Zaufanie do kompetencji | 4,6 |
Kompleksowość podejścia | 4,6 |
Uprzejmość | 4,6 |
Godny polecenia | 4,6 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz kompetentny i zaangażowany w to co robi. Przy swojej pracy jest uprzejmy i z niezwykłą cierpliwościa oraz ciepłem potrafi wytłumaczyć cały proces leczenia i rehabilitacji, co powoduj, że rak staje sie zwykła chorobą a nie wyrokiem!!Moge smiało powiedzieć : LEKARZ Z POWOŁANIA!!Polecam gorąco!!Pacjentka Jola
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz niezwykle kompetentny o bardzo ciepłym, miłym usposobieniu i indywidualnym podejściu do pacjenta pełnym zaangażowania, cierpliwości i troski. Oferuje wsparcie na każdym etapie leczenia, wzbudza stuprocentowe zaufanie. W mojej opinii jest jak najbardziej godny polecenia.
Godny polecenia | 5,0 |
Osoba której zawdzięczam życie.Polecam niezależnie czy z funduszu czy prywatnie.Wysokie kompetencje i ogromne zangażowanie.Lekarz z powołania.Polecam .Rak piersi to trudna sprawa z tym lekarzem jest to dużo łatwiejsze.Dziewczyny dobrze że jest taki lekarz.
Osoba której zawdzięczam życie.Polecam niezależnie czy z funduszu
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo kompetentny i uprzejmy lekarz. Udziela wyczerpujących informacji na temat choroby oraz planowanego sposobu leczenia. Operacja przeprowadzona sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Godny polecenia | 5,0 |
Otwarty na problemy pacjenta , bardzo kompetentny.
Otwarty na problemy pacjenta , bardzo kompetentny.
Godny polecenia | 5,0 |
Jak wiecie mili Państwo - nastały takie czasy, iż nie ufa się ludziom- lekarzom również... Chociaż Pan doktor, któremu wystawiam tę opinię jest nie tylko wyspecjalizowany w tym co robi, ale ma niesamowite podejście do zwykłego człowieka. Zawsze jest pod telefonem, udziela informacji wyczerpujących na temat choroby i hospitalizacji. Kompetentny w 100%. Zabieg przebyty pomyślnie - w sympatycznej atmosferze:) Polecam każdej osobie, która szykuje się na wizytę czy też do zabiegu - a będziecie z pewnością zadowoleni. ...Choroby się nie wybiera-lecz lekarza wybrać każdy może :) POLECAM dr Przemysława Króla!
Godny polecenia | 5,0 |
Dziękuję Panu doktorowi za profesjonalnie wykonanie zabiegu usunięcia kilku pieprzyków. Dziękuje także za świetne podejście do pacjenta oraz cierpliwość. Do tego lekarza trafiłam z polecenia mojej mamy która byłą bardzo zadowolona z przeprowadzonej kilka lat wcześniej operacji.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo wyczerpujące informacje na temat wykonanego zabiegu, miły i kompetentny. Indywidualne podejście do problemu.
Godny polecenia | 5,0 |
Znakomity specjalista z życzliwym podejściem do pacjenta. Poza dokładną diagnozą, można liczyć na rzeczowe i klarowne wyjaśnienie danego problemu chorobowego.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
bardzo obawiałam sie wyników biopsji. pan doktor wyjaśnił szczegółowo mój przypadek i sposób leczenia. mam do niego zaufanie
Usługa | Cena (zł) |
---|