam się do swojego lekarza( wizyta u Pani Doktor była w sobotę). Mój lekarz wykonał test i okazało się że to grypa typu A!!! Córka niepotrzebnie faszerowana antybiotykiem, straszona szpitalem!!! Gdyby nie kompletny brak wiedzy „pani doktor” córka mogla zacząć zażywać lek na grypę kilka dni wcześniej. Skandal!!!
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Piotr Chrostowski

83-000 Pruszcz Gdański

Bardzo niekulturalny, arogancki i niekompetentny lekarz. Gburowaty, zbywa pacjenta, nie słucha go. Sprawia wrażenie, że spieszy się bardzo, by wyjść z pracy, jak najszybciej. Pacjent go w ogóle nie interesuje. Zdecydowanie odradzam tego lekarza.

lek. med. Bogdan Borucki

Chirurg ogólny, Chirurg

83-000 Pruszcz Gdański

Ten człowiek to porażka. Zdjął szwy pooperacyjne z niezrośniętej rany. Wszystko się rozlazło. Rana była na plecach, dopiero przy zmianie opatrunku 2 dni później podjęto działania w szpitalu i ustrzeżono mnie przed poważnym zakażeniem. Oprócz tego, że niekompetentny to jeszcze buc i cham. Jutro składam na niego skargę

lekarz Jakub Gliński

83-000 Pruszcz Gdański

Rasistowski lekarz nie będzie starał się zrozumieć sytuacji pacjenta, tylko będzie gadał o przepisach i próbował się go jak najszybciej pozbyć.
Opinia dodana przez: dhruvi

lekarz Marzena Hećman-Begier

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Rodzinna i Specjalistyczna "FAMILIA"
Obrońców Poczty Polskiej 4/5

lek. med. Jacek Pikulicki

Chirurg ogólny, Proktolog

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna Sono-Expert
ul. Obrońców Poczty Polskiej 4/2

lekarz Andrzej Sołtyszewski

lekarz Elżbieta Safader-Czechowska

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SAFMED"
Wojciecha Kossaka 8/3

lekarz Hanna Rzepa

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SAFMED"
ulica Kossaka 8/3